![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Nu tā re-format mūsu Custom Built desktop mēs esam bijuši iegūt pārbaudīt diska kļūdas uzsākšanai, kas pāriet pēc pāris stundām, un tad tikai tagad es, šķiet, ir tikai redzams "zilā ekrāna nāve" - Es lūdzu nekad nav bijis tā pirms - saka logi bija jāpārtrauc, lai es atsāka un iesprausts Windows disku un booted no turienes, bet nekas, parādījās tas vienkārši ielādes logu uz augšu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šķiet, norādot divos dažādos virzienos - chkdsk, šķiet, norāda HDD mazspēju un BSOD šķiet, norādiet savu RAM ir kļūdains. Ko man darīt tagad pārvalda memtest, Un rezerves visām svarīgākajām failus ārējās vides katram gadījumam. Memtest jums pateiks, ja problēma ir jūsu RAM vai nē - ja tā nav, cietais disks mirst.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i uzstāda jaunu ram pāris mēnešus atpakaļ .. un i got zilo ekrānu ar nāvi .. i WOS soo pārliecināts, ka tas wosent ram, jo tas WOS brand new .. zīriņi no tā WOS .. tas dos notikt:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kāda OS tev ir un cik daudz ram? pārāk daudz ram radījis man BSOD
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| pete21 nav necieņa, bet vai jūs varētu izmēģināt un tips angļu valodā, lūdzu Es esmu pozitīvs īss teksts nav atļauts šeit. Arī Samantha, vai jūs vēl savu veco ram instalēta jūsu datorā? ja tā ir jauna ram pašas markas kā vecs auns? ja Jums ir savu veco ram izņemt savu jaunu un redzētu, vai tur vēl ir problēma, ja tā, tad jūs varētu dublēt failus un atkārtoti instalējiet savu os. viens pēdējā lieta iet uz sākums labais klikšķis datoru un noklikšķiniet uz īpašības lai pārbaudītu, vai jūsu dators ir atzinusi savu ram es vienreiz uzstādīt 2gb par draugu comp un tas, ka tā joprojām ir 512mb ram līdz i iesl º tos ap dīvaini, bet iespējams. |
|
| |||
| |||
| Nē, no vecā RAM uzstāda un jaunu RAM atšķiras sniegt vecs. Dators ir atzinusi jauno RAM un pēc tam ierakstot šo ziņu vakar vakarā mans dators nomira atkal un mēs pārveidots (atkal). Vai Windows XP un 2x1GB RAM. Mēģināšu memtest. |
|
| |||
| |||
| Kļūdu skaits būtu noderīga arī. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noņemiet jaunās Ram un nodot veco Ram atpakaļ collas
| |||
| |||
| Ok, dators joprojām nedarbojas. Paņēma jaunu RAM un aizvietoja to ar veco un sākumā tā strādāja, bet tad sāka iesaldēšanas atkal, un tagad nevar uzsākt no jauna. Pirms mēs atkārtoti formatētu, citas dienas, mēs saņēmām ziņas, piemēram, (i wrote tie visi noteikti, bet aizmirsa, lai papīra!) Hal.dll trūkst, sistēma nav no System32. Exe fails trūkst, un pāris citi ( tas bija tad, kad tā nāca klajā kā "Vai jūs vēlaties sākt Windows drošajā režīmā, parasti, utt - bet šis ekrāns mūsu parasto klaviatūru doesn't darbu, lai izvēlētos vai ievadītu iespēja tomēr tikt galā veco tastatūru ļauj man). Tagad, kad mēģinu uzsākt datoru tā tikko iedegas "lasīt diska kļūdas, nospiediet ctrl, alt + del to restart" (un tikai restart ar veco tastatūru .. un nāk atpakaļ uz paša ekrāna). Kā arī man bija tas iesaldēšana līdzi Welcome Screen un tas tikai iet līdz pat Windows ekrāns un iekraušanu uz visiem laikiem. Palīdzība vajadzīga ASAP, kā es esmu tikai uz šo datoru stundu un acīmredzot es nevaru satikt mājās (lieto, lai būtu rezerves sistēmu, taču lauza). Pateicība |
|
| |||
| |||
| Kā jūs jau pārveidots cieto disku un pārinstalēta, XP, tas sāk izklausīties kā problēma var būt bojātu cieto disku. |