![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zawsze działa na komputerze Dell lat i nigdy nie napotkał problemy z nimi w sumie I've decided to czas na nowy komputer. I wrócił do witryny firmy Dell, aby dostosować jeden z moich upodobań, ale po godzinie jest się telefonicznie z przedstawicielem handlowym, to jest po prostu zbyt wiele zamieszania, aby uzyskać składniki chcę. Poszedłem więc do HP i jest to make-up z komputera i rozważam tam .. Cytat:
Cytat:
I HP bez 14% podatku 1.499,99 .. i Windows Vista, którą zakończy się usuwanie i wprowadzanie na XP (HP nie oferują XP, ani puste OS na modele) Nie wiem, czy nie ma dużej różnicy w Acer i marki HP, jak powiedziałem, nie zawsze wykorzystuje Dell Computer. Jeśli ktoś może zabłysnąć światło na to, proszę! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer są dość poważny .... Miałem Acer Laptop za kilka lat i wciąż zachowuje się.
Podobnie myśli, patrzenie na spec .... Jeśli będzie za pomocą 32-bitowego XP, można zmniejszyć do 3GB RAM, jak przyzwyczajenie XP 32bit uznania 1GB. It's worth getting tylko, jeśli zamierzają uaktualnić go do 64-bitowego systemu operacyjnego w przyszłości. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Czy Vista 32bit rozpoznać 4GB RAM? |
|
| |||
| |||
| Nr .... AFAIK tylko 64-bitowe systemy operacyjne są w stanie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karta graficzna nie jest do tempa z pozostałą częścią tych systemów. Że Ty także musisz wiedzieć spec z płyty jak well.What zamierzasz korzystać z komputera w?
| |||
| |||
| Korzystanie z komputera? Cóż mogę używać wielu programów i animacji 3D, programy dj. Mój brat będzie trwa wiele gier. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja opinia? Zarówno opiera się smród. 8500GT nie jest w żaden sposób kształt lub formę kart graficznych. Oraz do położenia 512 MB pamięci RAM na karcie tej (brak) dzielność jest cyniczny w warunkach ekstremalnych. To kolejna historia po raz kolejny producent próbuje sprzedać potencjalnemu klientowi na numery widzą większą liczbę więc zakładać, że jest to lepszą ofertę. Jest jeszcze gorzej, ponieważ monitor, o których mowa w obie oparte jest na różnych rozdzielczości 1680x1050. Ta karta nie będzie w stanie do gry w tej rezolucji. It'll ledwo mógł grę w rozdzielczości 1024x768. RAM będzie dusić quad na przepustowości sieci. I'd go tak daleko, aby powiedzieć, że jeśli spec lub kupić budować z 667MHz RAM można również iść w dwurdzeniowe procesory. XP Pro może korzystać tylko z 3GB RAM, Vista 32bit 3.1gb RAM. Spowodowane jest to I / O i wymagania mapowania pamięci. Nie, robienie zakupów. Istnieje wiele dobrych budowniczy tam, że można spec rzeczy z. Acer są dobrej marki, tak jak HP. Ale będę zawsze tylko kupić laptopa z jednego z nich.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba te systemy także wydawać się drogie, będę nadal szukać.
![]() |
|
| Zakładki |