![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš visada rodomi Dell kompiuterių metų ir niekada iškilo problemų su jais-visiems all I've nusprendė, kad laikas įsigyti naują kompiuterį. Aš grįžo į "Dell" svetainėje pritaikyti vieną iš savo skonį, bet po valandos telefonu su pardavimų konsultantas, jis tiesiog per daug painiavos gauti komponentus noriu. Taigi aš su HP ir tai makiažas nuo kompiuterio Aš planuoju ten .. Citata:
Citata:
Ir be 14% mokesčių HP 1499,99 .. ir "Windows Vista", kurią aš baigtis būtų pašalinti ir pradėti XP (HP neteikiame XP, nei tuščią OS jų modelius) Aš nežinau, ar ten yra daug skirtumų Acer ir HP prekės ženklo, kaip sakiau, aš visada naudojami "Dell" kompiuteryje. Jei kas nors gali valymo šiek tiek šviesos į tai, prašome! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer yra gana padorus .... Turėjau Acer Laptop už keletą metų ir ji vis dar elgiasi pati.
Tiesiog maniau, žvelgdamas į savo spec .... Jei jūs būsite naudojate 32bit XP, galite sumažinti savo RAM 3Gb su 32bit XP papratimas pripažinti papildomą 1gb. Tai vis tik verta, jei jūs ketinate atnaujinti 64bit OS ateityje. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ar Vista 32bit atpažįsta 4GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Nr .... afaik tik 64 bitų operacinės sistemos gali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Video korta ne iki neatsilikti nuo šių sistemų dalimi. Jūs taip pat turite žinoti, kaip well.What Portatiles spec jūs ketinate naudoti kompiuterį?
| |||
| |||
| Dėl kompiuterių naudojimo? Na aš naudoju 3D animacija programų ir DJ programų aikštelė. Mano brolis bus pakrauti žaidimų aikštelė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano nuomonė? Abu stato tvaikas. 8500GT niekaip pavidalu ar forma žaidimo kortelės. Ir įdėti 512MB RAM dėl to (nėra kortele) meistriškumą yra ciniškas ir ekstremalios. Tai dar viena istorija kartą gamintojas bando parduoti būsimas klientas numeriai; mato didesnį skaičių, kad teisiškai tai geriau spręsti. Tai dar blogiau, nes į klausimą stebėti tiek stato yra 1680x1050 rezoliucija įvairovė. Ši kortelė negali žaidimą šios rezoliucijos. Ji bus vos galima žaidimą 1024x768. Avinas bus pasmaugti dėl pralaidumo reikalavimus quad. Norėčiau eiti taip toli, kad pasakyti, kad jei tu spec pirkti ar statyti 667MHz RAM Jūs galite taip pat kreiptis dėl Dual Core CPU. XP Pro gali naudotis tik 3GB RAM, Vista 32Bit 3.1gb ram. Tai yra dėl to, I / O ir atminties žemėlapių reikalavimus. Ne, parduotuvė netoli. Yra daug gerų statybininkas ten, kad galite spec dalykų parengti. Acer yra geras prekės ženklas, kaip ir HP. Bet aš tik kada nors nusipirkti nešiojamąjį kompiuterį arba iš jų.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abi šios sistemos taip pat atrodo brangus, aš nuolat ieško.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help Nurodykite kompiuterio | bauer24 | General Hardware Chat | 1 | Rugpjūtis 31, 2009 12:43 |
| Nori pirkti laptopa, Reikia pagalbos pasirenkant | gamiseta | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | Kovas 22, 2009 07:22 |
| Vaikinai. reikia pagalbos renkantis. | UltiLink | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 5 balandis 2008 09:00 |
| Pagalba išrinkdami Host | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 22 vasaris 2008 04:04 |
| Need Help Nurodykite Motherboard | Agon | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 20, 2007 03:34 |
| Temos įrankiai | |
| |