פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

בדיקת דיסק בעיות ו 'המסך הכחול של המוות "- עיצוב מחדש מאז וחדשים של זיכרון RAM

Reply

שרשרת כלים
Old 24 מרס 2008, 14:26
חבר קבוצת

Default בדיקת דיסק בעיות ו 'המסך הכחול של המוות "- עיצוב מחדש מאז וחדשים של זיכרון RAM

הי,
ובכן מאז מחדש עיצוב מותאם אישית שלנו בנוי שולחן העבודה היינו מקבלים שגיאות בדיסק לבדוק בתחילת עד אשר ייעלם לאחר שעתיים ולאחר מכן רק עכשיו אני, כנראה, יש רק ראה את "המסך הכחול של המוות" - הייתי מעולם לא היה לפני - אומר החלונות היה צריך להיות כך אני מחדש עצר והכניס את הדיסק של Windows ו מאותחל משם אבל שום דבר לא עלה זה רק טעון את החלונות.
Old 24 מרס 2008, 14:41
קבוצת תורמים

Default בדיקת דיסק בעיות ו 'המסך הכחול של המוות "- עיצוב מחדש מאז וחדשים של זיכרון RAM

נראה מצביע לשני כיוונים שונים - chkdsk היה המעידים כישלון HDD, ואת מסךהמוותהכחול היה המעידים זיכרון RAM שלך פגומה.

מה הייתי עושה כרגע היא לרוץ memtest, ואת כל גיבוי קבצים חשובים עד בינוני חיצוני למקרה. Memtest אגיד לך אם הבעיה היא RAM או לא שלך - אם זה לא, הכונן הקשיח שלך גוסס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 24 מרס 2008, 14:45
קבוצת תורמים

התקנתי RAM חדש לפני כמה חודשים .. ויש לי המסך הכחול של המוות wos סו .. אני בטוח שזה RAM wosent כפי wos סטאז 'רים מותג חדש .. wos את זה .. זה דוס יקרה:)

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 24 מרס 2008, 14:50
קבוצת תורמים

איזו מערכת הפעלה יש לך וכמה RAM?

מדי RAM הרבה גרמה לי מסךהמוותהכחול

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 24 מרס 2008, 19:50
קבוצת תורמים

pete21, עם כל הכבוד אבל אתה יכול לנסות להקליד באנגלית בבקשה אני חיובי טקסט קצר אסור כאן.
גם סמנתה, האם עדיין יש לך זיכרון RAM הישן שלך מותקנת במחשב שלכם? אם כך הוא האיל חדש להפוך אותו כמו RAM הישן? אם יש לך זיכרון RAM הישן שלך להוציא חדשים שלך ולראות אם עדיין יש בעיה אם כך אז אתה יכול לגבות את הקבצים מחדש להתקין את מערכת ההפעלה שלך. דבר אחד אחרון ללכת התחלה הזכות לחץ המחשב שלי ולחץ על נכסים כדי לבדוק אם המחשב שלך הכירה אני RAM שלך מותקן פעם אחת 2GB ב comp חברים והיא אמרה שזה עדיין יש 512MB RAM עד הדלקתי אותם סביב מוזר אבל אפשרי.
Old 25 מרס 2008, 13:31
חבר קבוצת

לא, אין זיכרון RAM הישן מותקן זיכרון RAM חדש שונה לעשות כדי הישן.
המחשב לא מזהה RAM חדשה אחרי הקלדת את ההודעה אתמול בלילה המחשב שלי מת שוב ואנחנו מחדש (שוב).
יש לי Windows XP ו 2x1GB RAM.
תנסה memtest.
Old 25 מרץ 2008, 13:48
מנהל קבוצת

כל מספרי השגיאה יהיה מועיל גם.

Old 25 מרס 2008, 14:36
קבוצת תורמים

נסה להסיר את רם חדשים לשים את רם בן פנימה
אם זה פותר את הבעיה, זה להניח כי רם החדש אינו תואם ללוח האם שלך.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 מרס 2008, 06:43
חבר קבוצת

אישור, המחשב עדיין לא עובד.
הוציא את ה-RAM חדש והחליפה אותו עם זקן בהתחלה זה עבד אבל אז המקפיא התחיל שוב ועכשיו לא יתחיל שוב.
לפני שאנחנו מעוצב מחדש, לפני כמה ימים, קיבלנו הודעות כגון (כתבתי את כולם אבל שכח להביא את העיתון!) Hal.dll חסר, חסר מערכת system32, exe. קובץ חסר וכמה אחרים ( זה היה כאשר הוא עלה כמו 'אתה רוצה להפעיל את Windows במצב בטוח, בדרך כלל, וכו' - אבל על המסך הזה doesn't המקלדת הרגילה שלנו לעבוד כדי לבחור או להזין אופציה זאת לחבר את המקלדת הישנה מאפשר לי).
עכשיו כשאני מנסה להפעיל את המחשב זה פשוט בא על מנת "לקרוא שגיאות בדיסק, הקש CTRL, ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" (וזה רק מחדש .. עם המקלדת הישנה וחוזר למסך אותו).
גם היה לי את זה קופא על מסך הפתיחה וזה רק הולך upto מסך הטעינה של Windows ו לנצח.

צריכה עזרה בהקדם האפשרי, כפי אני רק ליד המחשב הזה במשך שעה כמובן אני לא יכול לקבל על בבית (פעם יש לגבות את המערכת אבל זה שבר).
תודה
Old 28 מרס 2008, 06:55
קבוצת תורמים

כפי שכבר מחדש את הכונן הקשיח ו XP מחדש, זה מתחיל להישמע כמו הבעיה עשויה להיות כונן קשיח פגום.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מסך כחול של מוות lori26 מערכות ההפעלה Windows 1 עד ה -30 בחודש נובמבר 2008 08:23
מסך כחול של מוות! Cloud123 כללי חומרה צ 'אט 5 6 ספטמבר 2008 07:06
מסך כחול של מוות Demtschuk מערכות ההפעלה Windows 8 2nd אפריל 2008 15:48
מסך כחול של המוות .. chilloutcolin PC & קונסולת משחקים 5 16th פברואר 2008 14:45
מסך כחול של מוות! cammochris כוננים & נשלפת 2 ב -1 בנובמבר 2007 00:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.