![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest lucru se va baza, folosind 03,05,06 şi 3DMark Vantage. Nu trebuie să utilizeze toate încercare de a-şi prezenta rezultatele dumneavoastră, dar dacă vrei să fii în conducerea pentru 1st sale recomandabil lol Rezultatele sunt vizibile AICI Aşa că fiecare Scorul este valabil va trebui să se înregistreze cu Futuremark vă pentru a obţine gratuit ORB "online Rezultatele Browser" cont. Pentru a face acest lucru descărca unul din 3DMarks enumerate mai jos, după ce aţi terminat de benching te vor vedea această imagine Faceţi clic pe "vizualiza rezultatele online" ![]() Aceasta va deschide browser-ul dumneavoastră şi să vă direct rezultatele. Acum, tot ce trebuie să faceţi este să faceţi clic pe registru filă şi reg ![]() Acum vă repere vor fi salvate cu futuremark Pentru a le face vizibile pentru comparaţie va trebui să faceţi clic pe "face publice" ![]() Ceea ce va duce la această pagină În compara link-ul este acum valabil marca dumneavoastră ![]() Aici sunt link-urile de software-ul necesar pentru a analiza comparativă 3DMark03 3DMark05 3DMark06 3DMark Vantage NOTĂ: Vantage Vista/DX10 şi necesită costuri un 5er
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, acest test 4 scoruri consolidează într-un ansamblu?
| |||
| |||
| Da
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cool, ar trebui să fie interesante pentru a vedea rezultatele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici este o uşoară creştere totală pentru mine.
Poate că oamenii se pot face o scurtă referire la overclocks lor atunci când au posta, de asemenea, pentru a salva timp căutând atent la link-uri. In acest fel, QX9650@4.01 Ghz 4870x2 @ 840/940 3DMark03 - 88037 3DMark05 - 27089 3DMark06 - 22053 3DMark Vantage - 15899 Total: 153078 Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| CPU: E8500@4.7Ghz GPU: 4870X2 4870 @ 865/995 Vantage: 16157 3DMark06: 23085 3DMark05: 30896 3DMark03: 120156 TOTAL: 190294 ![]() Beat ca Krlll lolz
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| La naiba .............
|
| |||
| |||
| cheesepuff, cred ca doar pe scurt că, până frumos! Cred ca acest thread a inspirat-mă doar să-şi actualizeze mi se pare slab sistem. |
![]() |
|
| Marcaje |