![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| [Bu kontrol etmek için kaldım] Yani tek çözüm yeni bir sabit sürücü almak olacak? Denemek edeceğiz ve birisi bu cevap üzerine tekrar kontrol için |
|
| |||
| |||
| i HD üzerinde phill katılıyorum |
|
| |||
| |||
| Bilgisayar şu anda çalışıyor. Kontrol diski Ran ve tüm iyi geçti? |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, bu demek unuttum. Yeniden önce-Windows disk ile tamir etmeye çalıştı biçimlendirme, Chkdsk denedim - didnt şey ve aynı zamanda da hiçbir şey yapmadı fixboot yapmak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer başarılı bir chkdsk çalıştırın sonra, sonra çalışma nasıl gidiyor bakınız.
Nokta akılda tutmak için bir .... chkdsk HDD bozuk sektörleri gizlemek, ancak bu alışkanlık onları kurtulun ve sürücü kötü, daha görünür oluyor ve gelecekteki sorunlara neden olabilir. Bu durumda, size kesinlikle yeni bir sürücü dikkate almak gerekir. Bu arada, düzenli olarak her türlü önemli dosyaları yedeklemek olacak. Şimdi PC çalışan varsa, sürücü üreticilerinin web sitesine giderek deneyebilirsiniz ve teşhis faydalı sürücüyü kontrol indirmek. Bunu yeni Ram ile artık çalışan var mı? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Eski RAM ATM in daren't in yeni geri koymak Ancak Samsung gelen şey indirerek disk kontrol yaparak denedin mi boot disk da alınamadı. |
|
| |||
| |||
| Indirirken ve Samsung faydalı yanma için talimatlar çok açık bulunmaktadır. Bir harf için yönergeleri takip mi? .... size 2 dosyaları (Hutil210.exe & Hutil210.zip gerekli yükleme) mi? Eğer oluşturma disk önyüklemesi olmayacaktır. Şüphe kontrol geri Eğer burada edin. Ayrıca Disket Sürücü A için 1. boot değiştirmek için BIOS sürücüye önyükleme sırası kontrol isteyebilirsiniz: |
|
| |||
| |||
| Tamam, teşekkürler. Tekrar çalışır. |
![]() |
|
| Bookmarks |