![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Väčšina problémov sa stavajú nové sstoupil na niekoľko ľahké chybu. Tu je niekoľko rád, ako opraviť najčastejšie z nich. Môj počítač reštartovať uprostred hry oh nie hneď som poraziť že robot chlápek s střela raketomet opäť pomáhajú Ty kúpil zlý PSU. PSU na trhu smrdí a je to vlastne celkom jednoduché urobiť. Tento zoznam je dosť dobré pre kontrolu v prípade, že máš na hovno, ale naozaj Corsair 450s sú naozaj tak lacné ktorým by to nemalo byť príliš drahé. Dobrý PSUs sú veľké investície, ak môžete použiť navždy, pokiaľ to ešte beh na elektrinu, ktorá bude pravdepodobne na chvíľu. Môj počítač je beeping a prebudení všetci a ich mačky sú meowing a niektoré sú dokonca woofing a je to strašné Pípanie môže znamenať veľa vecí. Najlepšie časť je o pípne, že ste sa rečník, pretože väčšine prípadov nemajú reproduktory ne. Tento reproduktor vám umožní zostaviť mnoho zaujímavých starých-time medleys o nej a predstierať, že používate systém MS-DOS v roku 1995, možno ste v naozaj zlý film o videohier sa spoustou pípne a boops alebo tak niečo. Ale nemôžete urobiť, že jednoducho ešte ako počítač nefunguje! Takže skúste to fascinujúce čítanie tohto článku na pípnutie kódy. Skontrolujte nastavenia systému BIOS, aby videli, čo sekcie hlavičky by ste mali byť pri pohľade - najviac využívať AWARD BIOS, ale líšia výrobcov. Keď som stlačte vypínacie tlačidlo na mojom počítači nie je start Mnoho ľudí sa o omyl myslieť si, že by ich doske skrutku do prípadu. To nie je dobrý nápad, tak veľa ďalších ľudí, aby sa chyba nikdy priskrutkovaním ich dosky v prípade, a to oživí dovnútra, pretože rýchlosť procesoru fanúšik spinningu a že trosky všetko. Nenechajte sa jeden z týchto ľudí. Použitie týchto standoffs mosadze, ktoré sa stalo v prípade a / alebo doske, zistiť, kde sa skrutky sú fronty na základnej doske, a držať sa standoffs v týchto otvorov. Týmto spôsobom sa vodivosťou skrutky alebo hrbole na doske nebude príčinou skratu vypnúť prípadu. Obvykle to nie je veľký problém, ale skontrolujte hardvérové poškodenia. Napokon, môžete vždy skontrolovať vypínač sebe spája hlavičky na doske, kde odpájače kábel je tým, že sa šrobovákom v oboch. To je 100% bezpečný. Já jsem viděl divné farebné alebo deformovaná vecí na obrazovke pri hraní hier. Niekedy vidím Panny Marie v nich. Len som sa chcela vyhodit, čo sa bez Božej vôle, ak nie je, ktorá robí veci vybuchne lepší v tom prípade, že by bolo skvelé Tie sa nazývajú artefakty a znamenajú, že vaša grafická karta je objavovať nové a zaujímavé informácie o dlho-mŕtvych civilizácií. To môže znamenať niekoľko vecí: vaše video pamäte je zlé, alebo váš napájanie je zlé a nemám vtip pre to, pretože nikdy vtip o dodávky elektrickej energie. Mali by ste RMA grafickú kartu, ako je to s väčšou pravdepodobnosťou, ale ak máte iný napájanie handy choďte a skúste to, že prvý. Snažím sa zámkom v LGA775/Core 2 Duo procesor. Obávám Žiadam Incredible Hulk. Zpět na Pentium 4 dni bola vec nazýva nulová vloženia účinnosť socket. Teraz je to tzv "peklo na hodně vloženia účinnosť" socket. Uistite sa, že váš procesor je linajkované hore správne. Ak je, prekonať váš strach prelomiť naozaj drahé veci a tlačit, aby páky nadol tak ťažké, ako môžete. Akonáhle sa do toho pustite nadol a zatlačte ju do boku na zámok a dajte ju na chladič. Bavte obklad do push pinů, pretože to je rovnako zlý. Pamätajte, šípky neznamenajú nič, ak ste vkladanie, iba ak ste ťahom ju, tak ignorovať. Najjednoduchším spôsobom, ako to urobiť, je urobiť pushpins diagonálně tak rovná sila je použitá v celej zásuvky. Nemůžu boot s jednou nalepiť na pamäti, ale nie dva / Som ako sa BSODs. To môže znamenať veľa vecí. Vždy by ste mali skontrolovať pamäť akciový napätie požiadavky na napätie je vidieť, čo by mal prebiehať na základných doskách, pretože sa často bez energie a spôsobiť najrôznejšie problémy (pozri kontrolného zoznamu nižšie). Ak všetko ostatné zlyhá, môžete skúsiť memtest86. NOVÉ BUILD Checklist: PRÍPADOVÉ PREP: [] Fakturačná skontrolovať všetky časti účtujú [] Elektrostatické zápästie band / uzemnené samostatne, alebo v prípade PSU. [] Inštalovaný výkon dodávky do prípadu. [] Zahnutý hore sieťový kábel umožňuje ľahký uzemnenia počas stavby (často dotýkajú PSU) [] Inštalovaný všetky pevné disky, optické mechaniky a ďalšie zariadenia na prednom paneli. [] Zapojený v SATA dátové káble pre tieto pohony, nechať visieť, kým doske je zapojený do [] Instalovali tenkú hliníkovú platňu "I / O štít" k doske Motherboard PRÍPRAVA: [] Odstránené plastovou krytkou na CPU a základné dosky socket. Unhooked závora pre socket. [] Umiestňuje CPU v pätici, ktorá kontroluje šípkou smerom (to platí len v jednom prípade!). Nedotklo buď spodnej alebo hornej časti procesora. [] Zníženie kovový kryt zásuvky, naozaj tvrdo tlačí na západku a na strane k procesoru. [] Zabudované chladiča sa všetky štyri push pinů. [] Zahnutý hore CPU_FAN hlavička pre chladič na ventilátor [] Inštalovaný pamäte Dvou-kanálové konfiguráciu (ak ho používate) Motherboard INŠTALÁCIA: [] Nájdeno skrutkou otvory zodpovedajúce mojej doske o prípadu & standoffs dať do týchto dier. [] Umiestňuje doske v prípade a naskrutkujú do standoffs [] Inštalovaná grafická karta. [] Inštalovaný periférne karty (zvuk, sieť, atď) [] Hákovitý až 24 pin ATX konektor na doske z PSU [] Hákovitý až 4 pinový konektor na základnej doske CPU od PSU [] Zahnutý hore 6/8/multiple pin konektor pre grafickú kartu od PSU [] Hákovitý až moc, obnoviť, HDD LED, etc hlavičky na doske [] Zahnutý hore prípade fanúšikovia na doske hlaviček (ak je uplatniteľné) [] Zahnutý hore USB / FireWire / audio na prednom paneli záhlavie Cable Management: [] Zahnutý hore údaje káble od HDD / optické disky [] Zahnutý do drôtov elektrického vedenia na HDD / optické disky [] Hákovitý až moc káble pre prípad ventilátory (nezabudnite MOLEX môže Daisy-reťazové!) /! \ V prípade pochybností PULL VŠECHNO MIMO prípadu a oblečte si Motherboard W / CPU, ONE STICK RAM, a grafiku karta na kartónovej škatule alebo NON-vodivý povrch a CHECK IT STATNÉ /! \
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi dobrým vodítkom, ako vždy Carbon si rearly robiť trávia veľa času vykonanie. + Rep
| |||
| |||
| Veľmi dobrým vodítkom, " Musíte šírenie niektorých Reputation zhruba pred dávať ho Carbon znova. " Cant + rep by ste tak aj hodnotené 5 / 5 hviezdičiek |
|
| |||
| |||
| Vďaka, ako môžete povedať, pravdepodobne z poslednej otázku som myslel, aby zoznam softvéru a systému BIOS konfigurácia rovnako, ale zabudli. Za predpokladu, že váš stavať všetko v poriadku a dobré: [] BIOS až k dnešnému dňu (všimnite si, že nemôžete urobiť bez prístupu k internetu) [] Začiarknuté RAM napätia, nastavte na čokoľvek chce RAM (pozri: balenie) [] Nastaviť RAM doba na to, čo sú hodnotené (nemá to na AUTO!) [] FSB / rýchlosť procesoru je to, čo je hodnotený na škatuli [] OS nainštalovaný [] Motherboard ovládače nainštalovať (teraz by ste mali mať prístup k Internetu cez USB / Ethernet) [] Naposledy nainštalované ovládače grafickej karty (použitie čistej, ne ty na CD) [] Periférne zariadenia PCI nainštalované ovládače (pozri vyššie) V tej chvíli môžete začať s naložením je váš softvér a podobne. Ak chcete oddielu disku, duální boot, bordel sa zavadec, či teraz je čas to urobiť.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| veľmi pekný návod pre nováčikov, Carbon, len tak ďalej! |