![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, No, protože re-formátování naší vlastní vybudované ploše jsme získali kontrolu disku chyby při spuštění, které jdou daleko za pár hodin a pak právě nyní i očividně právě viděl 'modrá obrazovka smrti' - I'd nikdy se mu to dříve - říkal oken musely být zastaveny, a tak i restartovány zní oken a disk nastartoval, ale nic z toho, že přišel právě naložen do oken. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdá se, že bodování ve dvou různých směrech - chkdsk by naznačují HDD selhání, a BSOD, jak se zdá, vyjádřete svůj RAM je chybná. Co bych si nyní probíhá MemtestA zálohování všech důležitých souborů na externí médium jen v případě. Memtest Vám řekne, když je problém vaší RAM, nebo ne - pokud to není váš pevný disk umírá.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstaloval jsem nový ram pár měsíci .. a já mám modrou obrazovku smrti .. i wos soo určitě wosent ram, protože wos zbrusu nový .. terns ven je wos dos .. to nestane:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaký OS máš a kolik ram? moc ram způsobil mi BSOD
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| pete21, no neúcty, ale mohl byste vyzkoušet a druhu v angličtině, prosím jsem pozitivní krátký text zde není povolena. Samantha také, že máte stále své staré RAM nainstalované v počítači? Pokud ano, je nový ram stejné značky jako starý ram? Máte-li svůj starý beran si vaše nové a zjistit, jestli je to stále problém, pokud ano, pak byste mohli zálohovat soubory a znovu nainstalovat vaše os. poslední věc jít na začít klikněte pravým tlačítkem myši počítač a klikněte Vlastnosti zkontrolovat, zda váš počítač uznal vaše ram i po instalaci na 2GB přátelé comp a řekla, že mají ještě 512 MB RAM, až i komutovaným asi divný, ale je to možné. |
|
| |||
| |||
| Ne, žádný starý RAM nainstalované a nová RAM je jiný, aby to staré. Počítač skutečně uznala novou RAM a po zadání tohoto post včera zemřel můj počítač znovu a my přeformátovaný (opět). Windows XP a 2x1GB RAM. Pokusí Memtest. |
|
| |||
| |||
| Jakákoliv chyba čísla by mohla být užitečná také. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste odstranit nové Ram a uvedení starého Ram zpět palců
| |||
| |||
| Ok, počítač stále nefunguje. Vzala na nové RAM a nahrazuje jej staré a na první to fungovalo, ale pak začal zase mrazu a nyní nebude začít znovu. Než jsme-formátována, další den, máme zprávy, jako jsou (i autorem je všechny, ale zapomněl přinést papír!) Hal.dll chybí, systém chybí system32 an. Exe soubor chybí a pár dalších ( To bylo, když přišel jako 'chcete spustit systém Windows v nouzovém režimu, obvykle, atd. - ale na této obrazovce naše obvyklé klávesnice doesnt práce vybrat nebo zadat možnost však připojováním staré klávesnice mi umožňuje). Teď, když se snažím nastartovat počítač to prostě přijde na to 'číst disk omylem, stiskněte ctrl, alt + del to restart' (a to pouze restartuje se starou klávesnicí .. a vrátí se ve stejné obrazovce). Stejně tak jsem mu to mrazení až na úvodní obrazovku, a to právě probíhající až k obrazovce a načítání Windows navždy. Nápověda potřebné ASAP, jak jsem jen na tomto počítači po dobu jedné hodiny, a samozřejmě i nemůže dostat na doma (používá se mají zálohovat, ale že na mizině). Díky |
|
| |||
| |||
| Jak jste již přeformátovaný pevný disk a přeinstalovat XP, je to začíná znít jako problém, může být vadný pevný disk. |