menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačným systémom Windows 2K Professional ...

Reply

Thread Tools
Old 6. októbra 2008, 05:17
Nový člen skupiny

Default CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačným systémom Windows 2K Professional ...

Ahoj Lidi,

Dúfam, že je to správne fórum!

Ok, s podivnou problém s CD mechanika na Dell Optiplex SX260, aplikácii Windows 2000 Professional:

CD mechanika je uznaný v počítači - tzn. sa zobrazí v zozname pod Tento počítač, Hardware Manager hovorí hardvér je nainštalovaný a beží správne, a to dodáva energiu - a to teda. mechaniky sa zapnúť / li stlačené.

Avšak, pri vložení CD do mechaniky, to spôsobuje, že hluk sa očakávalo, pri načítaní CD, ale nikdy sa žiadne ďalšie - namiesto toho neustále robí to a nikdy nahral CD.

Kliknutím na disk v priečinku Tento počítač so systémom Windows sa objaví hlásenie s požiadavkou na vložení CD do mechaniky.

Počítač sa zdá byť vírus zadarmo podľa Avast Pro, CCleaner má pevnú Registry všetkých otázkach, sa zistilo, atď

Google = žiadny podobný problém v systéme Windows 2000 lol. HELP!

Som docela príslušnými s PC tak pocit, že potřebuju pomoc hneď od vás chlapi, ako je to stratené mě!

Vďaka

Rich
Old 6. októbra 2008, 08:20
Darcu Skupina

Default CD mechanika otázky Dell Optiplex SX260, s operačným systémom Windows 2K Professional ...

Je to len jeden disk alebo s niekoľkými diskoch?

Možno, že laser potrebuje upratovanie - ak je to v prípade bych len odporučiť, ako sa iný disk, pretože sú tak lacné, aby si ju kúpili len oveľa elss problém!

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6. októbra 2008, 08:25
Nový člen skupiny

Je to v každom disku som tam. CD-R, CD-RW, Microsoft diskov, hudobné CD, atd atd atd

Chcel by som dať iný disk, ale ako model je, je to divný jedno - ultra malý apod Rýchly pohľad na Dell mieste neboli vzpažit náhradný disk: (
Old 6. októbra 2008, 08:34
Darcu Skupina

S rýchlo sa na to pozrieť, to je bežné dell CD / DVD mechaniky, ako je ich použitie vo svojich notebookov - Já vím, ty sme v škole, ktoré sú podobné aj na tieto disky.

Budem sa musieť pozrieť a zistiť, či môžem nájsť.
Old 6. októbra 2008, 08:37
Nový člen skupiny

Aha ok - som myslel, ani o možnosti, že je prenosný disk!

Ak máte niečo leží okolo, dajte mi prosím vedieť, môžem mať záujem.

Vďaka

Rich
Old 6. októbra 2008, 08:48
Darcu Skupina

Potom, čo hľadáte kolo Nemôžem nájsť náhradné. Najlacnejšie na eBay je asi 30 libier vr P & S.
Old 6. októbra 2008, 08:53
Nový člen skupiny

Vďaka, budem mať na 'Bay.

Myslíš, že je riešenie? Jednotku, nie je zrovna moc dobré už, tak bych, je to ešte stojí za to hned lol.
Old 6. októbra 2008, 08:56
Darcu Skupina

Nie som si istý, ktoré majú byť úprimný.

Ak nie je vidieť na CD, pak bych GUESS je to niečo zlého na DVD a že by bolo moje prvé miesto volania. Alebo, ak ste premýšľal, ako sa nové PC v budúcnosti tak ako tak, potom by mohol dostať len jeden pre USB a hned potom si kúpiť nový PC neskôr.

Alebo ak ste loacted u mě môžeš pop a môžem sa pozrieť na to.
Old 6. októbra 2008, 18:16
Darcu Skupina

Aké sú špecifikácie na počítači? koľko v budúcnosti budete získanie nového zamestnania? honeslty ani nowing sa špecifikácií bych řekl svoj význam, ale to je len môj spôsobiť i lásku mať ton starých pracovné počítače v mojom dome (ale já jsem žiadny Potřebuju víc !!!!!)

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 8. októbra 2008, 08:57
Darcu Skupina

Just another myslenia - sú všetky ovládače až na dátum pre CD mechaniku?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vypnutie systému Windows XP Professional jon Operačné systémy Windows 1 22.října 2009 20:22
Preinštalovať systém Windows XP Professional? Inštalácia Windows XP je poškodený? LegendaryFire Operačné systémy Windows 11 17. augusta 2009 12:17
Windows Me Audio problému. Mám Dell Optiplex GX150 Mohi212 Multimedia & Kodeky 4 18. marca 2009 15:57
Dell Optiplex GX260 televízie Kevan Kelly Všeobecné Hardware Chat 2 17. apríla 2008 20:57
DELL OptiPlex 500Mbr + Bios Revízia AO7 Pridanie pevný disk THEDENTIST Drives & Removable Media 3 19. decembra 2007 12:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.