![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am alerga mereu pe un computer Dell de ani de zile şi niciodată nu au întâmpinat probleme cu ele-toate, în toate m-am decis că este timpul pentru a obţine un computer nou. Am avut întors la site-ul web Dell la una personalizată a placul meu, dar după ce oră fiind la telefon cu un reprezentant de vânzări, este doar confuzie prea mult pentru a obţine i componentele dorite. Aşa că am mers la HP şi acest lucru este make-up de calculator I sînt în considerare acolo .. Citat:
Citat:
Şi HP fără a percepe taxe de 14% este de 1,499.99 .. şi-a Windows Vista care i s-ar ajunge îndepărtarea şi punerea XP pe (HP nu oferă XP, nici un sistem de operare goală de pe modelele lor) Nu ştiu dacă există o diferenţă mult în Acer şi marca HP, cum am spus eu am folosit întotdeauna un calculator Dell. În cazul în care oricine poate străluci o lumină în acest sens, vă rugăm să faceţi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer sunt destul de respectabil .... Am avut un laptop Acer de acum câţiva ani şi este încă comporta în sine.
Doar un gând, uită la dvs. spec .... în cazul în care aveţi de gând să fie utilizând XP pe 32 de biţi, puteţi reduce RAM dvs. pentru a 3gb ca pe 32 de biţi obiceiul XP recunosc 1GB suplimentare. Este doar în valoare de achiziţie dacă intenţionaţi să faceţi upgrade la un sistem de operare pe 64 de biţi în viitor. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Va un Vista pe 32 de biţi recunosc 4GB de RAM? |
|
| |||
| |||
| Nr .... AFAIK numai pe 64 de biţi Sisteme de operare sunt capabile. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafica carte nu se ridică la pasul cu restul acestor sisteme. Tu ar trebui de asemenea să ştie spec. de placi de baza cum well.What ai de gând să utilizaţi computerul pentru?
| |||
| |||
| Utilizare a calculatorului? Ei bine Eu folosesc o multime de programe de animaţie 3D şi programe de DJ. Fratele meu va fi de încărcare o multime de jocuri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opinia mea? Ambele construieşte put. 8500GT este în nici un fel forma sau sub formă de o carte de jocuri. Şi pentru a pune 512 MB de RAM de pe o cartelă de faptul că lipsa (de) priceperea este cinic în extremă. Este o altă poveste, din nou, a unui producător care încearcă să vândă un potenţial client pe numere; ei văd număr mai mare, astfel asume este o afacere mai bună. Este chiar mai rău, deoarece monitorul în cauză, în ambele construieşte este de soi rezoluţia 1680x1050. Acest card nu va fi capabil să joc la această rezoluţie. Acesta va fi abia în măsură să joc la 1024x768. RAM va sugruma quad privind cerinţele de lăţime de bandă. Aş merge atât de departe încât să spun că, dacă spec. sau să cumpere un construi cu 667MHz memorie RAM de care ar putea, precum şi energie pentru un procesor dual core. XP Pro se poate utiliza doar 3GB RAM, Vista pe 32 de biţi 3.1gb RAM. Acest lucru se datorează I / O şi cerinţele de cartografiere de memorie. Nu, în jurul magazin. Exista mai multe un constructor de bun acolo pe care le puteţi lucrurile spec. cu. Acer sunt un brand bun, aşa cum sunt HP. Dar mi-ar doar vreodată cumpăra un laptop de la oricare dintre ele.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ambele sisteme, de asemenea, cele par scumpe, mi-ar sa mai caut.
![]() |
|
| Marcaje |