![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| [Відстав, щоб перевірити це] Таким чином, єдиним рішенням було б отримати новий жорсткий диск? Я постараюся і кого-небудь перевірити повернувся на відповіді на цей |
|
| |||
| |||
| Я згоден з Філом на HD |
|
| |||
| |||
| Комп'ютер працює на даний момент. Ран перевірка диска і все пішло через штраф? |
|
| |||
| |||
| Крім того, забув сказати, це раніше. До повторного форматування ми намагалися відновити з диска Windows, намагався CHKDSK - Didnt нічого робити, а також FIXBOOT які нічого не занадто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо він працює після успішного запуску CHKDSK, а потім подивитися, як воно йде.
Точка мати на увазі .... CHKDSK приховає збійних секторів на жорсткому диску, але це звичай позбутися їх і, якщо диск буде погано, більше буде з'являтися, і причини проблем в майбутньому. Якщо це станеться, ви, безумовно, необхідно розглянути питання про новий диск. У той же час, я б резервні копії важливих даних на регулярній основі. Тепер у Вас є комп'ютер з операційною системою, можна також спробувати збираюся на сайт виробників дисків і завантажувати їх до програми діагностики, перевірити диск. Ви біжите з новими Рам зараз? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Стара RAM в банкоматі, не смію поставити новий назад дюйма Намагалися робити перевірку жорсткого диска, завантаживши речі від Samsung, але не міг отримати його для завантаження з диска. |
|
| |||
| |||
| Інструкції щодо завантаження і спалювання утиліти Samsung цілком ясними. Ви виконайте вказівки в листі? .... ти завантажити необхідні файли 2 (Hutil210.exe & Hutil210.zip)? Якщо ні диска ви створити не буде завантажувальним. У разі сумнівів перевірка тому тут для отримання інструкцій. Також ви можете перевірити ваші диски порядок завантаження в BIOS, щоб змінити вашу 1st Boot Device на флоппі-дисків: |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую. Чи буде повторити спробу. |