![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Yeniden Şey beri masaüstü dahili biz başında hangi kadar uzak birkaç saat sonra ve ardından hemen şimdi, görünüşte, sadece ölüm 'mavi ekran' gördüm I Go - onay disk hataları alıyorum been bizim özel biçimlendirme I'd önce hiç - pencere öylesine i yeniden başlatılması ve Windows Disk takılı ve uzerinden durdurulması gerektiğini söyleyerek var ancak sadece pencereleri yüklü şey geldi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Görünüyor iki farklı yönlere dönük olarak - chkdsk HDD başarısızlık göstermek gibi görünüyor ve BSOD RAM's hatalı göstermek gibi görünüyor. Çalıştırıldığı Şimdi ne yaparım memtest, Harici orta ve yedek tüm önemli dosyaları her ihtimale karşı. Eğer sorun RAM veya değil Memtest söyleyecektir - eğer, sabit sürücü ölüyor değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Birkaç ay önce .. yeni koç kurulu ve i .. i wos soo emin ölüm mavi ekran var o wosent koç .. zaman oldu dos it out wos olarak yepyeni .. terns wos:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne var ve işletim sistemi ne kadar ram? çok fazla ram BSOD Beni neden oldu
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| pete21, hayır ama size saygısızlık deneyebilirsiniz ve İngilizce tür olumlu kulüpler kısa lütfen burada izin verilmiyor. Ayrıca Samantha, sen hala eski ram bilgisayarınızda yüklü? Eğer öyleyse eski koç olarak yapmak aynı yeni ram nedir? Eğer eski ram yeni olanlar çıkar ve eğer hala bir problem eğer öyleyse o zaman dosyalarınızı yedeklemek olabilir ve bütün yüklemek yeniden görmek. son bir şey gidin başlatmak sağ klik benim bilgisayar tıklayın özellikleri bilgisayarınız bir kez arkadaşlar comp Doğum 2gb yüklü ve kadar i wierd ama mümkün etrafında onları anahtarlamalı hala 512mb bellekden dedi senin koç i tanıdığını ekleyin. |
|
| |||
| |||
| Hayır, hayır eski RAM ve yeni RAM yüklü eski yapmak farklıdır. Bilgisayar did tanımayı yeni RAM ve son gece benim bilgisayar tekrar öldü ve biz (tekrar) reformat Bu postayı yazarak sonra. Si Windows XP ve 2x1GB RAM. Memtest deneyin Will. |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir hata numaraları yararlı olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni Ram kaldırmayı deneyin ve tekrar girin eski Ram koyarak
| |||
| |||
| Ok, bilgisayar hala çalışmıyor. Yeni RAM çıkardı ve eski ile değiştirdiğini ve de o amele ilk ama sonra tekrar donma başladı ve şimdi tekrar başlamaz. Yeniden biçimlendirilmiş önce, diğer gün, (i gibi tüm hepsini yazdı mesajları var ama kağıt getirmek için unuttum!) Hal.dll, sistem system32 bir. Exe eksik ve diğer birkaç dosya eksik eksik ( Bu zaman olduğu gibi 'yapmak güvenli modda, normal, vb Windows Başlat istediğiniz kadar geldi - ama her zamanki klavye doesnt iş seçmek veya bir seçenek ancak eski klavye beni sağlar takmayı girin Bu ekranda). Şimdi ne zaman i sadece disk hatası, CTRL, alt okundu 'için geliyor bilgisayarı başlatmayı deneyin + Del yeniden başlatmanız' (ve sadece eski klavye .. ile yeniden başlatılır ve tekrar aynı ekrana gelir). Ben de dondurma kadar Ekran Hoşgeldiniz ve sadece sonsuza Windows ekran ve yükleme kadar on going oldu. Bir saat bu bilgisayar olarak ben sadece ve de açıkça i evde can't get, gerekli ASAP Yardım (sistemi bir geri sahip ancak kırdı kullanılır). Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Zaten Sabit Disk ve XP yeniden reformat varsa, sorun gibi görünmeye hatalı Sabit Sürücü olabilir başlangıç. |