![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα βασίζεται χρησιμοποιώντας 03,05,06 και 3DMark Vantage. Δεν χρειάζεται να κάνετε χρήση όλων των δοκιμών για να υποβάλει τα αποτελέσματά σας, αλλά αν θέλουν να είναι στη λειτουργία για την 1η σκόπιμο lol ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ είναι ορατά ΕΔΩ Έτσι ώστε κάθε φιλοξενούμενων είναι έγκυρο θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα δωρεάν Futuremark ORB "Online Αποτελέσματα Browser" λογαριασμό. Για να το κάνετε αυτό κατεβάστε ένα από τα 3DMarks που αναφέρονται στη συνέχεια, αφού έχετε ολοκληρώσει αναβαθμίδα θα δείτε αυτή την εικόνα Κάντε κλικ "Δείτε τα αποτελέσματα online" ![]() Αυτό θα ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Τώρα όλοι έχετε να κάνετε είναι να κάντε κλικ μητρώο και στην καρτέλα reg ![]() Τώρα σας τα σημεία αναφοράς θα αποθηκευτούν με futuremark Για να καταστούν ορατά για τη σύγκριση θα πρέπει να κάντε κλικ "δημοσιεύει" ![]() Ποια θα σας οδηγήσει σε αυτή τη σελίδα Η σύνδεση είναι πλέον συγκρίνουν σας έγκυρο σήμα ![]() Εδώ είναι οι συνδέσεις με τη συγκριτική αξιολόγηση του λογισμικού που απαιτείται 3DMark03 3DMark05 3DMark06 3DMark Vantage ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Vantage Vista/DX10 απαιτεί και το κόστος ενός 5er
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, η δοκιμασία αυτή ενοποιεί 4 αποτελέσματα σε ένα συνολικό;
| |||
| |||
| Ναι
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ψύχεται, θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ είναι ένα ελαφρώς υψηλότερο συνολικό ποσό για μένα.
Ίσως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν μια σύντομη αναφορά στις overclocks όταν μετά και να κερδίσει χρόνο εξετάζοντας προσεκτικά συνδέσμους. Όπως αυτό, QX9650@4.01 Ghz 4870x2 @ 840/940 3DMark03 - 88.037 3DMark05 - 27.089 3DMark06 - 22.053 3DMark Vantage - 15.899 Σύνολο: 153.078 Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| CPU: E8500@4.7Ghz GPU: 4870X2 4870 @ 865/995 Vantage: 16157 3DMark06: 23085 3DMark05: 30896 3DMark03: 120156 ΣΥΝΟΛΟ: 190.294 ![]() Beat που Krlll lolz
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γαμώτο .............
|
| |||
| |||
| cheesepuff, νομίζω ότι απλώς συνόψισε ότι μέχρι όμορφα! Νομίζω ότι αυτό το νήμα μόλις ενέπνευσε για την ενημέρωση μου φαινομενικά γλίσχρος σύστημα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Post Your CPUMark 2,1 Παρτιτούρες Εδώ | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 139 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:10 |
| 3DMark 06 Αναδρομικά Overclocking απόδοσης; | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτώβρη 2009 17:55 |
| Η Επίσημη: CJ του top10 3DMark01/06 αναφοράς Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 293 | 3η Ιουλ 2009 06:00 |
| 3dmark αποτελέσματα που δεν μεγάλη | Spencer2004 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 10 Νοε 2008 09:31 |
| Η Επίσημη: CJ 3DMark01/06/Overall της αναφοράς των αποτελεσμάτων | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Αυγ 2007 10:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |