мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Цоммон хардверски проблеми ФАК

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. октобар 2008, 23:09
Донаторска Група

Default Цоммон хардверски проблеми ФАК

Већина проблема са новим гради сићи на неколико једноставних грешака. Ево неколико савета о томе како решити уобичајене оне.

Мој поновног покретања рачунара у средини игре Ох но сад сам да туку да робот тип са лансирање ракета опет помоћ

Сте купили лоше псу. Тхе псу тржиште сисање и то је заправо прилично једноставан за направити. Ова листа је прилично добар за проверу ако је добио један јебани али стварно је гусар 450с су стварно јефтини тако поправљања овог не би требало да буде прескупо. Добро ПСУс су велика улагања као и можете их користити заувек, све док ствари ипак покрећу на струју, који су вероватно ће за неко време.

Мој рачунар је беепинг и буђења горе сви и њихове мачке су меоуинг и неки су чак уоофинг и то је страшно

Беепс може да значи много ствари. Најбољи део о беепс је да имате говорника, јер већини случајева немају говорници више. Овај звучник ће вам омогућити да саставите много занимљивих старих-тимеы медлеыс и претендирати на то да користите МС-ДОС-у 1995 или можда се налазите у врло лошем филму о видео играма са пуно беепс и боопс или нешто.

Али ти не могу то учинити само још као ваше рачунар не ради! Па покушајте читање овај фасцинантан члан на бип кодова. Проверите своје БИОС видети шта заглавље секције треба бити хандсоме код - највише користити Ауард БИОС, али се разликује широм произвођача.

Када притиснете поуер дугме на моје рачунар га не покрене

Многи људи чине грешку мишљења да вијак њихове матичне плоче у случају. То није добра идеја, тако и многи други људи направити грешку и никад сцреуинг њихове матичне плоче у случају ребоундс изнутра и то због замах ЦПУ фан предење и да руа̨евине све.

Немојте бити један од тих људи. Користите оне стандоффс месинга која је са предмета и / или матична плоча, одгонетнути где се вијцима се построје на матичној плочи и ставити на стандоффс тих рупа. На тај начин, у водљиви вијака или бумпс на матичној плочи неће изазвати кратки спој офф случај. Обично то није велика ствар, али проверите хардверске штету.

Коначно, увек можете проверити моћ пребацити сама по повезивању заглавља на матичној плочи, где се моћ пребацити кабл иде стављајући један одвијач се између два. Ово је 100% сигуран.

Ја сам гледајући чудно обојен или деформиран ствари на екрану када играте игре. Понекад видим Девице Марије у њима. ЈА праведан тражен за разнети ствари без Божанске интервенције, осим ако то чини напухати ствари боље у том случају да би се велики

Оне се називају артефаката и они значе да ваше видео картице откривајући нове и занимљиве чињенице о дуго мртав цивилизације. То може да значи неколико ствари: Ваш видео меморије је лоше, или Ваше напајање је лош, а ја немам за тај виц јер се не би никада виц о поуер супплиес. Требало РМА ваше графичке картице, као што је више вероватно да, али ако имате други напајање баратање ићи напред и покушати да први.

Ја сам тежак за увојак у ЛГА775/Цоре 2 Дуо процесора. Бојим се да је потребна Неверојатно Хулк.

Назад на Пентиум 4 дана постојала је ствар зове уметање нула снагу утичницу. Сада је назива "пакао од пуно убацивања силе" утичницу. Проверите да ли је ЦПУ постројило се исправно. Ако је, превазиђу ваш страх од ломљења стварно скупе ствари и гурнути доле да полугом као тврд као можете.

Након што је доле ићи напред и гурнути га у страну за закључавање и ставите га на ваш хеатсинк. Забавите се подстава на гурање игле, јер то је само као лоше. Запамтите, стријела не значи ништа ако си уметања, само ако си вуча то вањска страна, тако да их занемарити. Најлакши начин да то урадите је да учине пусхпинс дијагонално једнака снази тако да се примењује на утичницу.

Ја могу боот са једном стицк меморије, али не и две / Ја сам узимајући БСОДс.

То може да значи много ствари. Треба да увек проверити своје меморије'с залиха напон захтевима видети шта напон требало би да раде на матичним плочама, јер ће их и често ундерволт узрок свих врста проблема (види списак доле). Ако је све остало не успе, можете покушати мемтест86.

НОВО изградити за проверу:

Преп ПРЕДМЕТ:
[] Инвоице провјерити, обрачунати у свим деловима
[] Електростатски манжета / поткрепљене самоуправе на случај или псу.
[] Инсталлед напајање у случају.
[] Упецан уп кабл маинс пружити лак изградити током уземљење (дотакнути псу често)
[] Инсталлед све хард дискове, оптичке погоне и друге на предњој плочи уређаја.
[] Прикључен на САТА каблове за ове податке дискови, оставите вешање док је прикључен на матична плоча
[] Инсталирали танких алуминијумских плоча "И / О штит" за матичне плоче

Матична плоча ПРИПРЕМЕ:
[] Одстрањена пластични покривач на ЦПУ и матичну плочу соцкет. Унхоокед реза на утичницу.
[] ЦПУ ставимо у утичницу, након што провери смеру стрелице (то иде само у једном смеру!). Није ни дотаћи дно или врх ЦПУ.
[] Спуштени метални фасунг покриће, гурнула на стварно тешко реза, а на страну то сецуре ЦПУ.
[] Монтиран хеатсинк са све четири гурање игле.
[] Упецан уп ЦПУ_ФАН хеадер за хладњак и вентилатор
[] Инсталлед меморије у дуал-канални конфигурацију (ако је примењиво)

Матична плоча УГРАДЊА:
[] Пронађено вијак рупа одговара мом случају на матичној плочи и ставити стандоффс у ове рупе.
[] Ставимо матична плоча, у случају и пијан у стандоффс
[] Инсталлед графичке картице.
[] Инсталлед периферне картице (звук, мрежа, итд)
[] Закачен до 24 пин АТКС конектор за матичну плочу из псу
[] Упецан уп 4 пински ЦПУ конектор на матичној плочи од псу
[] Упецан 6/8/мултипле уп пин конектор за графичке картице из псу
[] Упецан уп поуер, ресет, ЛЕД ХДД, етц заглавља на матичној плочи
[] Упецан случају навијаче да се матична плоча заглавља (ако је примењиво)
[] Упецан уп УСБ / ФиреУире / аудио на предњој табли заглавља

Цабле УПРАВЉАЊЕ:
[] Упецан се подаци из каблови ХДД / оптички погони
[] Закачен на власт каблови ХДД / оптички погони
[] Упецан власт каблови за случај обожаватеља (сетите се красуљак молекс-цхаин!)

/! \ Ако сте у недоумица Вуци СВЕ ИЗ предмета и ставити матична плоча У / ЦПУ, једно дрво РАМ, и графика картице на Картон БОКС ИЛИ НОН-водљиви површине и ЦХЕЦК ИТ ПОСТОЈИ /! \
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 8. октобар 2008, 16:35
Донаторска Група

Врло добар водич као и увек Царбон, ви реарлы учинити пуно потрошите своје време израде ове. + Реп

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 8. октобар 2008, 17:01
Донаторска Група

Врло добар водич " Треба ширити неке углед пред око давања га Царбон поново. "
Цант ти реп + па сам оцијењено 5 / 5 звездицом
Old 9. октобар 2008, 00:52
Донаторска Група

Хвала, што ћете вероватно рећи из задње питање да ли ставити контролна софтвер за конфигурацију БИОС-а као и већ заборавили.

Претпостављив изградити ваш је све добро и добро:

[] БИОС ажурност (имајте на уму да не можете то учинити без приступа интернету)
[] Провјерено напон РАМ, поставите на шта год жели РАМ (види: паковању)
[] Сет РАМ време за оно што су оцијењено (немам га на АУТО!)
[] ФСБ / брзина процесора је оно што је оцијењено на кутији
[] ОС инсталиран
[] Матична плоча инсталиране управљачке програме (Сада би требало да имају приступ интернету преко УСБ / Етхернет)
[] Најновији видео картице инсталиране управљачке програме (користите нет, а не оне на ЦД-у)
[] Периферног ПЦИ инсталиране управљачке програме уређаја (види горе)

У том тренутку можете започети учитава га са својим софтвером и таква. Ако желите партиционирати диск, дуал боот, неред са боотлоадер, шта год сад је време да то направите.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old Јуче, 10:02
Нови члан групе

Default Одг: Заједнички Хардверски Проблеми Питања

врло лепо упутство за почетнике угљеника, задржите се!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц