mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Bendrosios aparatūros problemas DUK

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 7, 2008, 23:09
Donorų grupės

Default Bendrosios aparatūros problemas DUK

Daugelis problemų su nauja stato nueiti į keletą paprastų klaidų. Štai keletas patarimų, kaip išspręsti dažniausiai jie patarimų.

Mano kompiuteryje paleisti į žaidimų viduryje oh no dabar turiu mušti, kad robotas vaikinas su raketų vėl padėti

Pirkote blogai PSU. PSU rinkos sucks ir tai yra tikrai labai lengva padaryti. Šis sąrašas gana geras tikrinti jei turite Crappy viena, bet tikrai Corsair 450s yra tikrai pigūs, kad nustatant neturėtų būti pernelyg brangi. Gera PSUs yra puiki investicija, nes galite juos amžinai, kol kas dar skaičiuoti nuo elektros energijos, kurią jie greičiausiai bus tam tikrą laiką.

Mano kompiuteryje yra garso signalų ir atsibunda visi jų katės yra meowing o kai kurie net woofing ir tai siaubinga

Pypteli gali reikšti daug dalykų. Geriausia dalis maždaug pypsi, kad turite garsiakalbis, nes dažniausiai neturi garsiakalbiai anymore. Šis garsiakalbis leis jums parašyti daug įdomių senų timey medleys dėl to ir apsimesti, jūs naudojate MS-DOS, 1995 m., o gal esate tikrai neblogai filmas apie vaizdo žaidimus, kuriuose yra daug pypsi ir Boops ar kažką.

Bet tu negali to padaryti, tik dar kaip kompiuteris neveikia! Taigi, bandykite skaityti šį straipsnį žavinga dėl beep kodus. Patikrinkite BIOS matyti, kas skirsnio antraštė Jums reikia ieškoti ne - geriau pasinaudoti AWARD BIOS, tačiau skirtingai gamintojų.

Kai aš paspauskite maitinimo mygtuką ant "My Computer" ji nepaleidžiama

Daugelis žmonių, kad mąstymas, kad jie turi savo pagrindinę plokštę į užsukamu atveju klaida. Tai nėra gerai, kad daugelis kitų žmonių, kad iš jų niekada varžtais plokštę į teismo klaida ir jis kamuoliai viduje dėl procesoriaus ventiliatoriaus sukimosi pagreitį ir kad viskas griuvėsiai.

Ar negali būti vienas iš šių žmonių. Naudoti šiuos žalvaris standoffs kad atėjo su byla ir / arba plokštė, išsiaiškinti, kur varžtai su linija ant plokštės, ir laikytis šių skylių standoffs. Taigi, laidus varžtais arba ant plokščių mazgelių nesukeltų trumpojo jungimo išjungimo atveju. Paprastai tai nėra baisi, bet patikrinti įrangos gedimų.

Galiausiai, jūs visada galite patikrinti maitinimo jungiklis pats sujungiant antraštes plokštę, jei srovės jungiklis kabelis eina įgyvendinant atsuktuvą tarp dviejų. Tai yra 100% saugus.

I am seeing keistai dažytos arba deformuotas ko ekrane žaisti žaidimus. Kartais matau Mergelės Marijos į juos. I just wanna blow things up, be Dievo įsikišimo, išskyrus atvejus, kai daro ką susprogdinti geriau tokiu atveju, kad būtų labai gerai

Jie vadinami artefaktus ir jie reiškia, kad jūsų vaizdo plokštė yra atrasti naujų ir įdomių faktų apie seniai miręs civilizacijos. Tai gali reikšti keletą dalykų: jūsų vaizdo atmintis yra bloga, ar tavo maitinimo blogas ir aš turiu ne tai pokštas, nes jūs niekada anekdotą apie energijos tiekimą. Turėtumėte RMA grafikos plokštę, nes ji yra labiau tikėtina, kad, tačiau, jei jūs turite kitą elektros energijos tiekimo patogu eiti į priekį ir bandyti, kad pirmasis.

Bandau spyna LGA775/Core 2 Duo. Bijau aš reikalauti Incredible Hulk.

Atgal į Pentium 4 dienas buvo dalykas vadinamas Zero insertion force socket. Dabar ji vadinama "Hell iš insertion force partija" lizdas. Įsitikinkite, kad Jūsų procesorius sustatyta teisingai. Jei taip, įveikti savo baimę Breaking labai brangiu daiktu ir stumti, kad svirtis nustatyta taip sunku, kaip jūs galite.

Kai jis yra išjungtas eiti į priekį ir pastumkite jį į šoną, kad spyna, ir įdėti į HEATSINK. Have fun pamušalas up push pins, nes tai yra lygiai taip pat blogai. Atminkite, rodykles nereiškia nieko, jei norite įtraukti tik tuomet, jei esate traukdami jį atlikti, todėl jų ignoruoti. Lengviausias būdas tai padaryti yra atlikti pinezki įstrižai, todėl vienodą jėgą, kad būtų taikomas visoje lizdas.

Galiu paleisti su viena Stick atminties, bet ne du / gaunu BSODs.

Tai gali reikšti daug dalykų. Jūs visada turėtumėte patikrinti jūsų atminties atsargų reikalavimai įtampos ir pažiūrėkite, ką įtampą reikia važiuoti, nes pagrindinių plokščių dažnai undervolt jų priežastis ir visų problemų rūšys (žr. kontrolinį sąrašą toliau). Jei visa kita nepavyksta, galite pabandyti memtest86.

Naujos statybos kontrolinis sąrašas:

CASE prep:
[] Sąskaitos tikrinamos, visas dalis sudarė
[] Elektrostatinė wrist band / pakilti savęs dėl bylos arba PSU.
[] Galia tiekimo atveju.
[] Užsikabinęs maitinimo laidas būtų lengvai skristi per pastatyti (Touch PSU dažnai)
[] Įdiegtos visos kietieji diskai, optiniai diskai ir kitos priekinio skydelio įrenginiai.
[] Prijungtas SATA cables šių diskų, atostogos kabinti, kol plokštę prijungtas
[] Installed plonu aliuminio plokštelė "I / O shield" į plokštę

MOTHERBOARD PARUOŠIMAS:
[] Pašalinta plastiko apimantis apie procesoriaus ir pagrindinės plokštės lizdą. Unhooked Priekabos lizdas.
[] Patalpinta CPU lizdas, patikrinusi rodyklės kryptimi (jis tik eina į vieną pusę!). Ar nelieskite arba apačioje arba viršuje procesoriaus.
[] Sumažino metalo lizdo dangtelį, stumiamų tikrai sunkiai sklende ir iki pusės saugoma procesoriaus.
[] Sumontuoti HEATSINK su visais keturiais push pins.
[] Užsikabinęs CPU_FAN dėl aušintuvo ventiliatorius antraštė
[] Įdiegta atminties dvigubo kanalo konfigūraciją (jei taikoma)

Plokštę:
[] Rasta varžto angos, atitinkantis mano pagrindinė plokštė su byla ir pateikti standoffs šias angas.
[] Patalpinta plokštė atveju ir įsukus į standoffs
[] Installed grafikos plokštę.
[] Installed periferinės plokštės (garso, tinklo, ir tt)
[] Užsikabinęs 24 pin ATX jungtis plokštėje iš PSU
[] Užsikabinęs 4 pin CPU jungtis plokštėje iš PSU
[] Užsikabinęs 6/8/multiple pin connector grafikos kortelės PSU
[] Užsikabinęs galia, reset, HDD LED, etc antraštes plokštės
[] Užsikabinęs atveju gerbėjų plokščių pavadinimai (jei taikoma)
[] Užsikabinęs USB / FireWire / Audio Priekinė panelė antraštėmis

Kabelių:
[] Užsikabinęs duomenų kabelius iš HDD / optiniai įrenginiai
[] Užsikabinęs elektros kabelių HDD / optiniai įrenginiai
[] Užsikabinęs elektros kabeliai atveju Fanai (atminkite Molex gali daisy-chain!)

/! \ Kai abejojama VISKĄ PULL OUT bylą ir PUT plokštę W / CPU ONE Plyteles RAM, Graphics Card APIE ARBA KARTONO DĖŽUTĖ Non-conductive paviršiaus ir patikrinti ten /! \
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Spalis 8, 2008, 16:35
Donorų grupės

Labai geras gidas, kaip visada Carbon Jūs rearly do praleisti savo laiko daug padaryti šiuos. + REP

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 8, 2008, 17:01
Donorų grupės

Labai geras vadovas " Turite plitimo kai Reputacija maždaug prieš pateikdamas ją anglies kartą. "
Cant + REP you so I vertinta 5 / 5 stars
Old Spalis 9, 2008, 00:52
Donorų grupės

Ačiū, kaip galite pasakyti, tikriausiai nuo paskutinio klausimo Aš norėjau įdėti programinės įrangos ir BIOS konfigūracijos kontrolinis sąrašas, taip pat, bet pamiršau.

Darant prielaidą, kad jūsų sukurti viskas gerai ir gera:

[] BIOS naujausia (atkreipkite dėmesį, kad jūs negalite daryti tai, be interneto prieigos)
[] Patikrintas RAM įtampa, nustatyti kokia nori RAM (žr. pakuotę)
[] Nustatyti RAM laikus, kas yra Rated (neturite jai AUTO!)
[] FSB / procesoriaus greitis yra tai, kas įvertino, dėžutė
[] KT įrengtas
[] Plokštę įdiegta tvarkyklė (jums dabar turėtų turėti prieigą prie interneto per USB / Ethernet)
[] Naujas vaizdo plokštės tvarkyklės įdiegtos (naudoti neto, o ne apie tuos CD)
[] Periferinė įranga PCI įdiegta tvarkyklė (žr. aukščiau)

Tuo metu galite paleisti pakrovimo jį su savo įranga ir tokių. Jeigu norite, kad disko į diską, dual boot, mess with bootloader, bet dabar pats laikas tai padaryti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Lapkritis 23, 2009, 10:02
Naujas Narys

Default Re: Bendra aparatūros problemas DUK

labai gražus vadovas newbies Carbon nuolat!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Bluetooth problemos, Paul4763 Networking, Modems & VoIP 7 23 spalis 2009 12:43
Problemos? Windows Po pagrindinių aparatūros Keisti shuabert Windows "operacinės sistemos 18 3 spalis, 2009 14:37
Diegimo problemos ... Ar tai susiję su mano aparatūra? lynxafc CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 8 sausis 2008 13:52
Aparatūros reikalavimai / Vaizdo problemos lloydwoodford91 Graphics Cards & Monitoriai 2 13 gruodis 2007 05:17
Hardware problemos insertfunds CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 17 rugsėjis 2007 16:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.