![]() |
|
| |||
| |||
| Her zaman bir Dell bilgisayar yıl ve çalıştırmak onlarla bir sorunla karşılaşmadım hiç bütün bütün I zamanı yeni bir bilgisayar almak için karar verdik. Ben Dell web sitesine benim sevme ve özelleştirilmiş bir, ancak bir satış temsilcisi telefonda olmak saat sonra ile, sadece çok fazla karışıklığa bileşenleri i istemek için dönmüştü. Öylesine i Hp gitti ve bu makyaj bilgisayar i orada .. düşünüyor am Alıntı:
Alıntı:
Ve% 14 vergi olmadan Hp 1499,99 .. olduğunu ve XP sunmuyoruz, ne de modeller boş bir OS) i kaldırarak bu kadar son vereceği ve (HP koyarak XP Windows Vista var Varsa Acer pek fark ve HP marka olduğunu ben Dediğim gibi ben her zaman bir Dell bilgisayar kullanmış bilmiyorum. Eğer kimse bu biraz ışık parlaklık için, lütfen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acer oldukça saygın vardır .... Birkaç yıldır bir Acer Laptop oldu ve hala kendisini davranmak's.
Sadece bir düşünce, adresinde spec .... seyir gidiyorsun eğer, sen 3gb olarak 32bit XP alışkanlık için RAM azaltabilir ekstra 1gb tanıyan 32bit XP kullanıyorsanız gerekir. Eğer gelecekte bir 64bit OS yükseltme niyetinde sadece elde değer. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| 32bit Vista 4GB RAM tanır mısınız? |
|
| |||
| |||
| No .... AFAIK sadece 64bit İşletim Sistemleri yeteneğine sahiptir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik kartı değil kadar hızı bu sistemlerin geri kalanıyla. Ayrıca well.What olarak anakartların spec bilmek gerekir sizin için bilgisayar kullanacağız?
| |||
| |||
| Bilgisayar kullanımı? Well i 3d animasyon programları ve DJ programları daha çok kullanırım. Kardeşim oyunların çok yükleme olacak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bence? Hem kurar stink. 8500GT hiçbir şekilde şeklinde veya bir oyun kartı formu. Ve bu (eksikliğinin kartına) cesaret 512MB RAM koymak son derece alaycı bir. Bu başka bir hikaye yine üretici numaraları üzerinde potansiyel bir müşterinin satmaya çalışıyor; onlar daha büyük sayıda böylece daha iyi bir deal varsayalım bakın. Hatta kötü çünkü hem inşa 1680x1050 çözünürlük çeşitli biridir söz konusu monitör. Bu kart oyunu olduğu çözünürlükte mümkün olmayacaktır. Bunu ancak oyun 1024x768 de yapabileceksiniz. Ram bant genişliği gereksinimlerine dört boğmak olacaktır. So far olarak söylemek gitmek istiyorum eğer spec veya bir de bir çift çekirdekli işlemci için gidebilir 667MHz ram ile inşa satın. XP Pro sadece 3gb ram, Vista 32bit 3.1gb ram kullanabilirsiniz. Bu i kaynaklanmaktadır / o gereksinimleri ve bellek haritalama. Hayır, çevresinde alışveriş. Pek çok iyi bir oluşturucu orada sizin için spec şeyler up's. Acer iyi bir marka vardır,, HP bulunmaktadır. Ama şimdiye kadar sadece iki tanesi bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorum.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her iki sistem de, ben seyir devam edecek pahalı görünüyor.