![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dobre, pretože re-formátovanie naše vlastné ploche vstavaný sme stále chyby kontrolu disku pri spustení, ktoré idú ďaleko za pár hodín a potom aj teraz, zdá sa, že práve videl 'modrej obrazovke smrti' - SEND nikdy sa mu to skôr - povedal okná musela byť prerušená a tak som znova a vloží do okien a zaviesť z disku, ale nič tam prišiel jednoducho nahrá do okna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdá sa, že smeruje v dvoch smeroch - chkdsk by mohli svedčiť o zlyhaní pevného disku, a BSOD by mohli svedčiť o svojej RAM je chybný. Čo by som teraz urobiť, je spustiť MemtestA zálohovať všetky dôležité súbory na externé médiá len v prípade. Memtest vám povedia, či je problém vašej pamäte RAM, alebo nie - ak to tak nie je, pevný disk umiera.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstaloval som tento ram pred niekoľkými mesiacmi .. a ja mám modrú obrazovku smrti .. i wos soo istý, že to wosent ram, pretože wos zbrusu nový .. Rybacy sa to wos dos .. to stalo:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaký OS máš a koľko ram? príliš veľa ram spôsobila mi BSOD
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| pete21, žiadna neúcta ale môžete skúsiť a napíšte mi prosím, angličtina pozitívne krátky text tu nie je povolená. Tiež Samantha, čo máte stále svoje staré RAM nainštalovaná v počítači? ak áno, je nový ram rovnakej značky ako starý baran? Ak máte starý baran uzatvoriť si nové a zistiť, či je tu stále problém, ak áno, potom by ste mohol zálohovať súbory a znova nainštalovať os. posledná vec, ktorú nájdete na začať kliknite pravým tlačidlom myši počítač a kliknite Vlastnosti skontrolovať, či je váš počítač uznal svojho barana aj po inštalácii na 2GB priateľov comp a tvrdila, že stále ešte 512 MB RAM, až som prešiel im asi divne, ale je to možné. |
|
| |||
| |||
| Nie, žiadny starý pamäte RAM a nová RAM je iný, aby sa starý. Počítač skutočne uznala nové pamäte RAM a po zadaní tento príspevok Včera v noci zomrel môj počítač znova a my prepracovaný (znova). Systém Windows XP a 2x1GB RAM. Pokusím Memtest. |
|
| |||
| |||
| Každá chyba, čísla by bola užitočná tiež. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste odstrániť novej Ram a uvedenie starého Ram späť dovnútra
| |||
| |||
| Ok, je počítač stále nefunguje. Vyndal novú RAM a nahradili ho starým a spočiatku to fungovalo, ale potom začal zmrazenia znovu a teraz nezačne znova. Než sme re-formáte, druhý deň, máme správy, ako je (napísal som ich všetky, ale zabudol priniesť papier!) Hal.dll chýba, systém chýba system32 súbor EXE. Nezvestných a pár ďalších ( to bolo, keď prišiel ako 'chcete spustiť systém Windows v núdzovom režime, normálne, atď - ale na tejto obrazovke naše zvyčajné klávesnica doesnt práce vybrať alebo zadať voľbu však zapojíte starých klávesových mi umožňuje). Teraz pri pokuse o spustenie počítača to jednoducho príde na 'chyba čítania disku, stlačte kláves Ctrl, Alt + del na restart' (a to iba reštartuje sa starú klávesnicou .. a vráti sa na rovnaké miesto). Rovnako tak som mal to mrazenie až na úvodnú obrazovku, a to len ide až pre obrazovky Windows a zaťaženie navždy. Help needed ASAP, ako som len na tomto počítači za hodinu a samozrejme i can't get na doma (používa sa majú zálohovať, ale systém, ktorý rozbil). Vďaka |
|
| |||
| |||
| Ako ste už preformátovaní pevného disku a preinštalovať XP, to začína znieť ako problém môže byť chybný pevný disk. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. novembra 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. September 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti | Demtschuk | Operačné systémy Windows | 8 | 2. apríla 2008 15:48 |
| Modrá obrazovka smrti .. | chilloutcolin | PC a herné konzoly | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. novembra 2007 00:57 |
| Thread Tools | |
| |