![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Я сподіваюся, що це правильний форум! Ok, що мають дивні проблеми з CD-привід на Dell Optiplex SX260, Залишилось Windows 2000 Professional: CD-привід визнаний комп'ютера - то є. він показує в список в папці Мій комп'ютер, обладнання Менеджер каже, обладнання встановлено і працює коректно, і живлення до нього - то є. диск буде відкриття / закриття при натисканні. Однак, коли Ви зміните будь-диск у дисковод, вона робить шум і очікувалося, під час завантаження компакт-диска, але ніколи не отримує подальше - замість цього вона продовжує робити це і не завантажує компакт-диск. Натиснувши на диск у "Мій комп'ютер" спливаюче повідомлення Windows просить вас вставити компакт-диск у дисковод. Комп'ютер, як видається, вірус вільно відповідно до Avast Pro, CCleaner встановив всі реєстру питань, які він знайшов т.д. Google = немає подібної проблеми в Windows 2000 LOL. HELP! Я достатньо компетентним з ПК так відчуваю, що мені потрібна допомога зараз у вас, хлопці, як це втратив я! Спасибо Багата |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи це тільки з одного диску або з кількома дисками?
| |||
| |||
| Він з будь-якого диска думаю там. CD-R, CD-RW, Microsoft диски, музика КР т.д. і т.д. і т.д. Я б поставив на інший диск, але, будучи моделлю воно, це дивно одне - ультра малого т.д. Швидкий погляд на сайті Dell не кинути заміна дисків: ( |
|
| |||
| |||
| Після побіжного погляду на це, вона посідає Dell звичайний CD / DVD дисків, як вони використовують в своїх ноутбуках - я знаю, ті, у нас в школі, які аналогічні також прийняти ці диски. Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти. |
|
| |||
| |||
| Ах OK - я навіть не думала про можливість при тому ноутбук диск! ![]() Якщо у вас є що валяється, будь ласка, дайте мені знати, я може бути цікаво. Спасибо Багата |
|
| |||
| |||
| Після озираючись Я не можу знайти запасні. Найдешевші на Ebay становить близько £ 30 вкл P & P. |
|
| |||
| |||
| Спасибо, я отримаю на 'Бей. Вважають, що це рішення? Групі точно не варто багатьом більше, так цікаво, якщо це коштує навіть зараз LOL. |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, щоб бути чесним. Якщо він не бачить КР тоді б я припускаю, що це щось не в порядку з дисків DVD і це буде мій перший пункт дзвінка. Або, якщо ви думаєте про отримання нового ПК в майбутньому все одно, то ви можете просто отримати USB одну зараз, а потім отримати новий комп'ютер на більш пізню дату. Або, якщо ви loacted поруч зі мною можна поп, і я можу дивитися на нього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які характеристики комп'ютера? скільки в майбутньому ви будете отримувати нову? honeslty навіть не nowing специфікації я хотів би сказати свою цінність, але Thats Just Me Тому що я люблю мати тонн старі робочі комп'ютери в моєму будинку (але у мене немає Мені потрібно більше !!!!!)
| |||
| |||
| Просто ще одна думка - всі водії до дати для компакт-дисків? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Switching Off Windows XP Professional | Jon | Операційні системи Windows | 1 | 22 жовтня 2009 20:22 |
| При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 11 | 17 серпня 2009 12:17 |
| Windows Me аудіо проблеми. I Have Dell Optiplex GX150 | Mohi212 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 18 березня 2009 15:57 |
| Dell Optiplex GX260 телебачення | Кеван Келлі | Генеральний обладнання чат | 2 | 17 квітня 2008 20:57 |
| DELL OptiPlex 500Mbr + BIOS Revision AO7 Додавання Harddrive | THEDENTIST | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 грудня 2007 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |