kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Check disk probléma és a "kék képernyő a halál" -, mivel újra formázás és új RAM

Reply

Téma eszközök
Old Március 24, 2008, 14:26
Csoport tagja

Default Check disk probléma és a "kék képernyő a halál" -, mivel újra formázás és új RAM

Szia,
Nos, mivel újra formázás a megrendelésre épített asztali voltunk szerzés check disk hibák beindításához, amely után elmúlnak pár órát, majd most én, mint kiderült, az imént láttuk a "kék képernyő-ból halál" - I'd soha nem volt azelőtt - mondta ablakok le kellett állítani tehát én újraindult, és ki az ablakokat és a lemez indítottál, de semmi nem jött ez csak betöltött az ablakokat.
Old Március 24, 2008, 14:41
Donor Group

Default Check disk probléma és a "kék képernyő a halál" -, mivel újra formázás és új RAM

Úgy tűnik, hogy mutat két irányba - chkdsk, arra mutat, HDD hiba, és a BSOD úgy tűnik, hogy jelezze a RAM hibás.

Hogy mit fogok csinálni most fut memtest, És hát minden fontos fájlokat külső közeg csak abban az esetben. Memtest megmondja, hogy ha a probléma megoldását a RAM, vagy nem - ha nem, akkor a merevlemez haldoklik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Március 24, 2008, 14:45
Donor Group

én beiktatott új ram egy pár hónapja .. és kaptam kék képernyő-ból halál .. én wos soo biztos, hogy wosent ram, mert wos vadonatúj .. csér ki azt wos dos .. ez történik:)

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Március 24, 2008, 14:50
Donor Group

OS mit tudsz, és mennyi ram?

Túl sok ram okozott nekem BSOD

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Március 24, 2008, 19:50
Donor Group

pete21, tiszteletlen lenni, de tudna próbálnál írja angolul kérem tudom, hogy a rövid szövegben nem megengedett itt.
Samantha is, van még mindig a régi ram telepítve a számítógépen? ha igen, az új ram ugyanazt teszik, mint a régi ram? ha a régi ram elővesszük újakat, hátha még van probléma, ha igen akkor lehet biztonsági másolatot készíteni a fájlokról, és újra telepíteni az operációs rendszert. egy utolsó dolog megy start jobb klikk My Computer , és kattintson tulajdonságok ellenőrizni, ha a számítógép felismerte a ram 2gb Egyszer beiktatott egy baráti kötelező, és azt mondta, hogy továbbra is 512MB RAM, amíg nem kapcsolt szét furcsa, de lehetséges.
Old Március 25, 2008, 13:31
Csoport tagja

Nem, nem a régi és az új RAM RAM különbözik, hogy a régi.
Computer nem elismeri az új RAM-ot és beírása után ezt a hozzászólást tegnap este meghalt a számítógépet, és mi újra formázott az (újra).
Windows XP és 2x1GB RAM.
Megpróbál memtest.
Old Március 25 2008, 13:48
Moderátor Csoport

Bármilyen hiba számokat is hasznos lenne.

Old Március 25, 2008, 14:36
Donor Group

Próbálja meg eltávolítani az új Ram, és véget a régi Ram ismét bejelentkezni!
Ha ez megoldja a problémát, akkor valószínű, hogy az új Ram nem kompatibilis az alaplappal.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Március 28, 2008, 06:43
Csoport tagja

Ok, számítógép még mindig nem működik.
Kivette az új RAM-mal, és visszatette a régi és eleinte működött, de aztán kezdett fagyasztás újra és most nem indul újra.
Mielőtt újra formázott, a minap kaptunk üzenetek, mint például (írtam le, de mindet elfelejtette, hogy a papír!) Hal.dll hiányzik, a rendszer hiányzik system32 egy. Exe fájl hiányzik és néhány egyéb ( Ekkor jött létre a "akarsz kezdeni a Windows-t csökkentett módban, normál, stb - de mi ez a képernyő szokásos billentyűzet nem dolgozik válassza ki vagy írja be egy lehetőséget azonban dugulás a régi billentyűzet lehetővé teszi számomra.)
Most, amikor megpróbálom indítani a számítógépet, hogy csak akkor gyullad ki, hogy "disk read error, nyomjuk meg a ctrl, alt + del újraindítás '(és csak újraindul a régi billentyűzetet .. és jön vissza a képernyő ugyanaz).
Valamint Elegem van fagyasztás fel az üdvözlő képernyő és ez csak úgy upto a Windows képernyő és rakodási örökre.

Help needed ASAP, mint én vagyok, csak ezen a gépen egy órát, és nyilvánvalóan nem tudok én otthon (volt egy biztonsági másolatot készíteni rendszert, de elszakadt).
Köszönöm
Old Március 28, 2008, 06:55
Donor Group

Ahogy már formázni a merevlemezt, és újratelepítése XP, Kezd úgy beszélni, mint a problémát lehet, hogy egy hibás merevlemez.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kék képernyő a halál lori26 A Windows operációs rendszerek 1 30. november 2008 08:23
Blue Screen of Death! Cloud123 Általános fémáru Chat 5 6. Szeptember 2008 07:06
Blue screen of Death Demtschuk A Windows operációs rendszerek 8 2. április 2008 15:48
Kék képernyő a halál .. chilloutcolin PC és konzol játékok 5 16. február 2008 14:45
Kék képernyő a halál! cammochris Drives & Removable Media 2 1. november 2007 00:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.