![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, ובכן מאז מחדש עיצוב מותאם אישית שלנו בנוי שולחן העבודה היינו מקבלים שגיאות בדיסק לבדוק בתחילת עד אשר ייעלם לאחר שעתיים ולאחר מכן רק עכשיו אני, כנראה, יש רק ראה את "המסך הכחול של המוות" - הייתי מעולם לא היה לפני - אומר החלונות היה צריך להיות כך אני מחדש עצר והכניס את הדיסק של Windows ו מאותחל משם אבל שום דבר לא עלה זה רק טעון את החלונות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה מצביע לשני כיוונים שונים - chkdsk היה המעידים כישלון HDD, ואת מסךהמוותהכחול היה המעידים זיכרון RAM שלך פגומה. מה הייתי עושה כרגע היא לרוץ memtest, ואת כל גיבוי קבצים חשובים עד בינוני חיצוני למקרה. Memtest אגיד לך אם הבעיה היא RAM או לא שלך - אם זה לא, הכונן הקשיח שלך גוסס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקנתי RAM חדש לפני כמה חודשים .. ויש לי המסך הכחול של המוות wos סו .. אני בטוח שזה RAM wosent כפי wos סטאז 'רים מותג חדש .. wos את זה .. זה דוס יקרה:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזו מערכת הפעלה יש לך וכמה RAM? מדי RAM הרבה גרמה לי מסךהמוותהכחול
|
| |||
| |||
| pete21, עם כל הכבוד אבל אתה יכול לנסות להקליד באנגלית בבקשה אני חיובי טקסט קצר אסור כאן. גם סמנתה, האם עדיין יש לך זיכרון RAM הישן שלך מותקנת במחשב שלכם? אם כך הוא האיל חדש להפוך אותו כמו RAM הישן? אם יש לך זיכרון RAM הישן שלך להוציא חדשים שלך ולראות אם עדיין יש בעיה אם כך אז אתה יכול לגבות את הקבצים מחדש להתקין את מערכת ההפעלה שלך. דבר אחד אחרון ללכת התחלה הזכות לחץ המחשב שלי ולחץ על נכסים כדי לבדוק אם המחשב שלך הכירה אני RAM שלך מותקן פעם אחת 2GB ב comp חברים והיא אמרה שזה עדיין יש 512MB RAM עד הדלקתי אותם סביב מוזר אבל אפשרי. |
|
| |||
| |||
| לא, אין זיכרון RAM הישן מותקן זיכרון RAM חדש שונה לעשות כדי הישן. המחשב לא מזהה RAM חדשה אחרי הקלדת את ההודעה אתמול בלילה המחשב שלי מת שוב ואנחנו מחדש (שוב). יש לי Windows XP ו 2x1GB RAM. תנסה memtest. |
|
| |||
| |||
| כל מספרי השגיאה יהיה מועיל גם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להסיר את רם חדשים לשים את רם בן פנימה
| |||
| |||
| אישור, המחשב עדיין לא עובד. הוציא את ה-RAM חדש והחליפה אותו עם זקן בהתחלה זה עבד אבל אז המקפיא התחיל שוב ועכשיו לא יתחיל שוב. לפני שאנחנו מעוצב מחדש, לפני כמה ימים, קיבלנו הודעות כגון (כתבתי את כולם אבל שכח להביא את העיתון!) Hal.dll חסר, חסר מערכת system32, exe. קובץ חסר וכמה אחרים ( זה היה כאשר הוא עלה כמו 'אתה רוצה להפעיל את Windows במצב בטוח, בדרך כלל, וכו' - אבל על המסך הזה doesn't המקלדת הרגילה שלנו לעבוד כדי לבחור או להזין אופציה זאת לחבר את המקלדת הישנה מאפשר לי). עכשיו כשאני מנסה להפעיל את המחשב זה פשוט בא על מנת "לקרוא שגיאות בדיסק, הקש CTRL, ALT + DEL כדי להפעיל מחדש" (וזה רק מחדש .. עם המקלדת הישנה וחוזר למסך אותו). גם היה לי את זה קופא על מסך הפתיחה וזה רק הולך upto מסך הטעינה של Windows ו לנצח. צריכה עזרה בהקדם האפשרי, כפי אני רק ליד המחשב הזה במשך שעה כמובן אני לא יכול לקבל על בבית (פעם יש לגבות את המערכת אבל זה שבר). תודה |
|
| |||
| |||
| כפי שכבר מחדש את הכונן הקשיח ו XP מחדש, זה מתחיל להישמע כמו הבעיה עשויה להיות כונן קשיח פגום. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך כחול של מוות | lori26 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2008 08:23 |
| מסך כחול של מוות! | Cloud123 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 ספטמבר 2008 07:06 |
| מסך כחול של מוות | Demtschuk | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 2nd אפריל 2008 15:48 |
| מסך כחול של המוות .. | chilloutcolin | PC & קונסולת משחקים | 5 | 16th פברואר 2008 14:45 |
| מסך כחול של מוות! | cammochris | כוננים & נשלפת | 2 | ב -1 בנובמבר 2007 00:57 |
| שרשרת כלים | |
| |