![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| [Stayed atpakaļ, lai pārbaudītu šo] Tātad vienīgais risinājums, lai iegūtu jaunu cieto disku? Es mēģinātu iegūt kādu pārbaudīt atpakaļ atbildes uz šo |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Phill par hd |
|
| |||
| |||
| Dators strādā pie brīdī. Skrēja pārbaudīt disku un viss gāja ar naudas sodu? |
|
| |||
| |||
| Arī aizmirsu pateikt to līdz. Pirms atkārtotas formatēšanas mēģinājām remonts ar Windows disku, mēģināja chkdsk - didn't do visu un arī fixboot, kam nebija nekas pārāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tā darbojas pēc veiksmīgas chkdsk palaist, tad redzētu, kā tas notiek.
Punkts jāpatur prātā, ir .... chkdsk slēps slikti nozarēs HDD, bet tas paradis atbrīvoties no tām un, ja disks ir iet slikti, vairāk parādīsies un radīt nākotnes problēmas. Ja tā notiek, jums noteikti nepieciešams apsvērt jaunu disku. Šajā pašā laikā, es vēlos dublēt kādu svarīgu failu regulāri. Tagad jums ir dators darbojas, jūs varētu arī mēģināt doties uz diska ražotāju tīmekļa vietnē un lejupielādēt tās diagnostikas lietderība apskatīt disku. Vai jūs darbojas ar jaunu Ram tagad? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Old RAM ATM daren't īstenot jauno atpakaļ collas Vai mēģināt darīt cieto disku pārbaudīt, lejupielādējot lieta no Samsung, bet nevarēja iegūt to boot no diska. |
|
| |||
| |||
| Lai lejuplādētu un degšanas Samsung noderīgas instrukcijas ir diezgan skaidri. Vai jūs izpildiet norādījumus vēstuli? .... jūs lejupielādēt 2 vajadzīga failus (Hutil210.exe & Hutil210.zip)? Ja nav diska jūs izveidojat nebūs bootable. Ja rodas šaubas, pārbaudiet vēlreiz šeit instrukcijas. Arī jūs varētu vēlēties pārbaudīt jūsu diska boot sekvenci BIOS mainīt 1. sāknēšanas ierīces Floppy Drive: |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks. Vai mēģināt vēlreiz. |
![]() |
|
| Bookmarks |