по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Проверете диска проблеми и "син екран на смъртта" - тъй като повторно форматиране и нова RAM

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти Март 2008, 14:26
Член Група

Default Проверете диска проблеми и "син екран на смъртта" - тъй като повторно форматиране и нова RAM

Здрасти,
Ами, тъй като повторно форматиране нашите собствени построени десктоп сме били да се проверява диска грешки при стартиране, които изчезват след няколко часа и после просто Сега, очевидно, са видели само "син екран на смъртта" - Бих Никога не са го преди - казва прозорците трябваше да бъде спряно, така и рестартира и добавя прозорците booted диск и от там, но нищо не излезе, че просто се товарят прозорци.
Old 24-ти Март 2008, 14:41
Номер на групата

Default Проверете диска проблеми и "син екран на смъртта" - тъй като повторно форматиране и нова RAM

Изглежда да бъдат насочени в две различни направления - Chkdsk ще изглежда показват HDD недостатъчност, както и BSOD би изглежда показват вашата RAM на дефектни.

Какво искате да направя сега е тичам memtest, И резервната всички важни файлове на външен носител просто за всеки случай. Memtest, ще ви кажа, ако проблемът ти е RAM или не - ако не е, на хард диска ви умира.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 24-ти Март 2008, 14:45
Номер на групата

Аз инсталирани нови оплождане след няколко месеца .. и аз имам син екран на смъртта .. аз wos soo сигурни, че wosent овен, тъй като wos чисто нов .. рибарки се тя wos .. тя DOS се случи:)

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 24-ти Март 2008, 14:50
Номер на групата

Каква ОС имаш и колко овен?

прекалено много овен е причинила ме BSOD

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 24-ти Март 2008, 19:50
Номер на групата

pete21, не неуважение, но биха могли да се опитате и вид на английски език, моля Аз съм положително кратък текст не е позволен тук.
Също така Саманта, мислиш ли, все още има стария си овен инсталирани на вашия компютър? Ако е така е новият овен същото прави като стария овен? Ако имате стар овен извади нови такива и да видим, ако има все още е проблем, ако това е така след това бихте могли да направите резервно копие на вашите файлове и повторно инсталиране на вашата OS. едно последно нещо, отидете в започвам Кликнете с десния бутон моя компютър и натиснете свойства за да проверите дали компютърът ви е признат вашия овен Веднъж инсталирана 2GB на приятелите COMP и тя каза, че все още има 512MB овен, докато не премине ги около странно, но е възможно.
Old 25-ти март 2008, 13:31
Член Група

Не, не стари и нови инсталирани RAM RAM е различен направи стар.
Компютърна го признаят новата RAM и, след като въведете този пост снощи компютъра ми умря отново и ние reformatted (отново).
Имате Windows XP и 2x1GB RAM.
Ще се опитам memtest.
Old 25 март 2008, 13:48
Модератор Група

Всяка грешка номера ще бъде от полза също.

Old 25-ти март 2008, 14:36
Номер на групата

Опитайте се да извадите нова Рам и въвеждане на стария Рам назад инча
Ако това се решава въпроса, това е вероятно, че новата Рам е несъвместим с дънната платка.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28-ми март 2008, 06:43
Член Група

Добре, компютърът все още не работи.
Извади новата RAM и се заменя с старите и най-първо тя работи, но след това започна замразяването пак и сега няма да се стартира отново.
Преди да си форматирани, другите дни, имаме съобщения като (Написах ги всички, но забрави да донесат хартия!) Hal.dll липсва, липсва система от System32, С. EXE файл липсва и няколко други ( Това беше, когато той дойде като "искате ли да стартирате Windows в безопасен режим, нормално и т.н. - но на този екран ни обичайната клавиатура doesn't работа за да изберете или въведете опция обаче включване старата клавиатура ми позволява да се).
Сега, когато се опитате да стартирате компютъра, тя просто идва, за да "чете диск грешка, натиснете Ctrl, ALT + DEL, за да рестартирате" (и то само рестартира със старата клавиатура .. и се връща към една и съща екрана).
Както добре съм го замразяване на Добре дошли на екрана и той просто отиваш до Windows на екрана и товарене завинаги.

Помощ необходими най-скоро, тъй като аз съм само на този компютър за час и очевидно не мога да получите от вкъщи (използва се за да имате резервно копие на системата, но това счупи).
Благодарности
Old 28-ми март 2008, 06:55
Номер на групата

Както вече сте reformatted на твърдия диск и reinstalled XP, е започнал да звуча като проблемът може да бъде повреден Hard Drive.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc