![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Па од поновног обликовања наш обичај изграђен Десктоп смо добијања проверу диска грешке код старта до којих одлазите након пар сати и онда само сада ја, очигледно, су само видели "плавом екрану смрти" - Ја бих никада га нисам имао пре - каже прозора мора да буде заустављен и рестартован, тако да убаци диск и прозори покренули одатле, али ништа није дошао то само учита до прозора. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чини се да указује на два различита правца - це изгледа да цхкдск на ХДД-показују неуспех, а БСОД се чини да назначите Вашу РАМ исправни.
Оно што бих сада води мемтест, И бацкуп било какве важне датотеке на спољни медиј за сваки случај. Мемтест ће вам рећи да ли је проблем РАМ меморије или не - ако није, ваш хард диск умире.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
И инсталирали нове овна .. пре неколико месеци и добио сам плави екран смрти .. ја УоС Соо сигурни да уосент овна као УоС нови .. тернс из УоС .. то је ДОС се десити:)
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
шта оперативни систем имаш и колико РАМ-а?
превише овна ме изазвао БСОД
|
|
|
|||
|
|||
|
пете21, не непоштовање него си могао пробати и тип на енглеском језику молимо вас да сам позитивна кратак текст није дозвољено овде.
Такође Саманта, ти и даље имају своје старе Инсталирани РАМ на вашем рачунару? ако је то нова овна исто чине као стари овна? ако имате старе овна узети своје нове и види да ли још увек постоји проблем ако је тако онда би резервне копије датотека и поново инсталирате ваш оперативни систем. Још једна ствар иде у почетак десни клик мој рачунар и кликните својства да проверите да ли ваш рачунар има признате свој овна сам једном 2ГБ инсталиран на комп пријатељима и рекао да и даље имају 512МБ РАМ све док сам их пребацио то чудно, али могуће. |
|
|
|||
|
|||
|
Нопе, стари РАМ-а нема инсталиран и нови РАМ-а се разликује да да стари.
Рачунар није препознао нови РАМ и после куцате овај пост синоц умро мој рачунар поново и поново смо (опет). Имате Уиндоус КСП и 2кс1ГБ РАМ-а. Ће покушати мемтест. |
|
|
|||
|
|||
|
Било коју грешку бројеви ће бити од помоћи, такође.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Пробајте да уклоните новог Рама и пуштање старих Рама поново у.
|
|||
|
|||
|
Ок, рачунар и даље не ради.
Извадио нови РАМ и заменио га са старим и на први радио, али онда је почела смрзавањем поново и сада неће да се покрене поново. Пре него што поново форматиран, неки дан, добили смо, као што су поруке (написао сам их све доле, али заборавила да донесе на папиру) хал.длл недостају, недостаје систем из Сыстем32, Ексе. Датотека недостаје и неколико других! ( то је било када је дошао као "да ли желите да покренете Уиндоус у безбедном режиму, нормално, итд - али у овом екрану се наша уобичајена тастатуре доеснт рад да изаберете или да унесете опције међутим прикључивања стара тастатура ми омогућава). Сада када покушам да покренете рачунар је управо долази на "Грешка при читању диска, притисните ЦТРЛ, АЛТ + ДЕЛ да бисте поново покренули" (и само рестартовати са старом тастатуром .. и врати на исти екран). Као Имао сам га до замрзавања Добро дошли на екрану и то само иде ЕУ заувек Уиндоус екран и утовар. Помоћ потребна АСАП, као што сам ја једини на овом рачунару за сат и оцигледно не могу добити на код куће (који се користи да имају резервну копију система, али да се пробила). Хвала |
|
|
|||
|
|||
|
Као што сте већ поново хард диск и поново инсталирати КСП-у, то почиње да звучи као проблем може бити неисправан хард диск.
|