![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз винаги съм се движат по един компютър Dell в продължение на години и никога не са възникнали проблеми с тях-всичко във всичко аз реших, че е време да получите нов компютър. Имах връща на Dell уебсайт за потребителски един мой вкус, но след като час по телефона с един търговски представител, това е просто твърде много да се получи объркване на компонентите, което искам. Така че аз отидох да к.с. и това е грим на компютъра, аз съм там има предвид .. Цитат:
Цитат:
И Hp без данък 14% е 1499,99 .. и има изглед прозорец, която бих края на премахване и въвеждане на XP (HP не предлагат XP, нито едно празно ОС на техните модели) Аз не знам дали има голяма разлика в ожесточеност и марката HP, като казах, че винаги са използвали компютър Dell. Ако някой може да свети малко повече светлина по този въпрос, моля! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer са доста почтени .... Имам един лаптоп Acer за няколко години и тя все още се държи.
Само една мисъл, за търсене на вашия спец. .... ако ще да се използва 32BIT XP, можете да намалите до 3 GB RAM, както 32BIT XP навик признават допълнително 1GB. Тя е само на стойност получаване, ако възнамерявате да преминете към 64bit OS в бъдеще. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Дали 32BIT Изглед признават 4GB оперативна памет? |
|
| |||
| |||
| Не .... afaik само 64bit операционни системи са способни. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видео картата не е до крак с останалата част от тези системи. Вие също трябва да се знае спецификацията на дънни платки като well.What отиваш да ползвате компютъра си за?
| |||
| |||
| Използването на компютър? Ами аз използвам много програми за 3D анимация и DJ програми. Брат ми ще се зарежда много игри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моето мнение? И двамата се основава смрад. В 8500GT е по никакъв начин не форма или под формата на карта игри. Както и да сложат 512MB оперативна памет на картата на това (липсата на) мъжество е циничен в екстремни. Това е друга история на производителя отново се опитва да продаде потенциален клиент на номера; видят по-голям номер, за да приеме, че тя е по-добра сделка. Това е дори по-лошо, тъй като въпросните наблюдава и в двете се основава на резолюция 1680x1050 сорт. Тази карта няма да бъде в състояние да играят в тази резолюция. Той почти не могат да играят на 1024x768. На овена ще удуши четириядрените трафик изисквания. Аз ще отида толкова далеч и ще кажа, че ако спец. или купи строя с 667MHz RAM можете да отидете, както и за двойна CPU ядро. XP Pro може да ползва само 3GB RAM, Vista 32bit 3.1gb овен. Това се дължи на I / O изисквания и карти с памет. Не, магазин наоколо. Има много добър строител там, че можете да спец. с нещата. Acer са добра марка, както и HP. Но аз само някога купи лаптоп от една от тях.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И двете тези системи също изглежда скъпа, аз бих продължавайте да търсите.