![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Uvijek sam trčanje na računalo Dell godinama i nikad problema s njima sastati, sve u svemu sam odlučio da je vrijeme da biste dobili novo računalo. Morao sam se vratio u Dell web stranice prilagođene za jedan od mojih želja, no nakon što je sat vremena na telefonu s predstavnik prodaje, to je jednostavno previše zbrke dobiti komponente želim. Na taj način JA je otišao to Hp i to je make-up of računala s obzirom da sam ja .. Quote:
Quote:
I HP sa 14% poreza je 1499,99 .. i ima Windows Vista koje bih završiti skidanja i stavljanja XP na (PS ne nude XP, niti prazan OS na svoje modele) Ja ne znam da li ima mnogo razlika u Acer i HP brand, kao što sam rekao ja uvijek imati koristi Dell računala. Ako bilo tko može sjati nešto svjetla na ovom, nemojte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer je prilično respektabilan .... Imao sam Trpak laptop za nekoliko godina i jos sam ponaša.
Samo misli, gleda na spec .... ako jesu idući u biti koristi 32bit XP, možete vratiti tvoj OVAN do 3gb kao 32bit XP navika priznati dodatni 1GB. To je jedino vrijedno dobiti ako namjeravate ažurirati na 64bit OS-u budućnosti. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Hoće 32bit Vista prepozna 4GB RAM-a? |
|
| |||
| |||
| Ne .... afaik samo 64bit Operativni sistemi su sposobni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafička kartica nije do u korak s ostatkom tih sustava. Isto tako bi trebao znati spec. za matične ploče kao well.What ćete koristiti za vaše računalo?
| |||
| |||
| Uporaba računala? Pa ja iskoristiti puno od 3d animacije programi i dj programe. Moj brat će se učitava puno igara. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje mišljenje? Oba gradi smrad. 8500GT je ni na koji način formi ili obliku igre karticu. I staviti 512 MB RAM-a na kartici od koje (ne) junaštvo je ciničan u krajnost. To je još jedna priča o još jednom proizvođač pokušava prodati budući klijent na brojeve, oni vidjeti veći broj pa pretpostavljamo da je bolji posao. To je još gore jer je monitor u pitanju u oba gradi je rezolucije 1680x1050 raznolikost. To kartica neće biti u mogućnosti da igra na toj rezoluciji. To jedva ćete biti u mogućnosti to igra na 1024x768. Ovan će daviti quad na propusnost zahtjevima. Htjela bih ići tako daleko da kažem da ako spec. kupiti ili graditi sa 667 RAM-a vam svibanj te ići za Dual Core centralna procesorska jedinica. XP Pro može koristiti samo 3gb ram, Vista 32bit 3.1gb ram. To je zbog I / O i memorijske zahtjeve kartiranje. Ne, dućan okolo. Postoji mnogo dobrih graditelja vanjska strana ima taj možete spec. stvari gore sa. Trpak su dobre marke, kao što su HP-u. Ali ja bih samo ikada kupiti laptop iz bilo koju od njih.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba su sustava također čini skupo, ja bih držati obličje.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Odabir PC | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | 31 kolovoz 2009 12:43 |
| Tražite kupiti laptop, Need Help Odabir | gamiseta | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 22. ožujak 2009 07:22 |
| Dečki. potreba neki pomoć izboru. | UltiLink | Graphics Cards & Monitors | 6 | 5. travanj 2008 09:00 |
| Pomoć s Odabir domaćina | mbonwick | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 22. veljača 2008 04:04 |
| Need Help Odabir matične ploče | Agon | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 20. kolovoz 2007 03:34 |
| Thread Tools | |
| |