μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Κοινή Hardware Προβλήματα FAQ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Οκτ. 2008, 23:09
Ομάδα Δωρητών

Default Κοινή Hardware Προβλήματα FAQ

Τα περισσότερα προβλήματα με τις νέες βασίζεται κατέβαιναν σε λίγα εύκολα λάθη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να καθορίσουν τις πιο συνηθισμένες.

Επανεκκίνηση του υπολογιστή μου στη μέση του παιχνίδια μα τώρα δεν έχω να νικήσει ρομπότ ότι ο τύπος με τον εκτοξευτή βλημάτων πάλι βοήθεια

Μπορείτε αγόρασαν ένα κακό PSU. Η αγορά PSU χάλια και αυτό είναι πραγματικά πολύ εύκολο να κάνει. Αυτή η λίστα είναι πολύ καλή για τον έλεγχο, αν έχεις ένα crappy αλλά μία πραγματικότητα η Corsair 450s είναι πραγματικά φθηνό τόσο για τον καθορισμό αυτό δεν πρέπει να είναι υπερβολικά δαπανηρή. Καλή PSUs είναι μια μεγάλη επένδυση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους για πάντα, για όσο χρονικό διάστημα τα πράγματα εξακολουθούν να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, το οποίο πιθανότατα για ένα διάστημα.

Ο υπολογιστής μου είναι beeping και ξυπνάτε και όλοι τους οι γάτες είναι meowing και ορισμένες ακόμη woofing και είναι τρομερό

Μπιπ μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Το καλύτερο μέρος σχετικά με το μπιπ είναι ότι έχετε ένα ηχείο, επειδή οι περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν πια ομιλητές. Αυτή η ομιλήτρια θα σας επιτρέψει να συνθέσετε πολλά ενδιαφέροντα παλιά-timey medleys πάνω του και να υποκρινόμαστε που χρησιμοποιείτε το MS-DOS ή το 1995 ίσως να είναι μια πραγματικά κακή ταινία βίντεο σχετικά με τα παιχνίδια με πολλά ηχητικά σήματα και boops ή κάτι τέτοιο.

Αυτό όμως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό ακριβώς ακόμη ως ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί! Έτσι προσπαθείτε διαβάσετε αυτό το άρθρο, συναρπαστική μπιπ για κώδικες. Ελέγξτε το BIOS για να δείτε τι τμήμα κεφαλίδας σας θα πρέπει να εξετάσουμε - τη χρήση πιο AWARD BIOS, αλλά αυτό ποικίλλει ανάλογα με τους κατασκευαστές.

Όταν πατήσετε το κουμπί λειτουργίας στον υπολογιστή μου δεν έχει αρχίσει

Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει βίδα τους σε περίπτωση μητρικής πλακέτας. Αυτό δεν είναι καλή ιδέα, έτσι και πολλοί άλλοι κάνουν το λάθος να μην τους το βίδωμα της μητρικής πλακέτας σε περίπτωση ριμπάουντ και στο εσωτερικό, λόγω της δυναμικής της CPU ανεμιστήρα κλώση ερείπια, και ότι τα πάντα.

Μην να είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Η χρήση αυτών των standoffs ορειχάλκου που ήρθε με την υπόθεση και / ή της μητρικής πλακέτας, εικόνα της οποίας η βίδες είναι στη γραμμή σε σχέση με τη μητρική πλακέτα, και να κολλήσει το standoffs σε αυτές τις τρύπες. Με αυτόν τον τρόπο, τα αγώγιμα βίδες ή τα χτυπήματα στη μητρική πλακέτα δεν θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα στα ανοικτά την υπόθεση. Συνήθως αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά ελέγχει για βλάβη υλικού.

Τέλος, μπορείτε να ελέγχετε πάντα το διακόπτη ισχύος ίδια με τη σύνδεση των επικεφαλίδων για τη μητρική πλακέτα όπου η εξουσία πηγαίνει καλώδιο διακόπτη βάζοντας ένα κατσαβίδι στο μεταξύ των δύο. Αυτό είναι 100% ασφαλές.

Έχω δει περίεργα πράγματα χρωματιστό ή παραμορφωμένο στην οθόνη όταν παίζει παιχνίδια. Μερικές φορές βλέπω την Παναγία σε αυτές. Θέλω μόνο να ανατινάξει τα πράγματα χωρίς θεϊκή παρέμβαση, αν αυτό κάνει τα πράγματα καλύτερα ανατινάξω στην περίπτωση αυτή ότι θα είναι μεγάλη

Αυτές είναι και αντικείμενα που σημαίνει ότι η κάρτα βίντεο είναι ανακαλύπτουν νέα και ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τη μακροχρόνια νεκρά πολιτισμών. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: το βίντεο μνήμη είναι κακό, ή το τροφοδοτικό είναι κακό και δεν έχω κανένα αστείο για το ότι, επειδή δεν πρέπει ποτέ να ανέκδοτο για τροφοδοτικά. Θα πρέπει να RMA την κάρτα γραφικών, όπως είναι πιο πιθανό, αλλά αν έχετε άλλη πηγή ενέργειας βολικό να προχωρήσει και να προσπαθήσουμε πρώτα αυτό.

Είμαι προσπαθεί να κλειδώνει σε LGA775/Core 2 Duo επεξεργαστή. Φοβάμαι ότι απαιτούν την απίστευτη πλωτή φυλακή.

Επιστροφή στην Pentium 4 ημέρες υπήρχε ένα πράγμα που ονομάζεται μηδενική παρεμβολή ισχύος πρίζα. Τώρα αυτό λέγεται «κόλαση της πολλή δύναμη παρεμβολής" πρίζα. Βεβαιωθείτε ότι ο επεξεργαστής είναι επενδεδυμένες σωστά. Αν είναι, σας ξεπεράσουν το φόβο του σπασίματος πραγματικά ακριβά πράγματα και μοχλό ώθησης που προβλέπονται όσο πιο δυνατά μπορείς.

Τη στιγμή που προβλέπεται να προχωρήσουν και να προωθήσουν την πλευρά της για να ασφαλίσει και να σας σχετικά με heatsink. Καλή διασκέδαση επένδυση μέχρι το push pins που αυτό είναι το ίδιο κακή. Να θυμάστε, τα βέλη δεν σημαίνει τίποτα αν είσαι εισαγωγή, μόνο αν είστε τραβώντας το, ώστε τα αγνοήσουμε. Ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνει το pushpins διαγωνίως έτσι ίση δύναμη εφαρμόζεται σε ολόκληρη την πρίζα.

Μπορώ εκκίνησης με ένα ραβδί μνήμης, αλλά δεν δύο / έχω αρχίσει BSODs.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Θα πρέπει πάντα να ελέγχει τη μνήμη σας τις απαιτήσεις τάσης υλικό για να δούμε τι τάση θα πρέπει να εκτελεστεί σε μητρικές κάρτες, διότι θα είναι συχνά undervolt τους και να προκαλέσουν κάθε είδους προβλήματα (βλέπε την παρακάτω λίστα ελέγχου). Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να δοκιμάσετε memtest86.

ΝΕΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ:

PREP υπόθεση:
[] Τιμολόγιο ελεγχθεί, όλα τα μέρη αντιπροσώπευαν
[] Ηλεκτροστατικές μανικέτι / γειωμένο αυτορρύθμισης για την υπόθεση ή PSU.
[] Installed ρεύματος σε περίπτωση.
[] Αγκύλος μέχρι μυελού δίκτυο να παρέχει εύκολη απογείωσης κατά τη διάρκεια της κατασκευής (αγγίζετε το PSU συχνά)
[] Installed όλα σκληρών δίσκων, οπτικών δίσκων, και άλλα βοηθήματα εμπρός πάνελ.
[] Συνδεθεί SATA καλώδια δεδομένων για τις μονάδες αυτές, αφήστε κρέμεται μέχρι μητρική πλακέτα είναι συνδεδεμένο στο
[] Εγκατασταθεί η λεπτή πλάκα αλουμινίου "I / O ασπίδα" για τη μητρική πλακέτα

Motherboard ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
[] Αφαιρέθηκε πλαστικό για την κάλυψη της CPU και της μητρικής πλακέτας πρίζα. Unhooked μάνδαλο για την υποδοχή.
[] Βρίσκεται στην πρίζα CPU, αφού ελεγχθεί το βέλος κατεύθυνση (αυτό ισχύει μόνο σε ένα δρόμο!). Δεν αγγίζετε είτε πάνω ή κάτω μέρος του επεξεργαστή.
[] Μείωσε μεταλλικό κάλυμμα υποδοχή, πίεσε πολύ σκληρά για μάνδαλο και προς την πλευρά για την εξασφάλιση της CPU.
[] Mounted heatsink με τα τέσσερα push pins.
[] Αγκύλος μέχρι CPU_FAN κεφαλίδα για τα ανεμιστήρα του ψυγείου
[] Installed μνήμη στο κανάλι διπλής ρύθμισης (αν υπάρχει)

Motherboard ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
[] Βρέθηκαν τη βίδα τρύπες που αντιστοιχεί στην μητρική πλακέτα μου για την υπόθεση & standoffs τεθεί σε αυτές τις τρύπες.
[] Τοποθετημένη μητρική πλακέτα και σε περίπτωση που τοποθετηθούν σε standoffs
[] Installed κάρτα γραφικών.
[] Installed περιφερική κάρτες (ήχου, δικτύου, κλπ)
[] Αγκύλος μέχρι 24 pin ATX υποδοχή στην μητρική πλακέτα από PSU
[] Αγκύλος μέχρι 4 pin CPU υποδοχή για μητρική πλακέτα από PSU
[] Αγκύλος μέχρι 6/8/multiple pin connector για την κάρτα γραφικών από PSU
[] Αγκύλος μέχρι δύναμη, επαναφοράς, HDD LED, κτλ κεφαλίδες για μητρική πλακέτα
[] Αγκύλος μέχρι οπαδούς περίπτωση να κεφαλίδες μητρική πλακέτα (αν υπάρχει)
[] Αγκύλος μέχρι USB / FireWire / ήχου εμπρός πάνελ κεφαλίδες

ΚΑΛΩΔΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
[] Αγκύλος μέχρι καλώδια δεδομένων από HDD / οπτικών δίσκων
[] Αγκύλος μέχρι καλώδια ενέργειας σε HDD / οπτικών δίσκων
[] Αγκύλος μέχρι καλώδια ενέργειας για την περίπτωση ανεμιστήρες (θυμηθείτε molex μπορεί μαργαρίτα αλυσίδας!)

/! \ Σε περίπτωση αμφιβολίας EVERYTHING PULL OUT OF THE υπόθεση και να τη μητρική πλακέτα W / CPU, ONE STICK RAM, ΚΑΙ Η κάρτα γραφικών ΓΙΑ κουτί από χαρτόνι ή ΜΗ αγώγιμη επιφάνεια και να ελέγχουν εκεί /! \
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 16:35
Ομάδα Δωρητών

Ένα πολύ καλό οδηγό του άνθρακα, όπως πάντα, σας κάνουμε rearly ξοδεύω πολλά από το χρόνο σας αυτές. + εκπρ.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 17:01
Ομάδα Δωρητών

Πολύ καλός οδηγός, " Πρέπει να εξαπλωθεί ορισμένες Φήμη περίπου πριν απαντήσει σε άνθρακα και πάλι. "
Επίκλισης + εκπρ. σας έτσι βαθμολογία 5 / 5 αστέρια
Old 9η Οκτ 2008, 00:52
Ομάδα Δωρητών

Χάρη, όπως μπορείτε να πείτε πιθανότατα από την τελευταία μου ερώτηση για την εφαρμογή ενός καταλόγου ελέγχου για το λογισμικό και το BIOS και συνθέσεις αλλά ξέχασε.

Υποθέτοντας σας οικοδομήσει όλα ωραία και καλά:

[] BIOS μέχρι σήμερα (σημείωση ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, χωρίς πρόσβαση στο internet)
[] Ελέγθηκε RAM τάσης, που σε ό, τι θέλει τη μνήμη RAM (βλέπε: οι συσκευασίες)
[] Ορισμός RAM χρονοδιαγράμματα σε ό, τι είναι βαθμολογία (δεν το έχετε στο AUTO!)
[] FSB / ταχύτητα επεξεργαστή είναι ό, τι είναι ονομαστικές στο κουτί
[] OS εγκατασταθεί
[] Motherboard εγκατασταθεί οι οδηγοί (θα πρέπει να έχουν πλέον πρόσβαση στο Internet μέσω USB / Ethernet)
[] Τελευταία προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης (χρήση της καθαρής τιμής, δεν εκείνοι στο CD)
[] Περιφερικό PCI εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης συσκευών (βλέπε παραπάνω)

Στο σημείο αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε την τροφοδοσία τους με το λογισμικό σας και τέτοια. Αν θέλετε να το διαμέρισμα δίσκου, διπλή εκκίνηση, το χάλι με το bootloader, ό, τι τώρα είναι η στιγμή να το κάνει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 23 Νοεμβρίου 2009, 10:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Re: Κοινή Hardware Προβλήματα Συχνές Ερωτήσεις

πολύ καλό οδηγό για αρχάριους άνθρακα, συμβαδίζουν!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Bluetooth Hardware Προβλήματα Paul4763 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 23 Οκτωβρίου του 2009 12:43
Προβλήματα Εκκίνηση των Windows μετά από κάθε σημαντική αλλαγή υλικού shuabert Λειτουργικά συστήματα Windows 18 3 Οκτωβρίου 2009 14:37
Εγκατάσταση προβλήματα ... είναι συνδεδεμένα με το υλικό μου; lynxafc Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 8 Ιαν 2008 13:52
Hardware απαιτήσεις / Graphic προβλήματα lloydwoodford91 Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 13 Δεκ. 2007 05:17
Τα προβλήματα υλικού insertfunds Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 17η Σεπ 2007 16:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.