μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Ελέγξτε δίσκο προβλήματα και «μπλε οθόνη του θανάτου" - δεδομένου ότι η μορφοποίηση και νέα RAM

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Μαρτίου, 2008, 14:26
Μέλος Ομάδα

Default Ελέγξτε δίσκο προβλήματα και «μπλε οθόνη του θανάτου" - δεδομένου ότι η μορφοποίηση και νέα RAM

Γεια σου,
Λοιπόν δεδομένου ότι η αναπροσαρμογή μορφοποίηση έθιμο μας χτίστηκε επιφάνεια εργασίας που έχουμε πάρει τα σφάλματα δίσκου ελέγχου κατά την έναρξη λειτουργίας τα οποία υποχωρούν μετά από μερικές ώρες και μόλις τώρα τότε, προφανώς, έχουν δει μόνο την "μπλε οθόνη του θανάτου» - Θα Ποτέ δεν είχε πριν - λέγοντας παράθυρα έπρεπε να διακοπεί έτσι εκ νέου σε λειτουργία και εισάγεται ο δίσκος παράθυρα και ξεκινάτε από εκεί, αλλά δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα μέχρι να φορτωθεί μόνο μέχρι τα παράθυρα.
Old 24 Μαρτίου, 2008, 14:41
Ομάδα Δωρητών

Default Ελέγξτε δίσκο προβλήματα και «μπλε οθόνη του θανάτου" - δεδομένου ότι η μορφοποίηση και νέα RAM

Φαίνεται να δείχνει σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις - το chkdsk φαίνεται να δείχνει HDD αποτυχία, και η BSOD φαίνεται να δείχνει RAM σας ελαττωματικό.

Τι θα κάνουμε τώρα είναι να τρέχει memtest, Και κάθε backup σημαντικών αρχείων σε ένα εξωτερικό μέσο μόνο στην περίπτωση. Memtest θα σας πει αν το πρόβλημα είναι η μνήμη RAM ή να μην σας - αν δεν είναι, ο σκληρός δίσκος σας πεθαίνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 24 Μαρτίου, 2008, 14:45
Ομάδα Δωρητών

i εγκατασταθεί νέα ζευγαρώσει πριν από μερικούς μήνες .. και εγώ πήρα μπλε οθόνη του θανάτου .. i wos soo σίγουρος ότι wosent κριάρι που wos ολοκαίνουργιο γλαρόνια .. από το WOS .. θα συμβεί dos:)

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 24 Μαρτίου, 2008, 14:50
Ομάδα Δωρητών

τι OS έχεις και πόση μνήμη RAM;

πολύ κριάρι μου προκάλεσε BSOD

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 24 Μαρτίου, 2008, 19:50
Ομάδα Δωρητών

pete21, δεν ασέβεια αλλά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και τον τύπο στα αγγλικά παρακαλώ είμαι θετικός σύντομο κείμενο, δεν επιτρέπεται εδώ.
Επίσης Samantha, έχετε ακόμα την παλιά ζευγαρώσει σας εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας; αν έτσι είναι η νέα κριάρι το ίδιο κάνει και η παλιά κριάρι; αν έχετε παλιά σου ram να συνάπτει νέες σας και δείτε αν υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα εάν ναι τότε μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και την εκ νέου εγκατάσταση του OS σας. ένα τελευταίο πράγμα που πάει να εκκίνηση κάντε δεξί κλικ υπολογιστή μου και πατήστε ιδιότητες για να ελέγξετε αν ο υπολογιστής σας έχει αναγνωρίσει i ζευγαρώσει σας μόλις εγκατασταθεί 2gb σε comp φίλους και είπε ότι εξακολουθούν να έχουν 512MB RAM μέχρι να τους αλλάξει γύρω περίεργο, αλλά είναι δυνατόν.
Old 25 Μαρτίου, 2008, 13:31
Μέλος Ομάδα

Όχι, δεν παλαιά εγκατεστημένη μνήμη RAM και νέα RAM είναι διαφορετικό να κάνει παλιά.
Υπολογιστής είχε αναγνωριστεί νέα RAM και μετά την πληκτρολόγηση αυτό το post χθες το βράδυ ο υπολογιστής μου πέθανε και πάλι και θα μορφοποιηθεί εκ νέου (και πάλι).
Τα Windows XP και 2x1GB RAM.
Θα προσπαθήσω memtest.
Old 25 Μαρτίου 2008, 13:48
Συντονιστής Ομάδας

Κάθε αριθμοί λάθος θα βοηθούσε επίσης.

Old 25 Μαρτίου, 2008, 14:36
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να καταργήσετε τη νέα Ram και τη θέση των παλαιών Ram πίσω μέσα
Εάν αυτή η επίλυση του θέματος, είναι πιθανό ότι τα νέα Ram είναι ασυμβίβαστη με τη μητρική πλακέτα.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 Μάρτη 2008, 06:43
Μέλος Ομάδα

Ok, ο υπολογιστής εξακολουθεί να μην λειτουργεί.
Έβγαλε τα νέα RAM και το αντικατέστησε με το παλιό και κατά την πρώτη λειτούργησε, αλλά στη συνέχεια άρχισε κατάψυξη και πάλι και τώρα δεν θα ξεκινήσει και πάλι.
Προτού να μορφοποιηθεί εκ νέου, την άλλη μέρα, πήραμε μηνύματα, όπως (έγραψα όλα αυτά κάτω, αλλά ξέχασε να φέρει το χαρτί!) Hal.dll που λείπει, το σύστημα που λείπουν από system32, ένα. Exe αρχείο λείπουν και μερικά άλλα ( αυτό ήταν όταν ήρθε ως "θέλετε να ξεκινήσετε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία,, κανονικά κλπ - αλλά σε αυτή την οθόνη συνήθη εργασία doesn't μας πληκτρολόγιο για να επιλέξετε ή να εισάγετε μια επιλογή ωστόσο συνδέοντας το παλιό πληκτρολόγιο μου επιτρέπει να).
Τώρα όταν προσπαθώ να ξεκινήσει ο υπολογιστής πρόκειται απλώς για την «ανάγνωση σφάλματος του δίσκου, πατήστε CTRL, ALT + DEL για να ξεκινήσετε πάλι» (και να κάνει επανεκκίνηση μόνο με την παλιά .. πληκτρολόγιο και επανέρχεται στην ίδια οθόνη).
Καθώς είχα το πάγωμα επάνω στην οθόνη υποδοχής και αυτό ακριβώς θα μέχρι την οθόνη φόρτωσης των Windows και για πάντα.

Help needed ASAP, όπως είμαι μόνο σε αυτόν τον υπολογιστή για μια ώρα και προφανώς δεν μπορώ να πάρω για το σπίτι (που χρησιμοποιείται για να έχουν μια πλάτη επάνω στο σύστημα, αλλά που έσπασε).
Ευχαριστώ
Old 28 Μάρτη 2008, 06:55
Ομάδα Δωρητών

Όπως έχετε ήδη μορφοποιηθεί εκ νέου το σκληρό δίσκο και επανεγκατάσταση XP, είναι που αρχίζει να ακούγεται σαν το πρόβλημα μπορεί να είναι ελαττωματικό σκληρός δίσκος.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπλε οθόνη του θανάτου lori26 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 30 Νοε 2008 08:23
Μπλε Οθόνη του Θανάτου! Cloud123 Γενική Συζήτηση Hardware 5 6ο Σεπ 2008 07:06
Μπλε οθόνη του Θανάτου Demtschuk Λειτουργικά συστήματα Windows 8 2 Απρ 2008 15:48
Μπλε οθόνη του θανάτου .. chilloutcolin PC & Console Gaming 5 16 Φεβ 2008 14:45
Μπλε οθόνη του θανάτου! cammochris Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 1η Νοεμβρίου 2007 00:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.