![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legtöbb probléma az új épít lejönni egy pár egyszerű hibákat. Íme néhány tanácsot, hogyan kell rögzíteni a leggyakoribb is. Saját számítógép újraindítása a közepén játékok Ó, nem most kell verni, hogy a robot a fickó egy kilövő ismét segít Vettél egy rossz PSU. A PSU-piaci szívás, és ez valóban nagyon jól van. Ez a lista Nagyon jó az ellenőrzés, ha van egy szar, de tényleg a Corsair 450s igazán olcsó így rögzítéséről ennek nem túl drága. Jó PSUs a nagy beruházások használhatja őket örökre, amíg a dolgok, még mindig futnak a villamos energia, amelyet talán egy kicsit. A számítógép és a csipogó ébredt fel mindenki, és a macska meowing és néhány még woofing és borzalmas Sípol is olyan nagy dolog. A legjobb rész körül sípol, hogy van egy hangszóró, mert a legtöbb esetben nem beszélők többé. Ez a hangszóró ami lehetővé teszi, hogy össze sok érdekes régi timey medleys azt és úgy használ MS-DOS-t 1995-ben vagy talán van egy nagyon rossz film körülbelül videojátékok sok sípol és boops vagy valami. De azt nem tudom, hogy most még, mint a számítógép nem működik! Így próbálja olvasó ez lenyűgöző cikk A sípszó kódok. Ellenőrizze a BIOS-t, hogy mi a szakasz fejléce meg kell nézett - a legtöbb használja a AWARD BIOS, de az eltérő gyártók. Mikor nyomjuk meg a gombot, a hatalom a számítógépet, hogy nem indul Sokan, hogy a hibát, azt gondolva, hogy a csavar, hogy az alaplap az ügyben. Ez nem jó ötlet, hogy sok más nép, hogy a hibát, hogy soha nem csavarozásra alaplap az ügyet, és azt lepattanó belül, mert a lendület a CPU ventillátor és a fonásra romok mindent. Nem lehet egy ilyen embert. Használja ezeket a réz standoffs jutott el az ügyben és / vagy az alaplap, kitalálni, ahol a csavarok vannak a sorban az alaplap és a bot standoffs azokban lyukakat. Így a vezető vagy a csavarok nekiütközik az alaplap nem okoz Rövidzár le az ügyet. Általában ez nem olyan nagy ügy, de ellenőrizze a hardver-károsodás. Végül, még mindig ellenőrizze az áramellátást magát kapcsoló a fejléceket az alaplap, ha az áramellátást kábel megy azzal, hogy egy csavarhúzó és a kettő között. Ez 100%-ban biztonságos. Én látok furcsa színű vagy torz dolgokat a képernyőn, amikor játszom. Néha látom a Szűz Mária is. Csak azt akarom, hogy fúj a dolgokat, isteni beavatkozás nélkül, kivéve, ha azt teszi a dolgokat felrobbantani jobb ebben az esetben az lenne nagy Ezek az úgynevezett artifacts, és azt jelenti, hogy a videó kártya is felfedezni az új és érdekes tényeket rég halott civilizáció. Ez azt jelenti, egy-két dolgot: a videó memória rossz, vagy a tápegység a rossz, és én nem vicc, hogy azért, mert soha nem vicc kb tápegységek. Meg kell RMA a grafikus kártyát, mert valószínű, hogy több, de ha egy másik áramforrásra praktikus lökjed és próbálja, hogy az első. Próbálom lezárni a LGA775/Core 2 Duo processzort. Félek én szükségessé Incredible Hulk. Vissza a Pentium 4 nap volt a dolog, úgynevezett nulla feltöltés hatályos aljzatba. Most úgy hívják a "pokoli sok feltöltés erő" aljzat. Győződjön meg róla, hogy a CPU sorakoznak helyesen. Ha így van, túl a félelem breaking igazán drága dolog, és nyomja le a kart, hogy olyan kemény, mint te. Amint azt lökjed le, és nyomja meg az oldalon, hogy zárja be, és tedd a hűtőborda be. Have fun bélés a push pins ez éppen olyan rossz. Ne feledje, a nyilak nem jelent semmit, ha Ön behelyezésénél, csak akkor, ha te vagy húzza ki, hogy figyelmen kívül hagyják őket. A legegyszerűbb módja ennek az, hogy ezt a pushpins átlósan így egyenlő erőt kell alkalmazni az egész aljzatba. Én nem indítanak egy memória kibír, de nem két / I am getting BSODs. Ez azt jelenti, sok a közös. Mindig ellenőrizze a memóriát a készlet feszültség követelmények milyen feszültségen kell üzemeltetni, mivel Alaplapok gyakran undervolt okozhat, és mindenféle problémák (lásd alább a listán). Ha minden mást nem, akkor próbálja meg Memtest86. ÚJ ÉPíTÉSŰ ellenőrző lista: CASE PREP: [] Invoice ellenőrzik, minden része szerint [] Elektrosztatikus csukló sáv / földelt magától az ügyet, vagy tápegység. [] Beépített tápegység az ügyben. [] Bekapcsoltatta fővezetékek zsinórt, hogy könnyen zátonyra során épít (érintse meg a PSU gyakrabban) [] Telepítve minden merevlemezek és optikai meghajtók, és egyéb előlap eszközöket. [] Csatlakoztatásához SATA kábel, hogy ezek az adatok meghajtók, hagyjuk, amíg hanging alaplap van bedugva [] Installed vékony alumínium lemez "I / O shield" az alaplap MOTHERBOARD ELŐKÉSZÍTÉSE: [] Eltávolított műanyag burkolattal CPU és alaplap socket. Leakasztotta reteszét a socket. [] Helyezés a CPU foglalat, miután ellenőrzik a nyíl irányában (ez is csak egy módon!). Nem érintette sem az alsó, illetve felső részén CPU. [] Süllyesztett fém aljzat fedelét, belökte igazán kemény kilincs, és az oldalán, hogy biztosítva legyen a CPU. [] Csatlakoztatott Hűtőborda minden négy push pins. [] Bekapcsoltatta CPU_FAN fejléc a hűvösebb's fan [] Telepített memória a dual-channel configuration (adott esetben) MOTHERBOARD BEÉPÍTÉS: [] Megtaláltam a csavart lyukak megfelelő my alaplap az esetben & standoffs hogy ezekben a lyukakat. [] Kerülő alaplap esetében, és a csavaros standoffs [] Telepített grafikus kártyát. [] Installed perifériás kártyákat (hang, hálózat, stb) [] Bekapcsoltatta 24 tűs ATX csatlakozót az alaplap PSU [] Bekapcsoltatta CPU 4 tűs csatlakozót az alaplap PSU [] Bekapcsoltatta 6/8/multiple tűs csatlakozó a grafikus kártyát a PSU [] Bekapcsoltatta erő, reset, HDD LED, stb fejléceket alaplap [] Bekapcsoltatta esetben a szurkolók alaplap fejléceket (adott esetben) [] Bekapcsoltatta USB / FireWire / audio előlap headers CABLE MANAGEMENT: [] Bekapcsoltatta adatok kábelek a HDD-s optikai meghajtók [] Bekapcsoltatta tápkábelek a HDD-s optikai meghajtók [] Bekapcsoltatta teljesítmény kábelek esetében rajongók (emlékezzünk molex is Daisy-lánc!) /! \ Kétség PULL EVERYTHING ki az ügyet, és PUT YOUR MOTHERBOARD W / CPU, ONE STICK RAM, és a grafikus kártya AZ Kartondoboz VAGY Nem vezető felületre, és ellenőrizze, hogy ott /! \
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy nagyon jó útmutató mindig Carbon, akkor rearly nem tölt sok időt, hogy ezeket. + rep
| |||
| |||
| Nagyon jó útmutató " Meg kell néhány jó hírnév terjedésének körül, mielőtt azt a Carbon újra. " Cant + rep you so i névleges 5 / 5 csillag |
|
| |||
| |||
| Kösz, mint te is találhatják az utolsó kérdésre gondoltam, hogy egy ellenőrző listát a szoftverek és a BIOS beállításokat is, de elfelejtettem. Feltételezve, hogy a építsenek minden szép és jó: [] BIOS naprakész (megjegyzendő, hogy ezt nem teheted nélkül internet-hozzáférés) [] Checked RAM feszültséget állítani bármilyen RAM akar (lásd: a csomagolást is) [] Set RAM időzítéseket hogy mik névleges (nem azt AUTO!) [] FSB / processzor sebessége, amit a névleges a dobozon [] OS telepítve [] Alaplap illesztőprogramok telepítve (akkor már internet-hozzáférés USB / Ethernet) [] Legfrissebb videokártya illesztőprogramok telepítve (a net, nem is a CD-n) [] PCI Peripheral eszközillesztők telepítése (lásd fentebb) Ekkor meg lehet kezdeni a berakodást fel az Ön és az ilyen szoftverek. Ha azt szeretnénk, hogy a meghajtó, partíció, dual boot, Mess a bootloader, ami most van itt az ideje, hogy csináld.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| szép útmutató kezdőknek Carbon, tartsd be! |