![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vždy som bežať na Dell Computer rokov a nikdy som sa s nimi stretávajú s problémami-vzaté som sa rozhodla, že je čas na nový počítač. Vrátil som sa k dell stránku vlastní jeden z mojich predstáv, ale po hodine na telefóne s predajné zástupcu, to je jednoducho príliš veľký chaos dostať komponenty chcem. Tak som šiel do HP, a je to make-up z počítača som usúdil, že .. Citácia:
Citácia:
HP a bez 14% DPH je 1499.99 .. a Windows Vista, ktoré by som skončiť odberom a uvedenie na XP (HP neposkytujú XP, ani prázdne OS na ich modely) Já nevím, jestli tam je veľký rozdiel v Acer a HP značky, ako som povedal, som vždy Dell Computer. Jestli to niekto dokáže svietiť nejaké svetlo na to, prosím! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer sú docela slušný .... Mal som Acer Notebook za niekoľko rokov a je stále chová sám.
Len si, pozeráte sa na svoje spec .... Ak budete používať 32bit XP, môžete znížiť na 3 GB RAM, ako XP 32bit zvyknutý uznať naviac 1 GB Je to len stojí za to dostať, ak máte v úmysle vykonať upgrade na 64bit OS v budúcnosti. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Bude Vista 32bit rozpoznať 4 GB ram? |
|
| |||
| |||
| No .... AFAIK iba 64-bitové operačné systémy sú schopné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafická karta nie je až krok so zvyškom týchto systémov. Tiež by ste mali vedieť o spec dosky ako well.What mienite používať počítač pre?
| |||
| |||
| Používanie počítača? Dobre využiť aj veľa 3D animačné programy a dj programy. Môj brat sa nakladania veľa hier. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môj názor? Obaja stavia smrad. 8500GT nie je v žiadnom tvare alebo forme herné kartu. A dať 512 MB pamäte RAM na kartu, ktorá (nedostatok) zdatnosť je cynický v extrému. Je to iný príbeh znova výrobca sa snaží predať potenciálneho zákazníka na čísla, vidí väčší počet, takže predpokladám, že je lepšie riešiť. Je to ešte horšie, pretože monitor ide v oboch stavia je rozlíšenie 1680x1050 odrody. Že karta nebude môcť hru v tomto rozlíšení. To bude sotva môcť hru v 1024x768. Baran uškrtiť quad na požiadavky na šírku pásma. Ja by som ísť tak ďaleko, že tvrdí, že ak ste špec alebo kúpiť stavať s 667mhz ram môžete tiež ísť dual-core CPU. XP Pro možno použiť len 3GB RAM, Vista 32bit 3.1 gigabajty pamäte RAM. To je spôsobené I / O požiadavky a mapovanie pamäte. Nie, nakupovať. Existuje veľa dobrých staviteľ tam, že môžete veci s spec. Acer sú dobré značky, ako sú HP. Ale já bych len niekedy kúpiť notebook od jedného z nich.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba tieto systémy tiež zdajú drahé, chcel by som, aby hľadeli.