az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Check disk sorunlarını ve 'ölüm mavi ekran' - yeniden beri-biçimlendirme ve yeni RAM

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 14:26 24
Üye Grubu

Merhaba,
Yeniden Şey beri masaüstü dahili biz başında hangi kadar uzak birkaç saat sonra ve ardından hemen şimdi, görünüşte, sadece ölüm 'mavi ekran' gördüm I Go - onay disk hataları alıyorum been bizim özel biçimlendirme I'd önce hiç - pencere öylesine i yeniden başlatılması ve Windows Disk takılı ve uzerinden durdurulması gerektiğini söyleyerek var ancak sadece pencereleri yüklü şey geldi.
Old Mart 2008, 14:41 24
Bağış Grubu

Görünüyor iki farklı yönlere dönük olarak - chkdsk HDD başarısızlık göstermek gibi görünüyor ve BSOD RAM's hatalı göstermek gibi görünüyor.

Çalıştırıldığı Şimdi ne yaparım memtest, Harici orta ve yedek tüm önemli dosyaları her ihtimale karşı. Eğer sorun RAM veya değil Memtest söyleyecektir - eğer, sabit sürücü ölüyor değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old Mart 2008, 14:45 24
Bağış Grubu

Birkaç ay önce .. yeni koç kurulu ve i .. i wos soo emin ölüm mavi ekran var o wosent koç .. zaman oldu dos it out wos olarak yepyeni .. terns wos:)

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.34GHZ overclock! Athlon64 3000 +
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1,50 gig ddr
Grafik Kartı (ler):
256mb pci G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster HD 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
diy soğutucu hava soğutmalı
bakire 50Mbps
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Penceresinin 7 Ultimate
Old Mart 2008, 14:50 24
Bağış Grubu

ne var ve işletim sistemi ne kadar ram?

çok fazla ram BSOD Beni neden oldu

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old Mart 2008, 19:50 24
Bağış Grubu

pete21, hayır ama size saygısızlık deneyebilirsiniz ve İngilizce tür olumlu kulüpler kısa lütfen burada izin verilmiyor.
Ayrıca Samantha, sen hala eski ram bilgisayarınızda yüklü? Eğer öyleyse eski koç olarak yapmak aynı yeni ram nedir? Eğer eski ram yeni olanlar çıkar ve eğer hala bir problem eğer öyleyse o zaman dosyalarınızı yedeklemek olabilir ve bütün yüklemek yeniden görmek. son bir şey gidin başlatmak sağ klik benim bilgisayar tıklayın özellikleri bilgisayarınız bir kez arkadaşlar comp Doğum 2gb yüklü ve kadar i wierd ama mümkün etrafında onları anahtarlamalı hala 512mb bellekden dedi senin koç i tanıdığını ekleyin.
Old Mart 2008, 13:31 25
Üye Grubu

Hayır, hayır eski RAM ve yeni RAM yüklü eski yapmak farklıdır.
Bilgisayar did tanımayı yeni RAM ve son gece benim bilgisayar tekrar öldü ve biz (tekrar) reformat Bu postayı yazarak sonra.
Si Windows XP ve 2x1GB RAM.
Memtest deneyin Will.
Old Mar 2008, 13:48 25.
Moderatör Grubu

Herhangi bir hata numaraları yararlı olacaktır.

Old Mart 2008, 14:36 25
Bağış Grubu

Yeni Ram kaldırmayı deneyin ve tekrar girin eski Ram koyarak
Eğer bu sorunu çözer, bu yeni Ram anakartınızın uyumsuzdur muhtemel's.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old Mart 2008, 06:43 28
Üye Grubu

Ok, bilgisayar hala çalışmıyor.
Yeni RAM çıkardı ve eski ile değiştirdiğini ve de o amele ilk ama sonra tekrar donma başladı ve şimdi tekrar başlamaz.
Yeniden biçimlendirilmiş önce, diğer gün, (i gibi tüm hepsini yazdı mesajları var ama kağıt getirmek için unuttum!) Hal.dll, sistem system32 bir. Exe eksik ve diğer birkaç dosya eksik eksik ( Bu zaman olduğu gibi 'yapmak güvenli modda, normal, vb Windows Başlat istediğiniz kadar geldi - ama her zamanki klavye doesnt iş seçmek veya bir seçenek ancak eski klavye beni sağlar takmayı girin Bu ekranda).
Şimdi ne zaman i sadece disk hatası, CTRL, alt okundu 'için geliyor bilgisayarı başlatmayı deneyin + Del yeniden başlatmanız' (ve sadece eski klavye .. ile yeniden başlatılır ve tekrar aynı ekrana gelir).
Ben de dondurma kadar Ekran Hoşgeldiniz ve sadece sonsuza Windows ekran ve yükleme kadar on going oldu.

Bir saat bu bilgisayar olarak ben sadece ve de açıkça i evde can't get, gerekli ASAP Yardım (sistemi bir geri sahip ancak kırdı kullanılır).
Teşekkürler
Old Mart 2008, 06:55 28
Bağış Grubu

Zaten Sabit Disk ve XP yeniden reformat varsa, sorun gibi görünmeye hatalı Sabit Sürücü olabilir başlangıç.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından