menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Zkontrolujte, zda disk problémy a 'modrá obrazovka smrti' - od re-formátování a nové RAM

Reply

Thread Nástroje
Old 24 března 2008, 14:26
Člen Skupina

Default Zkontrolujte, zda disk problémy a 'modrá obrazovka smrti' - od re-formátování a nové RAM

Nazdar,
No, protože re-formátování naší vlastní vybudované ploše jsme získali kontrolu disku chyby při spuštění, které jdou daleko za pár hodin a pak právě nyní i očividně právě viděl 'modrá obrazovka smrti' - I'd nikdy se mu to dříve - říkal oken musely být zastaveny, a tak i restartovány zní oken a disk nastartoval, ale nic z toho, že přišel právě naložen do oken.
Old 24 března 2008, 14:41
Dárce Skupina

Default Zkontrolujte, zda disk problémy a 'modrá obrazovka smrti' - od re-formátování a nové RAM

Zdá se, že bodování ve dvou různých směrech - chkdsk by naznačují HDD selhání, a BSOD, jak se zdá, vyjádřete svůj RAM je chybná.

Co bych si nyní probíhá MemtestA zálohování všech důležitých souborů na externí médium jen v případě. Memtest Vám řekne, když je problém vaší RAM, nebo ne - pokud to není váš pevný disk umírá.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 24 března 2008, 14:45
Dárce Skupina

Nainstaloval jsem nový ram pár měsíci .. a já mám modrou obrazovku smrti .. i wos soo určitě wosent ram, protože wos zbrusu nový .. terns ven je wos dos .. to nestane:)

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 24 března 2008, 14:50
Dárce Skupina

jaký OS máš a kolik ram?

moc ram způsobil mi BSOD

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 24 března 2008, 19:50
Dárce Skupina

pete21, no neúcty, ale mohl byste vyzkoušet a druhu v angličtině, prosím jsem pozitivní krátký text zde není povolena.
Samantha také, že máte stále své staré RAM nainstalované v počítači? Pokud ano, je nový ram stejné značky jako starý ram? Máte-li svůj starý beran si vaše nové a zjistit, jestli je to stále problém, pokud ano, pak byste mohli zálohovat soubory a znovu nainstalovat vaše os. poslední věc jít na začít klikněte pravým tlačítkem myši počítač a klikněte Vlastnosti zkontrolovat, zda váš počítač uznal vaše ram i po instalaci na 2GB přátelé comp a řekla, že mají ještě 512 MB RAM, až i komutovaným asi divný, ale je to možné.
Old 25 března 2008, 13:31
Člen Skupina

Ne, žádný starý RAM nainstalované a nová RAM je jiný, aby to staré.
Počítač skutečně uznala novou RAM a po zadání tohoto post včera zemřel můj počítač znovu a my přeformátovaný (opět).
Windows XP a 2x1GB RAM.
Pokusí Memtest.
Old 25. března 2008, 13:48
Moderátor skupiny

Jakákoliv chyba čísla by mohla být užitečná také.

Old 25 března 2008, 14:36
Dárce Skupina

Zkuste odstranit nové Ram a uvedení starého Ram zpět palců
Pokud tento problém řeší, je to pravděpodobné, že nové Ram je v rozporu s vaší základní desce.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 března 2008, 06:43
Člen Skupina

Ok, počítač stále nefunguje.
Vzala na nové RAM a nahrazuje jej staré a na první to fungovalo, ale pak začal zase mrazu a nyní nebude začít znovu.
Než jsme-formátována, další den, máme zprávy, jako jsou (i autorem je všechny, ale zapomněl přinést papír!) Hal.dll chybí, systém chybí system32 an. Exe soubor chybí a pár dalších ( To bylo, když přišel jako 'chcete spustit systém Windows v nouzovém režimu, obvykle, atd. - ale na této obrazovce naše obvyklé klávesnice doesnt práce vybrat nebo zadat možnost však připojováním staré klávesnice mi umožňuje).
Teď, když se snažím nastartovat počítač to prostě přijde na to 'číst disk omylem, stiskněte ctrl, alt + del to restart' (a to pouze restartuje se starou klávesnicí .. a vrátí se ve stejné obrazovce).
Stejně tak jsem mu to mrazení až na úvodní obrazovku, a to právě probíhající až k obrazovce a načítání Windows navždy.

Nápověda potřebné ASAP, jak jsem jen na tomto počítači po dobu jedné hodiny, a samozřejmě i nemůže dostat na doma (používá se mají zálohovat, ale že na mizině).
Díky
Old 28 března 2008, 06:55
Dárce Skupina

Jak jste již přeformátovaný pevný disk a přeinstalovat XP, je to začíná znít jako problém, může být vadný pevný disk.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.