![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω πάντα τρέχει σε έναν υπολογιστή Dell για χρόνια και ποτέ δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τους-όλα σε όλους έχω αποφασίσει ότι είναι καιρός να πάρετε ένα νέο υπολογιστή. Είχα επιστρέψει στην ιστοσελίδα της Dell για να προσαρμοστεί ένα από μένα, αλλά μετά από ώρες στο τηλέφωνο με ένα ύφασμα πωλήσεων, είναι ακριβώς πάρα πολύ σύγχυση για να δείτε τα στοιχεία θ θέλουν. Έτσι πήγα στην HP και αυτή είναι η σύνθεση του υπολογιστή μου είμαι εκεί θεωρώντας .. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και η Hp δεν φόρου 14% είναι 1499,99 .. και έχει τα Windows Vista που θα ήθελα να καταλήγουν άρση και τη θέση σε XP (HP δεν προσφέρουν XP, ουτε μια κενή OS για τα μοντέλα τους) Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην Acer και το σήμα hp, όπως είπα έχουν χρησιμοποιήσει πάντα ένα Dell Computer. Αν ο καθένας μπορεί να λάμψει λίγο φως σε αυτό, παρακαλούμε να κάνετε! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer είναι αρκετά αξιοσέβαστο .... Είχα ένα Acer Laptop για μερικά χρόνια τώρα και είναι ακόμα η ίδια συμπεριφορά.
Απλά μια σκέψη, εξετάζοντας σας spec .... εάν πρόκειται να χρησιμοποιεί 32bit XP, μπορείτε να μειώσετε RAM σας για να 3gb όπως συνηθίζει 32bit XP αναγνωρίζουν το επιπλέον 1GB. Είναι μόνο αξίζει να πάρει αν σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα 64bit λειτουργικό σύστημα στο μέλλον. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Θα ενός Vista 32bit αναγνωρίζουν 4GB μνήμης RAM; |
|
| |||
| |||
| Δεν .... AFAIK μόνο 64bit λειτουργικά συστήματα είναι ικανά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η κάρτα γραφικών δεν είναι μέχρι το ρυθμό με το υπόλοιπο των εν λόγω συστημάτων. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν το spec της μητρικές πλακέτες όπως well.What σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για;
| |||
| |||
| Η χρήση του υπολογιστή; Καλά χρησιμοποιούν πολλά προγράμματα 3d animation και dj προγράμματα. Ο αδερφός μου θα είναι φόρτωση πολλά παιχνίδια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η άποψή μου; Τόσο χτίζει βρώμα. Η 8500GT δεν είναι σε καμία μορφή τρόπο ή μορφή κάρτας παιχνιδιού. Και να θέσει 512MB μνήμης RAM σε μια κάρτα του (έλλειψη) ανδρεία είναι κυνικό στην ακραία. Είναι μια άλλη ιστορία για μια ακόμη φορά ο κατασκευαστής προσπαθεί να πουλήσει ένα υποψήφιο πελάτη σχετικά με τον αριθμό? Βλέπουν το μεγαλύτερο αριθμό έτσι υποθέσουμε ότι είναι μια καλύτερη συμφωνία. Είναι ακόμη χειρότερη, επειδή η παρακολούθηση της εν λόγω τόσο χτίζει είναι της ποικιλίας ανάλυση 1680x1050. Αυτή η κάρτα δεν θα είναι σε θέση να το παιχνίδι σε αυτό το ψήφισμα. Είναι μόλις που θα είναι σε θέση να το παιχνίδι σε 1024x768. Το έμβολο θα στραγγαλίσει την quad από το εύρος ζώνης απαιτήσεις. Είχα πάει μάλιστα στο σημείο να πω ότι αν spec ή να αγοράσει ένα οικοδομήσει με 667MHz ram μπορείτε επίσης να πάτε για ένα CPU διπλού πυρήνα. XP Pro μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο 3gb ram, Vista 32bit 3.1gb ram. Αυτό οφείλεται σε i / o απαιτήσεις και χαρτογράφηση μνήμης. Οχι, κατάστημα γύρω. Υπάρχουν πολλοί μια καλή οικοδόμος έξω εκεί που μπορείτε να spec τα πράγματα με. Acer είναι ένα καλό σήμα, όπως είναι HP. Αλλά είχα μόνο ποτέ αγοράσει ένα φορητό υπολογιστή από οποιοδήποτε από αυτά.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και τα δύο αυτά συστήματα να φαίνονται ακριβά, θα ήθελα να συνεχίσετε να ψάχνετε.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια Επιλέγοντας PC | bauer24 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 31 Αυγούστου, 2009 12:43 |
| Επιθυμείτε να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή, Need Help Επιλέγοντας | gamiseta | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 22 Μαρ 2009 07:22 |
| Παιδιά. Χρειάζομαι βοήθεια επιλογή. | UltiLink | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 5 Απρ 2008 09:00 |
| Βοήθεια στην επιλογή υποδοχής | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 22 Φεβ 2008 04:04 |
| Βοήθεια Επιλογή Α Motherboard | AGON | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 20 Αυγ 2007 03:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |