![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| [נשאר מאחור כדי לבדוק אם זו] אז הפתרון היחיד יהיה להשיג כונן קשיח חדש?? אני יהיה לנסות להשיג מישהו לבדוק שוב את התשובות |
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם phill על HD |
|
| |||
| |||
| המחשב הוא עובד ברגע זה. רן בדיקת דיסק וזה הכל עבר בסדר? |
|
| |||
| |||
| כמו כן, שכחתי להגיד את זה לפני. לפני עיצוב מחדש ניסינו לתקן עם הדיסק של Windows, ניסתה Chkdsk - didn't לעשות כלום וגם fixboot אשר עשה כלום מדי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היא עובדת לאחר מוצלחת Chkdsk הפעלה, ואז לראות איך זה הולך.
הנקודה כדי לזכור הוא .... Chkdsk יהיה להסתיר סקטורים פגומים על HDD, אבל זה הרגל להיפטר מהם, אם הכונן הולך רע, עוד יופיעו ולגרום בעיות עתידיות. אם זה קורה, אתה בהחלט צריך לשקול את הכונן החדש. בינתיים, אני מעוניין לגבות את כל הקבצים החשובים באופן קבוע. עכשיו יש לכם את המחשב לרוץ, אתה יכול גם לנסות ללכת כונן יצרני אתר ולהוריד את תוכנית השירות לאבחון כדי לבדוק את הכונן. האם אתה מפעיל את החדש עם ראם עכשיו? המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| ב-ATM הישן של זיכרון RAM, daren't לשים בחזרה למערכת החדשה האם לנסות לעשות את הכונן הקשיח על ידי הורדת הסימון מ Samsung אבל דבר לא יכול לקבל את זה כדי לאתחל מהדיסק. |
|
| |||
| |||
| הוראות להורדה ו יקידה את תוכנית השירות Samsung הם די מפורשת. האם בצע את ההוראות על המכתב? .... האם להוריד את הקבצים הדרושים 2 (Hutil210.exe & Hutil210.zip)? אם אין לך ליצור את הדיסק לא יהיה לאתחול. אם יש ספק בדוק שוב כאן לקבלת הנחיות. כמו כן, ייתכן שתרצה לבדוק את הכונן ברצף האתחול ב-BIOS כדי לשנות את התקן האתחול 1 תקליטון לכונן A: |
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה. האם לנסות שוב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך כחול של מוות | lori26 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2008 08:23 |
| מסך כחול של מוות! | Cloud123 | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 ספטמבר 2008 07:06 |
| מסך כחול של מוות | Demtschuk | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 2nd אפריל 2008 15:48 |
| מסך כחול של המוות .. | chilloutcolin | PC & קונסולת משחקים | 5 | 16th פברואר 2008 14:45 |
| מסך כחול של מוות! | cammochris | כוננים & נשלפת | 2 | ב -1 בנובמבר 2007 00:57 |
| שרשרת כלים | |
| |