![]() |
|
| |||
| |||
| Es vienmēr darbojas dell datoru gadus un nekad nav radušās problēmas ar viņiem, visā visumā es esmu nolēmis ir pienācis laiks, lai iegūtu jaunu datoru. Man bija atgriezies dell tīmekļa vietni, lai pielāgotu viens no maniem patika, bet pēc stundas uz tālruni ar tirdz.d.pārst, tas ir pārāk daudz neskaidrību, lai iegūtu sastāvdaļu vēlos. Tāpēc es devos uz Hp un tas ir make-up no datora es uzskatot, ka .. Quote:
Quote:
Un bez 14% PVN HP 1499,99 .. un ir windows vista kuru es galu galā noņemot un liekot XP (HP nepiedāvā XP, ne tukša OS to modeļiem) Es nezinu, ja ir liela atšķirība Acer un HP zīmolu, kā jau es teicu man vienmēr lieto dell datoram. Ja kāds var spīdēt nelielu skaidrību par to, lūdzu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer ir diezgan respektablu .... Man bija Acer klēpjdatoru, lai pāris gadus, un tas joprojām reaģē pati.
Tikai doma, skatoties pēc jūsu spec .... Ja esat nolēmis, ka tā izmanto 32bit XP, varat samazināt jūsu RAM par 32bit 3GB XP paradis atzīst papildu 1gb. Tas ir tikai vērts panākt, ja plānojat jaunināt uz 64bit OS nākotnē. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Būs 32bit Vista atzīst 4GB ram? |
|
| |||
| |||
| Nē .... afaik tikai 64bit operētājsistēmas ir spējīgs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafikas karte nav līdz kopsolī ar pārējo šīs sistēmas. Jums arī jāzina spec un kā well.What motherboards jūs plānojat izmantot savu datoru?
| |||
| |||
| Izmantot datoru? Nu es izmantoju daudz 3d animācijas programmām un dj programmas. Mans brālis būs iekraušana daudz spēles. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans viedoklis? Gan būvē smirdēt. 8500GT nav nekādā veidā veidā vai formā spēļu karte. Un izvirzīt 512MB RAM par karti, ka (trūkums) drošsirdība ir cinisks ir ekstrēms. Tas ir cits stāsts atkal ražotājs cenšas pārdot potenciālais klients par numuriem, tie redzēt lielāku skaitu tā uzņemas tas ir izdevīgs darījums. Tas ir vēl sliktāk, jo attiecīgais kontrolieris gan pamatā ir 1680x1050 izšķirtspēja šķirni. Ka karte nespēs to spēli šajā rezolūcijā. Tas būs tik tikko spētu spēle 1024x768. Ram būs nožņaugt quad par joslas platuma prasības. Es gribētu iet tik tālu, ka teikt, ka, ja tu spec vai iegādāties būvēt ar 667MHz ram jūs varat arī iet par divkodolu CPU. XP Pro var izmantot tikai 3GB ram, Vista 32bit 3.1gb ram. Tas ir sakarā ar i / o prasībām un atmiņas kartes. Nē, veikals apkārt. Ir daudz labu būvētājs, kas tur, ko varat spec lietas līdzi. Acer ir labs zīmols, kas ir HP. Bet es vēlētos tikai kādreiz nopirkt klēpjdators no kāda no tiem.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abu šo sistēmu arī šķiet dārgi, es vēlos saglabāt meklē.