менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

CD-привід питань Dell Optiplex SX260, під управлінням Windows 2K Професійний ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 жовтня 2008, 05:17
Нові члени групи

Default CD-привід питань Dell Optiplex SX260, під управлінням Windows 2K Професійний ...

Привіт Хлопці,

Я сподіваюся, що це правильний форум!

Ok, що мають дивні проблеми з CD-привід на Dell Optiplex SX260, Залишилось Windows 2000 Professional:

CD-привід визнаний комп'ютера - то є. він показує в список в папці Мій комп'ютер, обладнання Менеджер каже, обладнання встановлено і працює коректно, і живлення до нього - то є. диск буде відкриття / закриття при натисканні.

Однак, коли Ви зміните будь-диск у дисковод, вона робить шум і очікувалося, під час завантаження компакт-диска, але ніколи не отримує подальше - замість цього вона продовжує робити це і не завантажує компакт-диск.

Натиснувши на диск у "Мій комп'ютер" спливаюче повідомлення Windows просить вас вставити компакт-диск у дисковод.

Комп'ютер, як видається, вірус вільно відповідно до Avast Pro, CCleaner встановив всі реєстру питань, які він знайшов т.д.

Google = немає подібної проблеми в Windows 2000 LOL. HELP!

Я достатньо компетентним з ПК так відчуваю, що мені потрібна допомога зараз у вас, хлопці, як це втратив я!

Спасибо

Багата
Old 6 жовтня 2008, 08:20
Донор групи

Default CD-привід питань Dell Optiplex SX260, під управлінням Windows 2K Професійний ...

Чи це тільки з одного диску або з кількома дисками?

Може бути, лазерна потребує чищення - якщо це так я просто рекомендую взяти інший диск, оскільки вони коштують так дешево купити це просто багато ELSS клопоту!

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 6 жовтня 2008, 08:25
Нові члени групи

Він з будь-якого диска думаю там. CD-R, CD-RW, Microsoft диски, музика КР т.д. і т.д. і т.д.

Я б поставив на інший диск, але, будучи моделлю воно, це дивно одне - ультра малого т.д. Швидкий погляд на сайті Dell не кинути заміна дисків: (
Old 6 жовтня 2008, 08:34
Донор групи

Після побіжного погляду на це, вона посідає Dell звичайний CD / DVD дисків, як вони використовують в своїх ноутбуках - я знаю, ті, у нас в школі, які аналогічні також прийняти ці диски.

Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти.
Old 6 жовтня 2008, 08:37
Нові члени групи

Ах OK - я навіть не думала про можливість при тому ноутбук диск!

Якщо у вас є що валяється, будь ласка, дайте мені знати, я може бути цікаво.

Спасибо

Багата
Old 6 жовтня 2008, 08:48
Донор групи

Після озираючись Я не можу знайти запасні. Найдешевші на Ebay становить близько £ 30 вкл P & P.
Old 6 жовтня 2008, 08:53
Нові члени групи

Спасибо, я отримаю на 'Бей.

Вважають, що це рішення? Групі точно не варто багатьом більше, так цікаво, якщо це коштує навіть зараз LOL.
Old 6 жовтня 2008, 08:56
Донор групи

Я не впевнений, щоб бути чесним.

Якщо він не бачить КР тоді б я припускаю, що це щось не в порядку з дисків DVD і це буде мій перший пункт дзвінка. Або, якщо ви думаєте про отримання нового ПК в майбутньому все одно, то ви можете просто отримати USB одну зараз, а потім отримати новий комп'ютер на більш пізню дату.

Або, якщо ви loacted поруч зі мною можна поп, і я можу дивитися на нього.
Old 6 жовтня 2008, 18:16
Донор групи

Які характеристики комп'ютера? скільки в майбутньому ви будете отримувати нову? honeslty навіть не nowing специфікації я хотів би сказати свою цінність, але Thats Just Me Тому що я люблю мати тонн старі робочі комп'ютери в моєму будинку (але у мене немає Мені потрібно більше !!!!!)

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 8 жовтня 2008, 08:57
Донор групи

Просто ще одна думка - всі водії до дати для компакт-дисків?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Switching Off Windows XP Professional Jon Операційні системи Windows 1 22 жовтня 2009 20:22
При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? LegendaryFire Операційні системи Windows 11 17 серпня 2009 12:17
Windows Me аудіо проблеми. I Have Dell Optiplex GX150 Mohi212 Мультимедіа & кодеки 4 18 березня 2009 15:57
Dell Optiplex GX260 телебачення Кеван Келлі Генеральний обладнання чат 2 17 квітня 2008 20:57
DELL OptiPlex 500Mbr + BIOS Revision AO7 Додавання Harddrive THEDENTIST Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 19 грудня 2007 12:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.