mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Kopējā Hardware problēmas FAQ

Reply

Thread Tools
Old 7 oktobris 2008, 23:09
Donors Group

Default Kopējā Hardware problēmas FAQ

Vislielākās problēmas ar jaunu pamatā nokritusies līdz daži vienkārši kļūdas. Šeit ir daži padomi, kā noteikt visbiežāk konsultācijas.

Mana datora atsākšanas šajā vidū spēļu Ak nē tagad man ir labāka robots puisis ar raķešu palaišanas iekārta atkal palīdzēt

Iegādājāties slikts PSU. PSU tirgus sucks, un tas faktiski diezgan viegli izdarīt. Šis saraksts ir diezgan labs, lai pārbaudītu, ja jums crappy vienu, bet tiešām Corsair 450s tiešām lēti lai noteiktu to nevajadzētu būt pārāk dārgi. Good PSUs ir liels ieguldījums, kā jūs tos var izmantot visiem laikiem, kamēr lietas, joprojām darbojas uz elektroenerģiju, ko viņi, iespējams, būs uz laiku.

Mans dators ir skaņas un izejot no visiem un kaķi ir meowing un daži ir pat woofing un tas ir briesmīgs

Pīkstieni var nozīmēt daudzas lietas. Labākā daļa par pīkstieni ir tas, ka jums ir valoda, jo vairumā gadījumu nav speakers anymore. Šis skaļrunis ļaus jums rakstīt daudz interesantu vecs timey medleys par to un izlikties jūs izmantojat MS-DOS 1995 vai varbūt jums ir patiešām slikts filma par videospēļu daudz pīkstieni un boops vai kaut ko.

Bet to nevar darīt, tikai vēl kā Jūsu dators nedarbojas! Tāpēc mēģiniet lasījumā šo fascinējošo rakstu par beep kodi. Pārbaudiet savu BIOS redzēt, ko sadaļā header Jums jābūt meklē - visvairāk izmanto AWARD BIOS, bet atšķirīga ražotājiem.

Kad es nospiediet ieslēgšanas pogu manā datorā tā neatveras

Daudzi cilvēki veido kļūda domāt, ka tie būtu skrūve to mātesplatē vērā lietā. Tas nav laba doma, tāpēc daudzi citi cilvēki veido kļūda nekad skrūvēm to mātesplatē vērā tā, un rebounds iekšpusē, jo impulsu CPU ventilatora vērpšanas un drupas viss.

Vai nebūtu viens no šiem cilvēkiem. Izmantot šos misiņš standoffs kas nāca ar lietu, un / vai mātesplatē, izdomāt, kur skrūves ir rindā uz mātesplates, un brauciet tajās caurumus standoffs. Šādi vadošs skrūvēm vai uz mātesplates izciļņiem neradīs īsslēguma pie lietas. Parasti tas nav īpašs, bet pārbaudītu aparatūras bojājumu.

Beidzot, jūs vienmēr varat pārbaudīt barošanas slēdzi pats, savienojot galvenes uz mātesplati, ja barošanas slēdzi kabeli iet, ievietojot skrūvgriezi starp diviem. Tas ir 100% drošs.

Es esmu redzēt dīvainu krāsains vai deformēts lietas uz ekrāna, spēlējot spēles. Dažreiz es redzu Virgin Mary tiem. Es tikai gribu blow lietas, pat bez dievišķā iejaukšanās, izņemot gadījumus, kas padara lietas uzspridzināt labāk tādā gadījumā tas būtu liels

Tos sauc par artefaktiem un tie nozīmē, ka jūsu video karte ir atklāt jaunus un interesantus faktus par sen mirušu civilizāciju. Tas var nozīmēt pāris lietām: video atmiņa ir slikta, vai jūsu enerģijas piegāde ir slikta un man nav joks šim, jo jūs nekad joks par enerģijas piegādes. Jums vajadzētu RMA jūsu grafiskā karte, jo tas ir vairāk iespējams, ka, bet, ja jums ir cits barošanas ērts gan neizmēģināt šo pirmo.

Es cenšos ieslēgt 2 LGA775/Core Duo procesoru. Es baidos Es prasu Incredible Hulk.

Atpakaļ Pentium 4 dienas bija lieta, ko sauc par nulles ievietošanas force socket. Tagad sauc "elle ir daudz ievietošanas spēkā" kontaktligzdu. Pārliecinies, ka tavs CPU ir ierindots pareizi. Ja tā ir, pārvarēt savas bailes no pārrāvuma tiešām dārgas lietas un spiediet šī svira nosaka cieto kā jūs varat.

Kad tas ir noteikti iet uz priekšu un virziet to uz pusi, lai bloķētu to un lai jūsu Heatsink on. Have fun odere up push pins, jo tas ir tikpat slikts. Atcerieties, bultas, nenozīmē neko, ja jūs iekļaut tikai tad, ja jūs velkot to ārā, lai tos ignorēt. Vieglākais veids, kā to ir darīt pushpins diagonāli tā vienādu spēku piemēro visā ligzda.

Es varu boot ar vienu stick atmiņas, bet ne divus / Es esmu kļūst BSODs.

Tas var nozīmēt daudzas lietas. Jums vienmēr vajadzētu pārbaudīt savu atmiņu krājumu sprieguma prasības, lai redzētu, kas spriegumu tas ir darbināts, jo motherboards bieži undervolt viņiem un radīt visas problēmas veida (skatīt anketā zemāk). Ja visi cits neizdodas, varat mēģināt memtest86.

NEW BUILD kontrolsaraksts:

CASE PREP:
[] Rēķina pārbaudīt, visas daļas veidoja
[] Elektrostatiskie WRIST BAND / balstīta pašu par lietu vai PSU.
[] Uzstādītā jauda piegāžu gadījumā.
[] Līks līdz maģistrāles vadu lai sniegtu vieglu sēkļa laikā pakāpe (touch PSU bieži)
[] Installed visu cieto disku, optisko disku un citu priekšējo paneli ierīcēm.
[] Plugged in SATA datu kabeļi šos diskus, atvaļinājums karājās līdz mātesplatē ir plugged in
[] Installed plānas alumīnija plāksnes "I / O Shield" par mātesplati

MOTHERBOARD SAGATAVOŠANA:
[] Removed plastmasas pārklājumu no CPU un mātesplates kontaktligzdu. Unhooked aizbīdni ar kontaktligzdu.
[] Uzstādīts CPU ar rozeti, ir pārbaudīts bultiņas virzienā (tas tikai iet vienā veidā!). Nepieskārās ne apakšā vai augšā CPU.
[] Nolaists metāla ligzda segums, stumtu tiešām grūti ar aizbīdni un sānu nodrošināt CPU.
[] Mounted Heatsink ar visām četrām push pins.
[] Līks līdz CPU_FAN galveni dzesētājs ir ventilators
[] Installed atmiņu dual-kanālu konfigurācijā (ja piemērojams)

MOTHERBOARD INSTALĀCIJA:
[] Atrasts skrūvju caurumiem, kas atbilst manu mātesplati par lietu un nodot standoffs šiem caurumiem.
[] Uzstādīts mātesplatē gadījumā un ieskrūvē vērā standoffs
[] Installed grafikas karte.
[] Installed perifērijas kartēm (skaņa, tīkls, uc)
[] Līks līdz 24 pin ATX connector to motherboard no PSU
[] Līks līdz 4 pin CPU connector to motherboard no PSU
[] Līks līdz 6/8/multiple pin connector to grafikas karti no PSU
[] Līks up Power, Reset, HDD LED, utt galvenes uz motherboard
[] Līks līdz lieta faniem mātesplati headers (ja piemērojams)
[] Līks up USB / FireWire / audio priekšējā paneļa galvenes

CABLE MANAGEMENT:
[] Līks izveidota datu kabeļi no HDD / Optical drives
[] Līks līdz jaudas kabeļu HDD / Optical drives
[] Līks izveidota elektrības kabeļu gadījuma fans (atcerieties molex var margrietiņa ķēdes!)

/! \ Šaubu PULL VISU NO lietā, un lai jūsu MOTHERBOARD W / CPU, ONE STICK RAM UN VIDEOKARTES UZ KARTONA KASTĪTE UN Non-conductive VIRSMA UN PĀRBAUDE tur /! \
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Oktobris 8, 2008, 16:35
Donors Group

Ļoti labs guide kā vienmēr Carbon, jūs rearly do tērēt daudz sava laika, padarot šos. + rep

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Oktobris 8, 2008, 17:01
Donors Group

Ļoti laba guide, " Jums ir izplatīties dažās Reputation aptuveni pirms dod to Carbon vēlreiz. "
Cant + rep you so i Rated 5 / 5 stars
Old 9 oktobris 2008, 00:52
Donors Group

Paldies, kā jūs varat droši pateikt no pēdējo jautājumu es gribēju likt kontrolsarakstu programmatūras un BIOS konfigurācijas kā labi, bet aizmirsa.

Pieņemot, ka jūsu būvēt viss ir labi un labas:

[] BIOS atjaunināšanu (jāatzīmē, ka nevarat izdarīt bez interneta piekļuvi)
[] Checked RAM spriegumu, kas ir neatkarīgi RAM grib (sk.: packaging)
[] Set RAM secību, kādā tiek novērtēti (nav tas at AUTO!)
[] FSB / procesora ātrums ir tas, kas tiek vērtēta box
[] OS instal
[] Motherboard draiveri uzstādīti (Jums tagad ir interneta piekļuvi, izmantojot USB / Ethernet)
[] Pēdējie video kartes draiveri uzstādīti (izmantot neto, nevis uz CD apliecības)
[] Peripheral PCI ierīču draiveri uzstādīta (skat. iepriekš)

Šajā brīdī jūs varat sākt iekraušana to ar savu programmatūru un tādu. Ja jūs vēlaties sadalīt disku, dual boot, sajaukt ar bootloader, kāds šobrīd ir laiks to darīt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Novembris 23, 2009, 10:02
New Member Group

Default Re: Common Hardware problēmas FAQ

ļoti jauks rokasgrāmata newbies Carbon, līdzi!
Reply

Register

Bookmarks