![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי תמיד להפעיל במחשב Dell במשך שנים לא נתקלתי בבעיות איתם, בסך הכל החלטתי שהגיע הזמן לקבל מחשב חדש. חזרתי אל אתר האינטרנט של Dell אחד של חיבה אישית שלי, אבל אחרי שעה להיות בטלפון עם נציג המכירות, זה רק בלבול רב מדי כדי להשיג את הרכיבים שאני רוצה. אז הלכתי ל-HP וזה האיפור של המחשב אני שם אני שוקל .. ציטוט:
ציטוט:
ואת HP ללא המס הוא 14% 1499.99 .. ויש לו Windows Vista שבו הייתי בסופו של דבר להסרת לשים על XP (HP לא מציעים XP, מערכת ההפעלה ריק ולא על דגמים שלהם) אני לא יודע אם יש הבדל הרבה Acer ואת המותג HP, כמו שאמרתי תמיד יש לי מחשב של Dell. אם מישהו יכול להאיר קצת אור על זה, בבקשה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer די מכובד .... יש לי מחשב נייד Acer במשך כמה שנים, עכשיו זה עדיין מתנהג עצמו.
רק מחשבה, מסתכל המפרט שלך .... אם אתה הולך להיות באמצעות 32bit XP, תוכל לצמצם את זיכרון RAM שלך 3Gb כמו XP 32bit רגיל מכירים 1GB נוסף. זה שווה רק מקבל אם אתה מתכוון לשדרג את מערכת ההפעלה 64bit בעתיד. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| האם Vista 32bit מזהה 4GB של זיכרון RAM? |
|
| |||
| |||
| לא .... רק afaik 64bit מערכות הפעלה מסוגלים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כרטיס המסך לא עד קצב עם שאר מערכות אלו. אתה גם צריך לדעת את המפרט של לוחות כמו well.What אתה מתכוון להשתמש במחשב שלך?
| |||
| |||
| השימוש של המחשב? ובכן אני משתמש הרבה 3d תוכניות אנימציה ותוכניות DJ. אחי תהיה Loading הרבה משחקים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הדעה שלי? שני בונה מסריח. 8500GT הוא לא בכושר דרך או צורה כרטיס למשחקים. ו לשים זיכרון RAM של 512MB על כרטיס של חוסר זה (של) תעוזה הוא ציני בצורה קיצונית. זה סיפור אחר של יצרנית שוב מנסה למכור ללקוח פוטנציאלי על המספרים; שהם רואים מספר גדול יותר כך מניח שזה עסקה טובה. זה עוד יותר גרוע כי המסך המדובר בשני בונה הוא של מגוון רזולוציה 1680x1050. זה כרטיס לא יוכלו המשחק ברזולוציה זה. זה צריך להיות מסוגל בקושי משחק ב 1024x768. האיל יהיה לחנוק את מרובעת על דרישות רוחב הפס. הייתי מרחיק לכת לומר כי אם אתה spec או לקנות לבנות 667Mhz עם זיכרון RAM אתה יכול גם ללכת על מעבד ליבה כפולה. XP Pro יכולים להשתמש רק 3Gb RAM, Vista 32bit 3.1gb RAM. זאת בשל I / O ומיפוי דרישות הזיכרון. לא, חנות סביב. יש רבים בונה טוב שם שאתה יכול עם דברים spec. Acer הן מותג טוב, כמו גם של HP. אבל הייתי רק פעם לקנות מחשב נייד מאחד אותם.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שתי המערכות האלה גם נראה יקר, הייתי ממשיך להסתכל.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה בחירת מחשב | bauer24 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 31 אוגוסט 2009 12:43 |
| מחפש לקנות מחשב נייד, צריך עזרה בחירה | gamiseta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 22 מרץ 2009 07:22 |
| חבר 'ה. צריך קצת עזרה בבחירת. | UltiLink | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:00 |
| עזרה עם בחירת מארח | mbonwick | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 22 פבר 2008 04:04 |
| צריך עזרה בחירת לוח האם | Agon | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -20 לאוגוסט 2007 03:34 |
| שרשרת כלים | |
| |