![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Надам се да је ово исправан форум! Ок, након што је стран проблем са ЦД погон на Делл Оптиплекс СКС260, рунннинг Уиндоус 2000 Профессионал: ЦД је утврђено рачунара - тј. показује на листи под Мы Цомпутер Хардуаре Манагер говори хардвера је исправно инсталиран и покренут, а то је да залихе снаге - тј. погон ће се отворити / затворити када притисне. Међутим, када уметнете ЦД у погон, чини бука очекује, када итава ЦД-а, али никада не добије даље - уместо да то чува и никад хрпе ЦД-а. Клик на диск у Мы Цомпутер Уиндоус попс горе поруку молећи Вас да убаците ЦД у погон. Рачунар, како се чини вирус слободан према Аваст Про, ЦЦлеанер је све фиксно регистар питања га нађе и сл Гоогле = нема сличних проблема на Уиндоус 2000 лол. Помозите! Ја сам прилично компетентан са ПЦ-а тако да мисли да ми треба помоћ сада од вас момци, јер то је изгубила мене! Хвала Рицх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то само један диск или са више дискова?
| |||
| |||
| Ит'с дисц са било којим сам ставио унутра. ЦД-Р, ЦД-РУ, Мицрософт дискова, ЦД-музика итд итд итд Ја бих ставио у други погон, али се модел је, то је један чудесан - ултра мали итд брзи поглед на страну Делл није замерити други диск: ( |
|
| |||
| |||
| Имајући брз поглед на то, потребно обични Делл ЦД / ДВД погон као они користити у својим пријеносницима - Знам оне које су у школи који су слични такође узети ове погоне. ЈА ће имати формат и видети ако ја могу наћи један. |
|
| |||
| |||
| Ах ок - сам имала ни помислио о могућности да се лаптоп дриве! ![]() Ако имате било што лагање око, јавите ми знамо, ја мај бити заинтересовани. Хвала Рицх |
|
| |||
| |||
| Након прегледа округли ја не могу наћи резервни. Најјефтинији на ебаы је око £ 30 инц П & П |
|
| |||
| |||
| Хвала, ја ћу се на 'залив. Рачунати да је то решење? Јединица није тачно вреди много више, тако да питате ако је то сада важи чак лол. |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран да будем искрен. Ако је не видите ЦД-а онда бих ваљда је нешто у реду са ДВД погон, а да би била моја прва тачка позив. Или, ако размишљате о доласку новог рачунара у будућности Аныуаы, онда сте могли добити само УСБ један за сада, а затим добили нови ПЦ на касније. Или ако сте лоацтед код мене сте могли банути и ја би могле да имају поглед на њега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су наочаре на рачунару? колико у будућности ће вам бити узимајући нову? хонеслты ни ноуинг за наочаре рекао бих својим исплати, али само ми тај узрок Волим имати тона старог рачунара раде у мојој кући (али имам ја потреба ништа више !!!!!)
| |||
| |||
| Само још једна мисао - све су то возачи до датума за ЦД? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Искључивање Уиндоус КСП | Јон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 22 Окт 2009 20:22 |
| Поново инсталирате систем Уиндоус КСП Профессионал? Инсталација Уиндоус КСП је оштећен! | ЛегендарыФире | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 17 аугуст 2009 12:17 |
| Уиндоус Ме Аудио проблем. Имам Делл Оптиплекс Гкс150 | Мохи212 | Мултимедија и кодеци | 4 | 18 март 2009 15:57 |
| Делл Оптиплекс гкс260 За Телевизија | Кеван Келлы | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 17 април 2008 20:57 |
| Делл ОПТИПЛЕКС 500Мбр + Биос Ревизија АО7 Додавање харддриве | ТХЕДЕНТИСТ | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19 децембар 2007 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |