![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| [Maradt vissza, hogy ellenőrizzék e] Tehát az egyetlen megoldás az lenne, hogy egy új merevlemezt? Megpróbálom és kap valaki, hogy térjen vissza a választ, hogy ez a |
|
| |||
| |||
| Egyetértek Phill a hd |
|
| |||
| |||
| Számítógép működik az adott pillanatban. Ran lemezt és ellenőrizze, hogy minden jól ment keresztül? |
|
| |||
| |||
| Továbbá, elfelejtettem mondani ilyet. Mielőtt újra formázás megpróbáltuk javítás a Windows lemezre, próbáltam Chkdsk - didnt csináltam semmit, és fixboot, ami végül nem is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha munka után egy sikeres chkdsk futtatása, akkor hogyan van ez.
A lényeg, hogy tartsa szem előtt van .... Chkdsk majd elrejteni Szektorhibák a HDD, de ez szokás megszabadulni őket, és ha a meghajtó nem megy rosszul, több fog megjelenni, ami a jövőbeli problémákat. Ha ez megtörténik, akkor minden bizonnyal szükség van, hogy fontolja meg egy új meghajtót. Közben, azt vissza minden fontos fájlokat rendszeresen. Most a számítógépen fut, akkor is próbálja meg fog a meghajtó gyártók honlapján, és letölthető a diagnosztikai segédprogramot ellenőrzi a meghajtót. Ön még fut az új Ram most? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Régi RAM ATM, daren't hogy az új vissza hüvelyk Azt próbálja meg ezt a merevlemez ellenőrzés letöltése a dolog, a Samsung, de nem értem, hogy a boot lemezt. |
|
| |||
| |||
| Az utasítások a letöltés és a Samsung égető közüzemi elég egyértelmű. Te kövesse az utasításokat a levél? .... ugye letölti a szükséges fájlokat 2 (Hutil210.exe & Hutil210.zip)? Ha nem hozunk létre, a lemez nem lesz indítható. Ha kétségei vannak, nézzen vissza itt vonatkozó utasításokat. Is lehet, hogy szeretné ellenőrizni a meghajtó boot sorrend a BIOS-t, hogy változtassa meg az 1. indító készülék Floppy Drive A: |
|
| |||
| |||
| Ok, köszi. Majd próbálja újra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kék képernyő a halál | lori26 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. november 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | Általános fémáru Chat | 5 | 6. Szeptember 2008 07:06 |
| Blue screen of Death | Demtschuk | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. április 2008 15:48 |
| Kék képernyő a halál .. | chilloutcolin | PC és konzol játékok | 5 | 16. február 2008 14:45 |
| Kék képernyő a halál! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. november 2007 00:57 |
| Téma eszközök | |
| |