kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Hardver gondok GYIK

Reply

Téma eszközök
Old Október 7. 2008, 23:09
Donor Group

A legtöbb probléma az új épít lejönni egy pár egyszerű hibákat. Íme néhány tanácsot, hogyan kell rögzíteni a leggyakoribb is.

Saját számítógép újraindítása a közepén játékok Ó, nem most kell verni, hogy a robot a fickó egy kilövő ismét segít

Vettél egy rossz PSU. A PSU-piaci szívás, és ez valóban nagyon jól van. Ez a lista Nagyon jó az ellenőrzés, ha van egy szar, de tényleg a Corsair 450s igazán olcsó így rögzítéséről ennek nem túl drága. Jó PSUs a nagy beruházások használhatja őket örökre, amíg a dolgok, még mindig futnak a villamos energia, amelyet talán egy kicsit.

A számítógép és a csipogó ébredt fel mindenki, és a macska meowing és néhány még woofing és borzalmas

Sípol is olyan nagy dolog. A legjobb rész körül sípol, hogy van egy hangszóró, mert a legtöbb esetben nem beszélők többé. Ez a hangszóró ami lehetővé teszi, hogy össze sok érdekes régi timey medleys azt és úgy használ MS-DOS-t 1995-ben vagy talán van egy nagyon rossz film körülbelül videojátékok sok sípol és boops vagy valami.

De azt nem tudom, hogy most még, mint a számítógép nem működik! Így próbálja olvasó ez lenyűgöző cikk A sípszó kódok. Ellenőrizze a BIOS-t, hogy mi a szakasz fejléce meg kell nézett - a legtöbb használja a AWARD BIOS, de az eltérő gyártók.

Mikor nyomjuk meg a gombot, a hatalom a számítógépet, hogy nem indul

Sokan, hogy a hibát, azt gondolva, hogy a csavar, hogy az alaplap az ügyben. Ez nem jó ötlet, hogy sok más nép, hogy a hibát, hogy soha nem csavarozásra alaplap az ügyet, és azt lepattanó belül, mert a lendület a CPU ventillátor és a fonásra romok mindent.

Nem lehet egy ilyen embert. Használja ezeket a réz standoffs jutott el az ügyben és / vagy az alaplap, kitalálni, ahol a csavarok vannak a sorban az alaplap és a bot standoffs azokban lyukakat. Így a vezető vagy a csavarok nekiütközik az alaplap nem okoz Rövidzár le az ügyet. Általában ez nem olyan nagy ügy, de ellenőrizze a hardver-károsodás.

Végül, még mindig ellenőrizze az áramellátást magát kapcsoló a fejléceket az alaplap, ha az áramellátást kábel megy azzal, hogy egy csavarhúzó és a kettő között. Ez 100%-ban biztonságos.

Én látok furcsa színű vagy torz dolgokat a képernyőn, amikor játszom. Néha látom a Szűz Mária is. Csak azt akarom, hogy fúj a dolgokat, isteni beavatkozás nélkül, kivéve, ha azt teszi a dolgokat felrobbantani jobb ebben az esetben az lenne nagy

Ezek az úgynevezett artifacts, és azt jelenti, hogy a videó kártya is felfedezni az új és érdekes tényeket rég halott civilizáció. Ez azt jelenti, egy-két dolgot: a videó memória rossz, vagy a tápegység a rossz, és én nem vicc, hogy azért, mert soha nem vicc kb tápegységek. Meg kell RMA a grafikus kártyát, mert valószínű, hogy több, de ha egy másik áramforrásra praktikus lökjed és próbálja, hogy az első.

Próbálom lezárni a LGA775/Core 2 Duo processzort. Félek én szükségessé Incredible Hulk.

Vissza a Pentium 4 nap volt a dolog, úgynevezett nulla feltöltés hatályos aljzatba. Most úgy hívják a "pokoli sok feltöltés erő" aljzat. Győződjön meg róla, hogy a CPU sorakoznak helyesen. Ha így van, túl a félelem breaking igazán drága dolog, és nyomja le a kart, hogy olyan kemény, mint te.

Amint azt lökjed le, és nyomja meg az oldalon, hogy zárja be, és tedd a hűtőborda be. Have fun bélés a push pins ez éppen olyan rossz. Ne feledje, a nyilak nem jelent semmit, ha Ön behelyezésénél, csak akkor, ha te vagy húzza ki, hogy figyelmen kívül hagyják őket. A legegyszerűbb módja ennek az, hogy ezt a pushpins átlósan így egyenlő erőt kell alkalmazni az egész aljzatba.

Én nem indítanak egy memória kibír, de nem két / I am getting BSODs.

Ez azt jelenti, sok a közös. Mindig ellenőrizze a memóriát a készlet feszültség követelmények milyen feszültségen kell üzemeltetni, mivel Alaplapok gyakran undervolt okozhat, és mindenféle problémák (lásd alább a listán). Ha minden mást nem, akkor próbálja meg Memtest86.

ÚJ ÉPíTÉSŰ ellenőrző lista:

CASE PREP:
[] Invoice ellenőrzik, minden része szerint
[] Elektrosztatikus csukló sáv / földelt magától az ügyet, vagy tápegység.
[] Beépített tápegység az ügyben.
[] Bekapcsoltatta fővezetékek zsinórt, hogy könnyen zátonyra során épít (érintse meg a PSU gyakrabban)
[] Telepítve minden merevlemezek és optikai meghajtók, és egyéb előlap eszközöket.
[] Csatlakoztatásához SATA kábel, hogy ezek az adatok meghajtók, hagyjuk, amíg hanging alaplap van bedugva
[] Installed vékony alumínium lemez "I / O shield" az alaplap

MOTHERBOARD ELŐKÉSZÍTÉSE:
[] Eltávolított műanyag burkolattal CPU és alaplap socket. Leakasztotta reteszét a socket.
[] Helyezés a CPU foglalat, miután ellenőrzik a nyíl irányában (ez is csak egy módon!). Nem érintette sem az alsó, illetve felső részén CPU.
[] Süllyesztett fém aljzat fedelét, belökte igazán kemény kilincs, és az oldalán, hogy biztosítva legyen a CPU.
[] Csatlakoztatott Hűtőborda minden négy push pins.
[] Bekapcsoltatta CPU_FAN fejléc a hűvösebb's fan
[] Telepített memória a dual-channel configuration (adott esetben)

MOTHERBOARD BEÉPÍTÉS:
[] Megtaláltam a csavart lyukak megfelelő my alaplap az esetben & standoffs hogy ezekben a lyukakat.
[] Kerülő alaplap esetében, és a csavaros standoffs
[] Telepített grafikus kártyát.
[] Installed perifériás kártyákat (hang, hálózat, stb)
[] Bekapcsoltatta 24 tűs ATX csatlakozót az alaplap PSU
[] Bekapcsoltatta CPU 4 tűs csatlakozót az alaplap PSU
[] Bekapcsoltatta 6/8/multiple tűs csatlakozó a grafikus kártyát a PSU
[] Bekapcsoltatta erő, reset, HDD LED, stb fejléceket alaplap
[] Bekapcsoltatta esetben a szurkolók alaplap fejléceket (adott esetben)
[] Bekapcsoltatta USB / FireWire / audio előlap headers

CABLE MANAGEMENT:
[] Bekapcsoltatta adatok kábelek a HDD-s optikai meghajtók
[] Bekapcsoltatta tápkábelek a HDD-s optikai meghajtók
[] Bekapcsoltatta teljesítmény kábelek esetében rajongók (emlékezzünk molex is Daisy-lánc!)

/! \ Kétség PULL EVERYTHING ki az ügyet, és PUT YOUR MOTHERBOARD W / CPU, ONE STICK RAM, és a grafikus kártya AZ Kartondoboz VAGY Nem vezető felületre, és ellenőrizze, hogy ott /! \
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Október 8. 2008, 16:35
Donor Group

Egy nagyon jó útmutató mindig Carbon, akkor rearly nem tölt sok időt, hogy ezeket. + rep

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 8. 2008, 17:01
Donor Group

Nagyon jó útmutató " Meg kell néhány jó hírnév terjedésének körül, mielőtt azt a Carbon újra. "
Cant + rep you so i névleges 5 / 5 csillag
Old Október 9 2008, 00:52
Donor Group

Kösz, mint te is találhatják az utolsó kérdésre gondoltam, hogy egy ellenőrző listát a szoftverek és a BIOS beállításokat is, de elfelejtettem.

Feltételezve, hogy a építsenek minden szép és jó:

[] BIOS naprakész (megjegyzendő, hogy ezt nem teheted nélkül internet-hozzáférés)
[] Checked RAM feszültséget állítani bármilyen RAM akar (lásd: a csomagolást is)
[] Set RAM időzítéseket hogy mik névleges (nem azt AUTO!)
[] FSB / processzor sebessége, amit a névleges a dobozon
[] OS telepítve
[] Alaplap illesztőprogramok telepítve (akkor már internet-hozzáférés USB / Ethernet)
[] Legfrissebb videokártya illesztőprogramok telepítve (a net, nem is a CD-n)
[] PCI Peripheral eszközillesztők telepítése (lásd fentebb)

Ekkor meg lehet kezdeni a berakodást fel az Ön és az ilyen szoftverek. Ha azt szeretnénk, hogy a meghajtó, partíció, dual boot, Mess a bootloader, ami most van itt az ideje, hogy csináld.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old November 23, 2009, 10:02
Új tag Csoport

szép útmutató kezdőknek Carbon, tartsd be!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.