![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Ну, оскільки повторне форматування наш звичай побудований Desktop ми були одержувати помилки перевірки диска при запуску якого йдуть через пару годин, а потім прямо зараз я, здається, тільки що бачив "синій екран смерті" - я б ніколи не було раніше - говорив вікна повинні бути зупинені, тому я перезапущений і вставили диск Windows і завантажуватися з там, але нічого не вийшло, і це просто завантажений Windows вгору. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як видається, вказують у різних напрямках - CHKDSK, як видається, вказують на HDD невдачу, і BSOD здавалося б, вказує ваша пам'ять's несправний. Те, що я б зараз зробити, запустіть MemTest, А резервне копіювання важливих даних на зовнішньому носії про всяк випадок. MemTest скажуть вам якщо проблема полягає в оперативній пам'яті чи ні - якщо це не так, ваш жорсткий диск вмирає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я встановив новий RAM кілька місяців тому .. і я отримав синій екран смерті ".. Я WOS Су впевнений, що wosent RAM як WOS новий крачки .. поза його WOS .. це відбудеться DOS:)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якою ОС ви отримали і скільки оперативної пам'яті? Занадто багато RAM викликав мене BSOD
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| pete21, немає неповаги Не могли б Ви спробувати ввести англійська будь ласка я впевнений, короткий текст тут не допускається. Також Саманта, ти ще старий баран встановлена на комп'ютері? Якщо це так це нове ОЗУ ж робити як старий баран? Якщо у вас є старий баран прийняти ваші нові, а також перевірити, чи є ще проблема, якщо так, то ви можете створити резервні копії файлів і повторне встановлення ОС. І останнє, що йти до початок клацніть правою кнопкою миші "Мій комп'ютер" та натисніть Властивості Щоб перевірити, якщо ваш комп'ютер має визнані вашим Я RAM 2GB Після установки на Comp друзям і сказав, що ще 512 Мб оперативної пам'яті, поки не перейшли їх навколо дивно, але можливо. |
|
| |||
| |||
| Ні, ні старій пам'яті встановлено і новий RAM відрізняється внести в стару. Комп'ютерні ж визнати нову ОЗУ і після введення цієї посади минулої ночі помер мій комп'ютер знову, і ми переформатувати (знову). Have Windows XP і 2x1GB RAM. Чи буде спробувати MemTest. |
|
| |||
| |||
| Будь-яка помилка цифри будуть також корисні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте видалити нові Рам і поставити назад старий Рам дюйма
| |||
| |||
| Гаразд, комп'ютер все ще не працюють. Дістав новий ОЗУ і замінити його старим і спочатку вона працювала, але потім почав знову заморожування і тепер не почнеться знову. Перш ніж ми переформатовано, днями ми отримали повідомлення, такі як (я писав їх всіх, але забув принести папір!) Hal.dll відсутня, система відсутня system32,. EXE-файлу без вісті і кілька інших ( це було, коли він підійшов як "Ви хочете, щоб запустити Windows у безпечному режимі, як правило, і т.д. - але на цьому екрані наша звичайна робота doesn't клавіатурі, щоб вибрати або ввести опцію підключення Проте стара клавіатура дозволяє мені). Тепер при спробі запуску комп'ютера він просто приходить на "читати диски помилку, натисніть Ctrl, Alt + Del для перезавантаження" (і це тільки при перезапуску старої .. клавіатурою і повертається до того ж екран). Як і я, якщо б до заморожування на екрані вітання, і він просто збирається ДО екрану Windows і вантаження назавжди. Допомога необхідна ASAP, як я тільки на цьому комп'ютері протягом години і, очевидно, я не можу отримати на будинок (використовується мати резервну копію системи, але, що зламав). Спасибо |
|
| |||
| |||
| Як ви вже переформатувати жорсткий диск і перевстановити XP, це починає звучати як проблема може бути несправний жорсткий диск. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран смерті | lori26 | Операційні системи Windows | 1 | 30 листопада 2008 08:23 |
| Синій екран смерті! | Cloud123 | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 07:06 |
| Синій екран смерті " | Demtschuk | Операційні системи Windows | 8 | 2 квітня 2008 15:48 |
| Синій екран смерті .. | chilloutcolin | PC & консоль Gaming | 5 | 16 лютого 2008 14:45 |
| Синій екран смерті! | cammochris | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 листопада 2007 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |