![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Většina problémů se staví nové sstoupil na několik snadné chybovat. Zde je několik rad, jak opravit nejčastější z nich. Můj počítač restartovat uprostřed hry oh ne hned jsem porazit že robot chlápek s střela raketomet opět pomáhají Ty koupil špatný PSU. PSU na trhu smrdí a je to vlastně docela jednoduché udělat. Tento seznam je dost dobré pro kontrolu v případě, že máš na hovno, ale opravdu Corsair 450s jsou opravdu tak levné kterým by to nemělo být příliš drahé. Dobrý PSUs jsou velké investice, pokud můžete použít navždy, pokud to ještě běh na elektřinu, která bude pravděpodobně na chvíli. Můj počítač je beeping a probuzení všichni a jejich kočky jsou meowing a některé jsou dokonce woofing a je to strašné Pípání může znamenat spoustu věcí. Nejlepší část je o pípne, že jste se řečník, protože většině případů nemají reproduktory ne. Tento reproduktor vám umožní sestavit mnoho zajímavých starých-timey medleys o ní a předstírat, že používáte systém MS-DOS v roce 1995, možná jste v opravdu špatný film o videoher se spoustou pípne a boops nebo tak něco. Ale nemůžete udělat, že prostě ještě jako počítač nefunguje! Takže zkuste to fascinující čtení tohoto článku na pípnutí kódy. Zkontrolujte nastavení systému BIOS, aby viděli, co sekce záhlaví byste měli být při pohledu - nejvíce využívat AWARD BIOS, ale liší výrobců. Když jsem stiskněte vypínací tlačítko na mém počítači není start Mnoho lidí se o omyl myslet si, že by jejich desce šroub do případu. To není dobrý nápad, tak mnoho dalších lidí, aby se chyba nikdy přišroubováním jejich desky v případě, a to oživí dovnitř, protože rychlost procesoru fanoušek spinningu a že trosky všechno. Nenechte se jeden z těchto lidí. Použití těchto standoffs mosazi, které se stalo v případě a / nebo desce, zjistit, kde se šrouby jsou fronty na základní desce, a držet se standoffs v těchto otvorů. Tímto způsobem se vodivé šrouby nebo hrboly na desce nebude příčinou zkratu vypnout případu. Obvykle to není velký problém, ale zkontrolujte hardwarové poškození. Konečně, můžete vždy zkontrolovat vypínač sobě spojuje hlavičky na desce, kde vypínače kabel je tím, že se šroubovákem v obou. To je 100% bezpečný. Já jsem viděl divné barevné nebo deformovaná věcí na obrazovce při hraní her. Někdy vidím Panny Marie v nich. Jen jsem se chtěla vyhodit, co se bez Boží vůle, pokud není, která dělá věci vybuchneme lepší v tom případě, že by bylo skvělé Ty se nazývají artefakty a znamenají, že vaše grafická karta je objevovat nové a zajímavé informace o dlouho-mrtvých civilizací. To může znamenat několik věcí: vaše video paměti je špatné, nebo Váš napájení je špatné a nemám vtip pro to, protože nikdy vtip o dodávky elektrické energie. Měli byste RMA grafickou kartu, jak je to s větší pravděpodobností, ale pokud máte jiný napájení handy jděte a zkuste to, že první. Snažím se zámkem v LGA775/Core 2 Duo procesor. Obávám Žádám Incredible Hulk. Zpět na Pentium 4 dny byla věc nazývá nulová vložení platnost socket. Teď je to tzv. "peklo na hodně vložení platnost" socket. Ujistěte se, že váš procesor je linkované nahoru správně. Pokud je, překonat váš strach prolomit opravdu drahé věci a tlačit, aby páky dolů tak těžké, jak můžete. Jakmile se do toho pusťte dolů a zatlačte ji do boku na zámek a dejte ji na chladič. Bavte obklad do push pinů, protože to je stejně špatný. Pamatujte, šipky neznamenají nic, pokud jste vkládání, pouze pokud jste tahem ji, tak ignorovat. Nejjednodušším způsobem, jak to udělat, je udělat pushpins diagonálně tak rovná síla je použita v celé zásuvky. Nemůžu boot s jednou nalepit na paměti, ale ne dva / Jsem jak se BSODs. To může znamenat spoustu věcí. Vždy byste měli zkontrolovat paměť akciový napětí požadavky na napětí je vidět, co by měl probíhat na základních deskách, protože se často bez energie a způsobit nejrůznější problémy (viz kontrolního seznamu níže). Pokud vše ostatní selže, můžete zkusit memtest86. NOVÉ BUILD Checklist: PŘÍPADOVÁ PREP: [] Fakturační zkontrolovat všechny části účtují [] Elektrostatické zápěstí band / uzemněny samostatně, nebo v případě PSU. [] Instalovaný výkon dodávky do případu. [] Zahnutý nahoru síťový kabel umožňující snadný uzemnění během stavby (často dotýkají PSU) [] Instalovaný všechny pevné disky, optické mechaniky a další zařízení na předním panelu. [] Zapojen v SATA datové kabely pro tyto pohony, nechat viset, dokud desce je zapojen do [] Instalovali tenkou hliníkovou desku "I / O štít" k desce Motherboard PŘÍPRAVA: [] Odstraněno plastovou krytkou na CPU a základní desky socket. Unhooked závora pro socket. [] Umisťuje CPU v patici, která kontroluje šipkou směrem (to platí pouze v jednom případě!). Nedotklo buď spodní nebo horní části procesoru. [] Snížení kovový kryt zásuvky, opravdu tvrdě tlačí na západku a na straně k procesoru. [] Zamontované chladiče se všechny čtyři push pinů. [] Zahnutý nahoru CPU_FAN hlavička pro chladič na ventilátor [] Instalovaný paměti Dvou-kanálové konfiguraci (pokud jej používáte) Motherboard INSTALACE: [] Nalezeno šroubem otvory odpovídající mé desce o případu & standoffs dát do těchto děr. [] Umisťuje desce v případě a našroubovány do standoffs [] Instalovaná grafická karta. [] Instalovaný periferní karty (zvuk, síť, atd.) [] Hákovitý až 24 pin ATX konektor na desce z PSU [] Hákovitý až 4 pinový konektor na základní desce CPU od PSU [] Zahnutý nahoru 6/8/multiple pin konektor pro grafickou kartu od PSU [] Hákovitý až moc, obnovit, HDD LED, etc hlavičky na desce [] Zahnutý nahoru případě fanoušci na desce hlaviček (pokud je použitelné) [] Zahnutý nahoru USB / FireWire / audio na předním panelu záhlaví Cable Management: [] Zahnutý nahoru údaje kabely od HDD / optické disky [] Zahnutý do drátů elektrického vedení na HDD / optické disky [] Hákovitý až moc kabely pro případ ventilátory (nezapomeňte MOLEX může Daisy-řetězové!) /! \ V případě pochybností PULL VŠECHNO MIMO případu a oblečte si Motherboard W / CPU, ONE STICK RAM, a grafiku karta na kartonové krabice nebo NON-vodivý povrch a CHECK IT STATNÍ /! \
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velmi dobrým vodítkem, jak vždy Carbon si rearly dělat tráví hodně času provedení. + rep
| |||
| |||
| Velmi dobrým vodítkem, " Musíte šíření některých Reputation zhruba před dávat jej Carbon znovu. " Cant + rep byste tak i hodnocené 5 / 5 hvězdiček |
|
| |||
| |||
| Díky, jak můžete říci, pravděpodobně z poslední otázku jsem myslel, aby seznam softwaru a systému BIOS konfigurace stejně, ale zapomněl. Za předpokladu, že váš stavět vše v pořádku a dobrý: [] BIOS až k dnešnímu dni (všimněte si, že nemůžete udělat bez přístupu k internetu) [] Zaškrtnuto RAM napětí, nastavte na cokoliv chce RAM (viz: balení) [] Nastavit RAM doba na to, co jsou hodnocené (nemá to na AUTO!) [] FSB / rychlost procesoru je to, co je hodnocen na krabičce [] OS nainstalován [] Motherboard ovladače nainstalovat (nyní byste měli mít přístup k Internetu přes USB / Ethernet) [] Poslední nainstalovány ovladače grafické karty (použití čisté, ne ty na CD) [] Periferní zařízení PCI nainstalované ovladače (viz výše) V tu chvíli můžete začít s nakládkou je váš software a podobně. Pokud chcete oddílu disku, duální boot, bordel se zavadec, ať teď je čas to udělat.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| velmi pěkný návod pro nováčky, Carbon, jen tak dál! |