![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Nos, mivel újra formázás a megrendelésre épített asztali voltunk szerzés check disk hibák beindításához, amely után elmúlnak pár órát, majd most én, mint kiderült, az imént láttuk a "kék képernyő-ból halál" - I'd soha nem volt azelőtt - mondta ablakok le kellett állítani tehát én újraindult, és ki az ablakokat és a lemez indítottál, de semmi nem jött ez csak betöltött az ablakokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy tűnik, hogy mutat két irányba - chkdsk, arra mutat, HDD hiba, és a BSOD úgy tűnik, hogy jelezze a RAM hibás. Hogy mit fogok csinálni most fut memtest, És hát minden fontos fájlokat külső közeg csak abban az esetben. Memtest megmondja, hogy ha a probléma megoldását a RAM, vagy nem - ha nem, akkor a merevlemez haldoklik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| én beiktatott új ram egy pár hónapja .. és kaptam kék képernyő-ból halál .. én wos soo biztos, hogy wosent ram, mert wos vadonatúj .. csér ki azt wos dos .. ez történik:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OS mit tudsz, és mennyi ram? Túl sok ram okozott nekem BSOD
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| pete21, tiszteletlen lenni, de tudna próbálnál írja angolul kérem tudom, hogy a rövid szövegben nem megengedett itt. Samantha is, van még mindig a régi ram telepítve a számítógépen? ha igen, az új ram ugyanazt teszik, mint a régi ram? ha a régi ram elővesszük újakat, hátha még van probléma, ha igen akkor lehet biztonsági másolatot készíteni a fájlokról, és újra telepíteni az operációs rendszert. egy utolsó dolog megy start jobb klikk My Computer , és kattintson tulajdonságok ellenőrizni, ha a számítógép felismerte a ram 2gb Egyszer beiktatott egy baráti kötelező, és azt mondta, hogy továbbra is 512MB RAM, amíg nem kapcsolt szét furcsa, de lehetséges. |
|
| |||
| |||
| Nem, nem a régi és az új RAM RAM különbözik, hogy a régi. Computer nem elismeri az új RAM-ot és beírása után ezt a hozzászólást tegnap este meghalt a számítógépet, és mi újra formázott az (újra). Windows XP és 2x1GB RAM. Megpróbál memtest. |
|
| |||
| |||
| Bármilyen hiba számokat is hasznos lenne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg eltávolítani az új Ram, és véget a régi Ram ismét bejelentkezni!
| |||
| |||
| Ok, számítógép még mindig nem működik. Kivette az új RAM-mal, és visszatette a régi és eleinte működött, de aztán kezdett fagyasztás újra és most nem indul újra. Mielőtt újra formázott, a minap kaptunk üzenetek, mint például (írtam le, de mindet elfelejtette, hogy a papír!) Hal.dll hiányzik, a rendszer hiányzik system32 egy. Exe fájl hiányzik és néhány egyéb ( Ekkor jött létre a "akarsz kezdeni a Windows-t csökkentett módban, normál, stb - de mi ez a képernyő szokásos billentyűzet nem dolgozik válassza ki vagy írja be egy lehetőséget azonban dugulás a régi billentyűzet lehetővé teszi számomra.) Most, amikor megpróbálom indítani a számítógépet, hogy csak akkor gyullad ki, hogy "disk read error, nyomjuk meg a ctrl, alt + del újraindítás '(és csak újraindul a régi billentyűzetet .. és jön vissza a képernyő ugyanaz). Valamint Elegem van fagyasztás fel az üdvözlő képernyő és ez csak úgy upto a Windows képernyő és rakodási örökre. Help needed ASAP, mint én vagyok, csak ezen a gépen egy órát, és nyilvánvalóan nem tudok én otthon (volt egy biztonsági másolatot készíteni rendszert, de elszakadt). Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ahogy már formázni a merevlemezt, és újratelepítése XP, Kezd úgy beszélni, mint a problémát lehet, hogy egy hibás merevlemez. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kék képernyő a halál | lori26 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. november 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. április 2008 15:48 |
| Kék képernyő a halál .. | chilloutcolin | PC és konzol játékok | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Kék képernyő a halál! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. november 2007 00:57 |
| Téma eszközök | |
| |