![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, Bu doğru forumdur umut! Ok, Dell Optiplex SX260 tarihinde, Profesyonel Windows 2000 uygulamasını CD Sürücü ile garip bir sorunum var: CD Sürücü bilgisayar tarafından tanınır - yani. o Bilgisayarım altında listesinde gösterir, Donanım Müdürü donanım yüklü ve düzgün çalışan ve buna güç kaynakları - yani diyor. sürücü açılacaktır / kapama zaman bastırdı. Ancak, sürücüye bir CD yerleştirin, bu gürültü, bir CD yükleme beklenen, ama yapar başka geçmez - yerine bu yaptığını ve asla yük CD tutar. Bilgisayarım'da sürücü tıkladığınızda bir Windows ileti sürücüye bir CD yerleştirin isteyen açılır. Bilgisayara Avast Pro CCleaner o vb bulunan tüm kayıt defteri sorunları belirlemiştir göre virüs ücretsiz gibi görünüyor Windows 2000 lol Google = no benzer bir sorun. YARDIM! Bu beni kaybetti ben oldukça PC feel so's ile ihtiyacım var şimdi sizin çocuklar yardım, yetkili kulüpler! Teşekkürler Zengin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tek bir disk veya birkaç diskler ile mi?
| |||
| |||
| It Orada koymak içinde herhangi bir disk ile's. CD-R, CD-RW diskler, Microsoft, Müzik CD'ler vs vs vs Ben, ancak başka bir sürücüye koymak istiyorsunuz o örnek olmayı, bir tuhaf bir - ultra küçük vb Dell sitede hızlı bir bakış yerine sürücü kusmak didn't's: ( |
|
| |||
| |||
| Gibi kendi dizüstü bilgisayarları kullanmak onu hızlıca bir göz sonra, bu sıradan bir Dell CD / DVD sürücüsü alır - Sanırım okulda da bu sürücüler almak benzer olanlar biliyorum. Ben bir göz sahip olacaktır ve eğer bir bulabilirsiniz bakın. |
|
| |||
| |||
| Ah ok bile olasılığı bir dizüstü sürücü olmak düşündüm değil - Ben vardı! ![]() Eğer, lütfen bana bildirin şey etrafında yalan var, ilginizi çekebilir. Teşekkürler Zengin |
|
| |||
| |||
| Bir yedek bulamıyorum yuvarlak baktıktan sonra. En ucuz ebay hakkında £ 30 inc P & P. olduğunu |
|
| |||
| |||
| Thanks, i 'bay üzerinde alırsınız. Bu çözüm reckon? Tam olarak birim değer kadar artık varsa bile artık lol değer çok merak değildir. |
|
| |||
| |||
| Ben dürüst olmak gerekirse emin değilim. Eğer CD sonra TAHMİN o DVD sürücüsü bir sorun ve bu aramanın ilk noktası olacaktır cekti görmek değil. Veya, eğer gelecekte zaten yeni bir bilgisayar almanın, düşünüyorsun o zaman sadece bir USB bir şimdi ve sonra daha sonraki bir tarihte yeni bir bilgisayar almak alabilir. Ya da yanıma sen pop olabilir ve bunu bir göz olabilir loacted vardır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne bilgisayarın özellikleri nelerdir? ne kadar gelecekte yeni bir tane almak olacak? honeslty bile but thats bana benim evde eski çalışan bilgisayarların ton için aşk neden (ama hiçbiri i have its worth söyleyebilirim özelliklere nowing değil daha !!!!!) gerek
| |||
| |||
| Sadece başka bir düşünce - tüm sürücüleri güncel CD sürücüsü içindir? |