мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цхецк диск проблеми и 'плави екран смрти' - од поновног форматирања и нови РАМ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Јан 2008, 14:26
Мембер Гроуп

Default Цхецк диск проблеми и 'плави екран смрти' - од поновног форматирања и нови РАМ

Здраво,
Па од поновног обликовања наш обичај изграђен Десктоп смо добијања проверу диска грешке код старта до којих одлазите након пар сати и онда само сада ја, очигледно, су само видели "плавом екрану смрти" - Ја бих никада га нисам имао пре - каже прозора мора да буде заустављен и рестартован, тако да убаци диск и прозори покренули одатле, али ништа није дошао то само учита до прозора.
Old 24. Јан 2008, 14:41
Донаторска Група

Default Цхецк диск проблеми и 'плави екран смрти' - од поновног форматирања и нови РАМ

Чини се да указује на два различита правца - це изгледа да цхкдск на ХДД-показују неуспех, а БСОД се чини да назначите Вашу РАМ исправни.

Оно што бих сада води мемтест, И бацкуп било какве важне датотеке на спољни медиј за сваки случај. Мемтест ће вам рећи да ли је проблем РАМ меморије или не - ако није, ваш хард диск умире.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 24. Јан 2008, 14:45
Донаторска Група

И инсталирали нове овна .. пре неколико месеци и добио сам плави екран смрти .. ја УоС Соо сигурни да уосент овна као УоС нови .. тернс из УоС .. то је ДОС се десити:)

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 24. Јан 2008, 14:50
Донаторска Група

шта оперативни систем имаш и колико РАМ-а?

превише овна ме изазвао БСОД

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 24. Јан 2008, 19:50
Донаторска Група

пете21, не непоштовање него си могао пробати и тип на енглеском језику молимо вас да сам позитивна кратак текст није дозвољено овде.
Такође Саманта, ти и даље имају своје старе Инсталирани РАМ на вашем рачунару? ако је то нова овна исто чине као стари овна? ако имате старе овна узети своје нове и види да ли још увек постоји проблем ако је тако онда би резервне копије датотека и поново инсталирате ваш оперативни систем. Још једна ствар иде у почетак десни клик мој рачунар и кликните својства да проверите да ли ваш рачунар има признате свој овна сам једном 2ГБ инсталиран на комп пријатељима и рекао да и даље имају 512МБ РАМ све док сам их пребацио то чудно, али могуће.
Old 25. Јан 2008, 13:31
Мембер Гроуп

Нопе, стари РАМ-а нема инсталиран и нови РАМ-а се разликује да да стари.
Рачунар није препознао нови РАМ и после куцате овај пост синоц умро мој рачунар поново и поново смо (опет).
Имате Уиндоус КСП и 2кс1ГБ РАМ-а.
Ће покушати мемтест.
Old 25. март 2008, 13:48
Модератор / ица групе

Било коју грешку бројеви ће бити од помоћи, такође.

Old 25. Јан 2008, 14:36
Донаторска Група

Пробајте да уклоните новог Рама и пуштање старих Рама поново у.
Ако се ово решава проблем, то је вероватно да је нови Рама некомпатибилни са вашим плоча.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 28. Јан 2008, 06:43
Мембер Гроуп

Ок, рачунар и даље не ради.
Извадио нови РАМ и заменио га са старим и на први радио, али онда је почела смрзавањем поново и сада неће да се покрене поново.
Пре него што поново форматиран, неки дан, добили смо, као што су поруке (написао сам их све доле, али заборавила да донесе на папиру) хал.длл недостају, недостаје систем из Сыстем32, Ексе. Датотека недостаје и неколико других! ( то је било када је дошао као "да ли желите да покренете Уиндоус у безбедном режиму, нормално, итд - али у овом екрану се наша уобичајена тастатуре доеснт рад да изаберете или да унесете опције међутим прикључивања стара тастатура ми омогућава).
Сада када покушам да покренете рачунар је управо долази на "Грешка при читању диска, притисните ЦТРЛ, АЛТ + ДЕЛ да бисте поново покренули" (и само рестартовати са старом тастатуром .. и врати на исти екран).
Као Имао сам га до замрзавања Добро дошли на екрану и то само иде ЕУ заувек Уиндоус екран и утовар.

Помоћ потребна АСАП, као што сам ја једини на овом рачунару за сат и оцигледно не могу добити на код куће (који се користи да имају резервну копију система, али да се пробила).
Хвала
Old 28. Јан 2008, 06:55
Донаторска Група

Као што сте већ поново хард диск и поново инсталирати КСП-у, то почиње да звучи као проблем може бити неисправан хард диск.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц