![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רוב הבעיות עם בונה חדש לרדת עד כמה קל טעויות. הנה כמה עצות כיצד לתקן את אלו הנפוצות ביותר. הפעלה מחדש של המחשב שלי ב באמצע או לא משחקים עכשיו אני צריך לנצח כי הרובוט הבחור עם משגר הטילים שוב עזרה קנית PSU רע. שוק ה PSU מבאס וזה בעצם די קל לעשות. רשימה זו הוא די טוב בשביל לבדוק אם יש לך אחד crappy אבל באמת Corsair 450s הם באמת כל כך זול תיקנה זה לא אמור להיות יקר מדי. טוב PSUs הן השקעה מעולה כפי שאתה יכול להשתמש בהם לנצח, כל עוד הדברים עדיין לפעול על חשמל, אשר הם כנראה יהיה לזמן קצר. המחשב שלי הוא beeping ו התעוררות כולם ואת חתולים הם meowing וחלקם אף woofing וזה נורא Beeps יכול אומר הרבה דברים. החלק הכי טוב לגבי beeps היא שיש לך שפת אם, כי ברוב המקרים אין הדוברים יותר. שפת אם זה יאפשר לך לחבר רבים מעניין ישן timey medleys עליה, ואז כאילו אתה משתמש ב-MS-DOS בשנת 1995, או אולי אתה באמת רע בסרט אודות משחקי מחשב עם המון beeps ו boops או משהו. אבל אתה לא יכול לעשות את זה בדיוק כמו המחשב שלך עדיין לא עובד! אז נסה לקרוא מאמר זה מרתק על הביפ קודי. בדוק את ה-BIOS כדי לבדוק איזה קטע בכותרת אתה צריך להיות מסתכל - ביותר להשתמש ב-BIOS את הפרס, אך הוא משתנה על פני יצרנים. כאשר אני לוחץ על מתג ההפעלה במחשב שלי היא לא להתחיל הרבה אנשים עושים את הטעות של לחשוב שהם צריכים לדפוק את לוח האם לתוך התיק. זה לא רעיון טוב, כל כך הרבה אנשים עושים את הטעות של לוח האם שלהם אף פעם לא הברגה לתוך התיק והוא rebounds בתוך בשל המומנטום של אוהד CPU ספינינג וכי כל ההריסות. אל תהיה אחד האנשים האלה. השתמש באותם נחושת standoffs כי הגיע עם המקרה ו / או לוח האם, לברר היכן נמצאים לקו ברגים על לוח האם, או את המקל standoffs באותם חורים. באופן זה, מוליך את ברגים או bumps על לוח האם לא לגרום קצר מחוץ מקרה. בדרך כלל זה לא עניין גדול, אך בדיקה בחומרה נזק. לבסוף, אתה תמיד יכול לבדוק את עצמו על ידי מתג הפעלה חיבור כותרות על לוח האם שבו מתג הפעלה על ידי כבל הולך לשים מברג בין השניים. זה 100% בטוח. אני רואה מוזר או בצבע משונה דברים על המסך כאשר משחקים. לפעמים אני רואה את הבתולה מרי בהן. אני רק רוצה את המכה דברים ללא התערבות אלוהית, אלא אם כן זה עושה דברים לפוצץ טוב יותר במקרה זה יהיה נהדר אלה מכונים artifacts והם פירושה כי כרטיס המסך שלך הוא גילוי חדש ומעניין לגבי עובדות ארוכי מת הציביליזציות. זה יכול אומר כמה דברים: את הווידאו זיכרון רע, או את החשמל הוא רע ואין לי בדיחה על זה, כי אתה לעולם לא צריך בדיחה לגבי ספקי כוח. אתה צריך RMA את כרטיס המסך, מכיוון שזה יותר סביר, אבל אם יש לך עוד החשמל פועל אתם מוזמנים לנסות את זה קודם. אני מנסה לנעול א LGA775/Core 2 Duo מעבדים. אני חושש שאני מחייב את Hulk מדהים. חזור על פנטיום 4 ימים היה הדבר נקרא אפס בהוספת כוח שקע. עכשיו זה נקרא "לעזאזל של הרבה בהוספת כוח" שקע. ודא CPU מסורגל למעלה הוא נכון. אם הוא, להתגבר על הפחד שלך יקר מאוד לשבור דברים ו לדחוף למטה כפי מנוף כי קשה כפי שאתה יכול. ברגע זה הוא למטה קדימה, לדחוף את זה בצד כדי לנעול את זה ולשים את heatsink ב. תיהני הזדנבות לדחוף את מספרי זיהוי אישיים כמו זה הוא בדיוק כפי רע. זכור, את החיצים לא אומר כלום אם יש לך הכנסה, רק אם אתה למשוך את זה, אז להתעלם מהם. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעשות את pushpins באלכסון כך שווה כוח מוחל ברחבי שקע. אני יכול אתחול עם מקל אחד של זיכרון, אבל לא בשני / אני מקבל BSODs. זה יכול אומר הרבה דברים. אתה תמיד צריך לבדוק את הזיכרון של מלאי מתח דרישות מתח כדי לראות מה הוא אמור להופיע ב motherboards כי לעיתים יהיה undervolt ולגרום להם כל מיני בעיות (ראה את רשימת הבדיקה להלן). אם כל השאר נכשלת, אתה יכול לנסות memtest86. חדש בניית רשימת הבדיקה: מקרה PREP: [] חשבונית בדקו, כל החלקים בחשבון [] Electrostatic מפרק כף היד הלהקה / על עצמו או על מקרה PSU. [] הותקן החשמל לתוך התיק. [] תפוס את mains חוט הארקה לספק קל במהלך לבנות (נוגעים PSU תדיר) [] כל מותקנים כוננים קשיחים, כוננים אופטיים ועוד מול לוח המכשירים. [] פקוק נתונים ב SATA כבלים כוננים אלה, השאר תלוי עד פקוק בתוך לוח האם הוא [] התקנת צלחת אלומיניום רזה "/ פלט מגן" של לוח האם הכנת לוח האם: [] הוסר כיסוי הפלסטיק על מעבד ועל לוח האם שקע. Unhooked בריח על שקע. [] להציב CPU ב שקע, נתקל בדקו את החץ לכיוון (הוא הולך רק על דרך אחת!). לא לגעת או התחתון או העליון של CPU. [] מונמך מתכת שקע לכסות, דחפו באמת קשה על בריח ועל לצד כדי לאבטח את CPU. [] רכוב heatsink עם ארבעה לדחוף את כל מספרי זיהוי אישיים. [] תפוס את CPU_FAN הכותרת של מקרר של אוהד [] מותקן זיכרון כפולה ערוצים תצורה (אם רלוונטי) לוח האם ההתקנה: [] מצאתי את החורים המתאים לדפוק את לוח האם על המקרה & לשים standoffs אלה חורים. [] להציב לוח האם במקרה ו מוברג לתוך standoffs [] מותקן כרטיס המסך. [] הותקן היקפי כרטיסי (קול, רשת, וכו ') [] לכוד עד 24 PIN ATX מחבר את לוח האם מ PSU [] מכור עד 4 CPU PIN מחבר את לוח האם מתוך PSU [] תפוס את 6/8/multiple PIN מחבר את כרטיס המסך מ PSU [] תפוס את הכוח, לאפס, HDD LED וכו כותרות על לוח האם [] תפוס את מקרה אוהדים את לוח האם כותרות (אם רלוונטי) [] תפוס את USB / FireWire / אודיו מול לוח כותרות ניהול CABLE: [] מכור למעלה מ נתונים כבלים HDD / כוננים אופטיים [] תפוס את הכוח כדי כבלים HDD / כוננים אופטיים [] תפוס את כוח כבלים עבור מקרה אוהדים (זכור molex יכול Daisy-שרשרת!) /! \ במקרה של ספק PULL הכל מתוך המקרה ושם לוח האם W / CPU, אחד Stick של RAM, ואת כרטיס מסך על קרטון או תיבה שאינו מוליך משטח ולבדוק את זה שם /! \
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב מדריך Carbon כמו תמיד, אתה rearly לעשות להשקיע הרבה זמן לבצע את אלה. + נציג
| |||
| |||
| מדריך טוב מאוד, " אתה חייב להפיץ קצת מוניטין ברחבי לפני מתן Carbon אותה שוב. " צביעות + נציג לך אז אני מדורג 5 / 5 כוכבים |
|
| |||
| |||
| תודה, כפי שאתה בוודאי יכול לספר על השאלה האחרונה אני אמור לשים את רשימת הבדיקה של תוכנת ה-BIOS גם תצורות אבל שכחת. בהנחה לבנות את הכל טוב טוב: []-BIOS מעודכנת (שים לב שאתה לא יכול לעשות את זה ללא גישה לאינטרנט) [] מסומן RAM וולטג, כדי לקבוע מה את רוצה זיכרון RAM (ראה: אריזה) [] בחר זיכרון RAM timings למה הם מדורגים (אין לך את זה אוטומטי!) [] FSB / מהירות המעבד היא מהו מדורגים על התיבה [] מערכת הפעלה מותקנת [] לוח האם מותקנים מנהלי התקנים (עכשיו אתה צריך לקבל גישה לאינטרנט באמצעות USB / Ethernet) [] האחרונה מותקנים מנהלי ההתקן של כרטיס הווידאו (להשתמש נטו, לא את אלה בתקליטור) [] Peripheral PCI מותקנים מנהלי התקנים (ראה לעיל) בשלב זה תוכל להתחיל טוען את זה עם תוכנות מסוג זה. אם אתה רוצה לחלק את הכונן, אתחול כפול, להתעסק עם bootloader, שיהיה עכשיו זה הזמן לעשות את זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מדריך מאוד נחמד עבור מתחילים פחמן, לשמור על קשר! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Bluetooth בעיות חומרה | Paul4763 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 23 אוקטובר 2009 12:43 |
| בעיות באתחול Windows אחרי חומרה חשוב שנה | shuabert | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 3 אוקטובר 2009 14:37 |
| בעיות התקנה ... האם זה קשור ל חומרה שלי? | lynxafc | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 8 ינואר 2008 13:52 |
| דרישות חומרה / בעיות גרפיות | lloydwoodford91 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 13 דצמבר 2007 05:17 |
| בעיות חומרה | insertfunds | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 17 ספטמבר 2007 16:32 |
| שרשרת כלים | |
| |