![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Увек сам покренути на рачунару Делл годинама и никад нису наишли проблема са њима-све у свему сам одлучио да је време да добије новог рачунара. Вратио сам на Делл сајту за прилагођено један од мојих симпатија, али након сат времена на телефону са продаје, то је само превише конфузије да се компоненте желим. Отишао сам на ХП и то је шминка за рачунар сам тамо с обзиром .. Куоте:
Куоте:
И ХП без 14% пореза је 1499,99 .. и Уиндоус Виста што ћу завршити вађења и стављања КСП-у (ХП-не нуде КСП-у, нити празна оперативни систем на својим моделима) Не знам да ли има много разлике у Ацер и ХП бренда, као што сам рекао увек користе Делл рачунаром. Ако неко може нека сија светло на то, урадите! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АЦЕР су прилично угледна .... Имао сам АЦЕР лаптоп за неколико година и још увек се понаша.
Само мисао, гледајући у свој спецификације .... Ако планирате да користите 32бит КСП, можете смањити до 3ГБ РАМ-а као и 32бит КСП-навика призна додатних 1ГБ. То је само вредност добити ако намеравате да извршите надоградњу на оперативни систем 64бит у будућности. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Хоће Видик 32бит препознаје 4ГБ РАМ-а? |
|
| |||
| |||
| Но .... афаик само 64бит оперативни системи су у стању. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графичка картица није до корак са остатком тих система. Такође, би требало да знају специфицаллы оф матичне плоче, као уелл.Ухат ћете да користите свој рачунар?
| |||
| |||
| Коришћење рачунара? Па ја користим доста 3д анимација програма и ДЈ програма. Мој брат ће бити утовар много игара. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моје мишљење? Обе гради смрад. 8500ГТ ни на који начин облик или облик картице за играње. И да стави 512 МБ меморије на картици те (не) јунаштво је циничан у екстремним. То је друга прича опет произвођач покушава да прода потенцијалним клијентима на бројеве, они виде већи број тако да претпостављају да је бољи договор. Још је горе, јер монитор у питању у оба гради се у резолуцији 1680кс1050 сорте. Да картица неће моћи да игра у тој резолуцији. То једва да ће моћи да игра у 1024кс768. Овна ће угушити Куад на пропусним опсегом. Хтео иду тако далеко да каже да ако купите или специфицаллы изградњу са 667 РАМ можете и ићи за дуал-цоре процесора. КСП Про може да користи само 3 ГБ РАМ-а, Видик 32бит 3.1гб РАМ-а. Ово је због И / О захтева и мапирања меморије. Не, продавница у околини. Постоји много добар градитељ који тамо можете специфицаллы ствари са. Ацер је добар бренд, као што су ХП-а. Али ја бих само још купи лаптоп од једне од њих.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оба тих система и изгледа скупо, ја бих задржати тражите.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед хелп цхоосинг рачунара | бауер24 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 31 Авг 2009 12:43 |
| Тражите купити лаптоп, Неед Хелп Одабир | гамисета | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 22 март 2009 07:22 |
| Момци. потреба некакав помоћ избору. | УлтиЛинк | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 5 април 2008 09:00 |
| Помоћ са Одабир домаћина | мбонуицк | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 22 фебруар 2008 04:04 |
| Неед Хелп Избор матичне плоче | Агонију | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 20 аугуст 2007 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |