![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vždycky jsem běžet na Dell Computer let a nikdy jsem se s nimi potýkají s problémy-vzato jsem se rozhodla, že je čas na nový počítač. Vrátil jsem se k dell stránky vlastní jeden z mých představ, ale po hodině na telefonu s prodejní zástupce, to je prostě příliš velký chaos dostat komponenty chci. Tak jsem šel do HP, a je to make-up z počítače jsem usoudil, že .. Citace:
Citace:
HP a bez 14% DPH je 1499.99 .. a Windows Vista, které bych skončit odebráním a uvedení na XP (HP neposkytují XP, ani prázdné OS na jejich modely) Já nevím, jestli tam je velký rozdíl v Acer a HP značky, jak jsem řekl, jsem vždy Dell Computer. Jestli to někdo dokáže svítit nějaké světlo na to, prosím! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer jsou docela slušný .... Měl jsem Acer Notebook za několik let a je stále chová sám.
Jen si, díváte se na své spec .... Pokud budete používat 32bit XP, můžete snížit na 3 GB RAM, jak XP 32bit zvyklý uznat navíc 1 GB Je to jen stojí za to dostat, pokud máte v úmyslu provést upgrade na 64bit OS v budoucnosti. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Bude Vista 32bit rozpoznat 4 GB ram? |
|
| |||
| |||
| No .... AFAIK pouze 64bitové operační systémy jsou schopny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafická karta není až krok se zbytkem těchto systémů. Také byste měli vědět o spec desky jako well.What hodláte používat počítač pro?
| |||
| |||
| Používání počítače? Dobře využít i spoustu 3D animační programy a dj programy. Můj bratr se nakládání spoustu her. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můj názor? Oba staví smrad. 8500GT není v žádném tvaru nebo formě herní kartu. A dát 512 MB paměti RAM na kartu, která (nedostatek) zdatnost je cynický v extrému. Je to jiný příběh znovu výrobce se snaží prodat potenciálního zákazníka na čísla, vidí větší počet, takže předpokládám, že je lepší řešit. Je to ještě horší, protože monitor se jedná v obou staví je rozlišení 1680x1050 odrůdy. Že karta nebude moci hru v tomto rozlišení. To bude sotva moci hru v 1024x768. Beran uškrtit quad na požadavky na šířku pásma. Já bych jít tak daleko, že tvrdí, že pokud jste spec nebo koupit stavět s 667mhz ram můžete také jít dual-core CPU. XP Pro lze použít pouze 3GB RAM, Vista 32bit 3.1 gigabajty paměti RAM. To je způsobeno I / O požadavky a mapování paměti. Ne, nakupovat. Existuje mnoho dobrých stavitel tam, že můžete věci s spec. Acer jsou dobré značky, jako jsou HP. Ale já bych jen někdy koupit notebook od jednoho z nich.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba tyto systémy také zdají drahé, chtěl bych, aby hleděli.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Výběr PC | bauer24 | Obecné Hardware Chat | 1 | 31.srpna 2009 12:43 |
| Hledáte ke koupi notebooku, Need Help Výběr | gamiseta | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 22. března 2009 07:22 |
| Kluci. potřebovat pomoc výběru. | UltiLink | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. dubna 2008 09:00 |
| Nápověda S Volba hostitelského | mbonwick | Web Design, hosting & SEO | 5 | 22. únor 2008 04:04 |
| Need Help volbě Motherboard | Agon | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 20. srpna 2007 03:34 |
| Thread Nástroje | |
| |