![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Dobrze, ponieważ ponowne formatowanie nasze niestandardowe budowy pulpit byliśmy coraz sprawdzić błędy na dysku w trakcie uruchamiania, który zniknie po kilku godzinach, a następnie już teraz i najwyraźniej właśnie widział "niebieski ekran śmierci" - I'd nigdy go wcześniej - mówi okna musiały być przerwane, więc ponownie i dodaje dysku Windows i zyski z tego miejsca, ale nic nie wymyślił to tylko załadowane do okna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje się, wskazując w dwóch różnych kierunkach - chkdsk zdają się wskazywać awarii dysku twardego, a BSOD zdają się wskazywać pamięci RAM jest uszkodzony. Co mam teraz zrobić to uruchomić memtestI tworzenia kopii zapasowych ważnych plików na zewnętrznym nośniku na wypadek. Memtest dowiesz się, czy problem jest pamięć RAM, czy nie - jeśli nie, dysk twardy jest umierający.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po zainstalowaniu nowych ram kilka miesięcy temu .. i mam niebieski ekran śmierci .. i wos soo pewność, że wosent barana jak wos nowy rybitwy .. obecnie to wos .. to dos zdarzyć:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OS, co masz i ile pamięci RAM? zbyt dużo pamięci RAM spowodował mnie BSOD
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| pete21, nie brak szacunku, ale możesz spróbować i wpisz w języku angielskim prosimy Jestem pewny, krótki tekst nie jest tutaj dozwolony. Samantha również, czy nadal masz stary RAM zainstalowanej w komputerze? jeśli tak, to nowy RAM tej samej marki, jak stary baran? jeśli masz stary ram wykupić swoje nowe i sprawdzić, czy wciąż jest problem, jeśli tak to można wykonać kopię zapasową plików i ponownego zainstalowania systemu operacyjnego. Ostatnią rzeczą, przejdź do zacząć kliknij prawym przyciskiem myszy mój komputer i kliknij nieruchomości aby sprawdzić, czy komputer rozpoznał swoje i po zainstalowaniu 2 GB RAM na comp przyjaciół i powiedział, że jeszcze 512MB RAM i włączeniu ich do około dziwne, ale możliwe. |
|
| |||
| |||
| Nie, stary i nowy RAM zainstalowanej pamięci RAM jest innej marki do życia. Komputer uznał nowy RAM i po wpisaniu tego postu wczoraj mój komputer umarł, a my ponownie przekształcony (ponownie). Czy Windows XP i 2x1GB RAM. Spróbuje memtest. |
|
| |||
| |||
| Wszelkie numery błędów będzie pomocna również. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj usunąć nowych Ram i oddawania starych Ram back in
| |||
| |||
| Ok, komputer nadal nie działa. Wyjął nowy RAM i zastąpił go stary i na początku wszystko działa, ale potem znowu zaczął zamrażanie i teraz nie zostanie uruchomiony ponownie. Zanim ponownie sformatowane, inne dni, mamy wiadomości, takich jak: (i napisał ich wszystkich, ale zapomniał przynieść papier!) Hal.dll brakuje systemu brakuje System32. Exe brakuje i paru innych ( to było, gdy pojawiły się jako "Czy chcesz uruchomić system Windows w trybie awaryjnym, normalnie, itd. - ale na tym ekranie naszego zwykle nie robi praca klawiatury wybrać lub wprowadzić opcję jednak podłączenie starej klawiatury pozwala mi). Teraz, gdy próbuję uruchomić komputer po prostu przychodzi na "błąd odczytu dysku, naciśnij klawisz CTRL, ALT + DEL, aby uruchomić ponownie (i to tylko ponownie ze starymi .. klawiatury i wraca do tego samego ekranu). Jak miałem to zamrożenie się na ekranie powitalnym i tak będzie do połowy ekranu Windows i trwa na wieki. Pomoc potrzebna jak najszybciej, ponieważ jestem tylko na tym komputerze na godziny i oczywiście nie mogę dostać się w domu (używany do mieć kopię zapasową systemu, ale złamał). Dzięki |
|
| |||
| |||
| Jak już sformatowany dysk twardy i ponownie zainstalować XP, to zaczyna brzmieć jak problem może być uszkodzony dysk twardy. |