![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Dúfam, že je to správne fórum! Ok, s podivnou problém s CD mechanika na Dell Optiplex SX260, aplikácii Windows 2000 Professional: CD mechanika je uznaný v počítači - tzn. sa zobrazí v zozname pod Tento počítač, Hardware Manager hovorí hardvér je nainštalovaný a beží správne, a to dodáva energiu - a to teda. mechaniky sa zapnúť / li stlačené. Avšak, pri vložení CD do mechaniky, to spôsobuje, že hluk sa očakávalo, pri načítaní CD, ale nikdy sa žiadne ďalšie - namiesto toho neustále robí to a nikdy nahral CD. Kliknutím na disk v priečinku Tento počítač so systémom Windows sa objaví hlásenie s požiadavkou na vložení CD do mechaniky. Počítač sa zdá byť vírus zadarmo podľa Avast Pro, CCleaner má pevnú Registry všetkých otázkach, sa zistilo, atď Google = žiadny podobný problém v systéme Windows 2000 lol. HELP! Som docela príslušnými s PC tak pocit, že potřebuju pomoc hneď od vás chlapi, ako je to stratené mě! Vďaka Rich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to len jeden disk alebo s niekoľkými diskoch?
| |||
| |||
| Je to v každom disku som tam. CD-R, CD-RW, Microsoft diskov, hudobné CD, atd atd atd Chcel by som dať iný disk, ale ako model je, je to divný jedno - ultra malý apod Rýchly pohľad na Dell mieste neboli vzpažit náhradný disk: ( |
|
| |||
| |||
| S rýchlo sa na to pozrieť, to je bežné dell CD / DVD mechaniky, ako je ich použitie vo svojich notebookov - Já vím, ty sme v škole, ktoré sú podobné aj na tieto disky. Budem sa musieť pozrieť a zistiť, či môžem nájsť. |
|
| |||
| |||
| Aha ok - som myslel, ani o možnosti, že je prenosný disk! ![]() Ak máte niečo leží okolo, dajte mi prosím vedieť, môžem mať záujem. Vďaka Rich |
|
| |||
| |||
| Potom, čo hľadáte kolo Nemôžem nájsť náhradné. Najlacnejšie na eBay je asi 30 libier vr P & S. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, budem mať na 'Bay. Myslíš, že je riešenie? Jednotku, nie je zrovna moc dobré už, tak bych, je to ešte stojí za to hned lol. |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, ktoré majú byť úprimný. Ak nie je vidieť na CD, pak bych GUESS je to niečo zlého na DVD a že by bolo moje prvé miesto volania. Alebo, ak ste premýšľal, ako sa nové PC v budúcnosti tak ako tak, potom by mohol dostať len jeden pre USB a hned potom si kúpiť nový PC neskôr. Alebo ak ste loacted u mě môžeš pop a môžem sa pozrieť na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké sú špecifikácie na počítači? koľko v budúcnosti budete získanie nového zamestnania? honeslty ani nowing sa špecifikácií bych řekl svoj význam, ale to je len môj spôsobiť i lásku mať ton starých pracovné počítače v mojom dome (ale já jsem žiadny Potřebuju víc !!!!!)
| |||
| |||
| Just another myslenia - sú všetky ovládače až na dátum pre CD mechaniku? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vypnutie systému Windows XP Professional | jon | Operačné systémy Windows | 1 | 22.října 2009 20:22 |
| Preinštalovať systém Windows XP Professional? Inštalácia Windows XP je poškodený? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 11 | 17. augusta 2009 12:17 |
| Windows Me Audio problému. Mám Dell Optiplex GX150 | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 18. marca 2009 15:57 |
| Dell Optiplex GX260 televízie | Kevan Kelly | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 17. apríla 2008 20:57 |
| DELL OptiPlex 500Mbr + Bios Revízia AO7 Pridanie pevný disk | THEDENTIST | Drives & Removable Media | 3 | 19. decembra 2007 12:09 |
| Thread Tools | |
| |