![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni bir kaç basit hatalar için düşmek kuran ile En sorunlar. İşte en yaygın olanları düzeltmek için bazı tavsiyeler's. Benim bilgisayar oyunları Hayır Şimdi yine bir füze rampasının ile Robot adam dövmek için yardım ortasındaysa yeniden başlatılmasını's Kötü bir PSU aldım. Bu PSU piyasa berbat ve bu gerçekten güzel yapmak kolaydır. Bu liste Bu çok pahalı olması belirleme, dolayısıyla berbat ama gerçekten korsan 450s gerçekten ucuz olan var oldukça kontrol için iyidir. Gibi şeyler hala elektrik, yayınlanması İyi PSUs büyük bir yatırım olarak sonsuza kadar, sürece kullanabilirsiniz hangi muhtemelen bir süre için. Benim bilgisayar Bip ve herkesin uyanma ve kedi meowing ve hatta bazı woofing ve bu korkunç's Bip sesi duyulur anlamına gelebilir bir çok şey. Bip sesi duyulur hakkında en iyi parçası çünkü çoğu durumda artık hoparlör yok ki, bir hoparlör bulunuyor. Bu hoparlör Bunu çok ilginç eski timey medleys oluşturmak ve MS-DOS kullanıyorsanız, 1995 yılında ya da belki de bip sesi duyulur ve boops falan çok video oyunları hakkında çok kötü bir film olduğunu iddia sağlar. Bilgisayarınızda çalışmaz Ama bu henüz yapamazsınız! Yani bu büyüleyici yazı okumalısınız bip sesi kodları hakkında. BIOS'un Check bakıyorsun olmalıdır ne bölüm başlık - bu AWARD BIOS kullanımı en görebilirsiniz, ancak üreticiler arasında değişir. Ne zaman bilgisayarda bunu değil güç düğmesine basın Birçok kişi bu durumda kendi anakart vida gerektiğini düşünüyorum bir hata yaparsanız. Bu iyi bir fikir, bir çok diğer insanların durumunda kendi anakart screwing hiç bir hata yaparsanız ve içinde CPU hayranıyım iplik ve hız nedeniyle rebounds ve kalıntıları her şey değildir. Bu insanların olmayın. Bu durum ve / veya anakart ile birlikte bu pirinç standoffs kullanın nereye vidalar, anakart üzerinde hattı için, anlamaya ve bu delikler bulunan standoffs sopa. Bu şekilde, iletken vida veya anakart üzerindeki darbe durumunda bir kısa devreye neden olmaz. Genelde bu pek büyük bir iş ama inkar kontrol değildir. Son olarak, her zaman güç anakart üzerindeki başlıklar bağlayarak kendisini geçiş kontrol edebilirsiniz nerede güç düğmesi kablo, iki arasında bir tornavida koyarak gider. Bu% 100 güvenlidir. Ben garip veya ekran zaman oyun hakkında çirkin şeyler renkli görüyorum duyuyorum. Bazen onlara Meryem Ana bkz. Ben sadece ilahi araya şeyler uçurma için, eğer daha iyi bir şey bu durumda da çok iyi olurdu uçurma yapar istiyorum Bu eşya denir ve bu ekran kartı uzun ölü medeniyetler hakkında yeni ve ilginç gerçekler keşfetmek demektir. Bu kötü bir kaç şey: Video hafıza kötü veya güç kaynağı anlamına gelebilir ve çünkü güç kaynakları hakkında şaka asla Bunun için bir şaka var. You should RMA grafik kartı gibi, daha büyük olasılıkla bu, ama eğer başka bir güç kaynağı devam kullanışlı ve ilk deneyin. Bir LGA775/Core 2 Duo işlemci olarak kilitlemek için çalışıyorum. Sanırım Incredible Hulk gerektiren korkuyorum. Geri Pentium 4 gün orada bir şey olduğunu bir sıfır ekleme gücü yuva denir. Şimdi ekleme kuvvet çok bir "cehennem" soket denir. Emin CPU doğru sıralayabiliriz emin olun. Eğer, gerçekten pahalı şeyler kırma sizin korku üstesinden ve aşağı kadar zor gibi bu kolu itin. Sonra o aşağı devam edin ve yan için kilit ve üzerinde heatsink koymak doğru itin. İyi eğlenceler bu gibi itme iğne kadar astar gibi kötü. Eğer, yalnızca dışarı çekerek ediyoruz, bu nedenle onları göz ardı takarken ettiğiniz Unutmayın, okları her şey demek değildir. Bunu yapmanın kolay yolu, pushpins çapraz kadar kuvvet eşit yapmak socket genelinde uygulanır. Hafıza bir sopa ile ben boot edebilir, ancak bu iki / ben almak BSODs. Bu demek için bir çok şey. Her zaman, çünkü anakartlar genellikle bunları gerilim ve sorunlarını her türlü neden ona gitmeli ne gerilim görmek için hafıza hisse senedi gerilim gereksinimleri kontrol etmeniz gerekir (bakınız aşağıdaki kontrol listesi). Bütün bunlardan sonuç alamazsanız, deneyebileceğiniz memtest86. YENİ BUILD Denetim Listesi: OLGU PReP: [] Fatura kontrol, tüm parçalar oluşturuyor [] Elektrostatik bilek bandı / durumda veya PSU üzerinde topraklanmış kendini. [] Durumda bir güç kaynağı yüklenir. [] Inşa sırasında kolay topraklanması için Elektrik kablosunu bağladım (sık sık) ve PSU dokunma [] Tüm sabit sürücüler Kurdum, optik sürücüler ve diğer ön panel cihazlar. [] SATA veri kabloları bu sürücüler için, takılı kadar anakart olduğunu asılı bırakmak takılı [] I / "ana kart için kalkan O ince alüminyum levha" Yüklü Anakart HAZIRLANMASI: [] CPU ve anakart soket üzerinde plastik kaplama kaldırıldı. Unhooked soket benimsemek. [] Sokette CPU Yerleştirilmiş (sadece tek bir şekilde gider!) Ok yönünde kontrol olmak. Ya alt veya CPU üst dokunmayın mi. [], Metal yuva kapağı düşürdüler gerçekten sert itti ve yüzüne CPU güvenli kapı mandalı. [] Dört itme pimleri ile heatsink Monteli. [] Bu güzel bir hayranı için CPU_FAN başlık hooked up [] Çift kanal bellek yapılandırma Yüklü (varsa) Anakart KURULUM: [] Vida deliklerini durumunda & koymak benim anakart için ilgili Bulunamadı bu delikler de standoffs. [Durumunda] Yerleştirilmiş anakart ve standoffs içine vidalanmış [] Grafik kartına yüklenir. [] Yüklü periferik kartları (ses, ağ, vb) [] 24 anakart için PSU gelen ATX konektörü iğne bağladım [] Anakart için PSU 4 pinli CPU konektörü hooked up [] Grafik kartına PSU kimden 6/8/multiple pin konnektör hooked up [] Güç, sıfırlamak, HDD LED, anakart üzerinde vb başlıklar hooked up [] Anakart başlıklarının durumda fanlar hooked up (varsa) [] USB bağladım / FireWire / ses ön panel başlıkları KABLO YÖNETİMİ: [] HDD'den veri kabloları bağladım / optik sürücüler [] HDD'ye güç kabloları bağladım / optik sürücüler Için dava fanlar (molex olabilir papatya zinciri hatırlıyorum [] güç kabloları hooked up!) /! \ Şüpheniz ÇEK herşeyi BİR OLGU VE PUT anakartınızın W / CPU, RAM TEK Stick VE Grafik kartı bir mukavva kutu veya OF OLMAYAN iletken yüzey ve oraya CHECK /! \
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karbon her zaman çok güzel bir rehber, bir rearly bu hale sizin için çok fazla zaman harcamak yapmak. + Rep
| |||
| |||
| Çok iyi bir rehber " Gerçi bazı ün yayılması gerekir Karbon tekrar vermeden önce. " Cant + temsilcisi bunu 5 Beğenilen / 5 yıldız |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, siz benim de ama unuttum yazılım ve BIOS yapılandırmalar için bir kontrol listesi koymak amacıyla son soru kimden söyleyebilirsiniz. Oluşturmak için devralan her şey iyi ve güzel: [] O internet bağlantısı olmadan bu yapamazsınız (not tarihine) BIOS [] Kontrol RAM gerilim, ne RAM (bkz: paket) istiyor ayarlamak [] RAM timings Seti (OTO orada yoksa notlandırılan ne için!) [] FSB / işlemci hızı ne kutunun üzerinde puan olduğunu [] Yüklü OS [] Anakart sürücüleri yüklü (şimdi) USB üzerinden İnternet erişimi / Ethernet olmalıdır [] En son ekran kartı sürücüleri yüklü () net değil, CD üzerinde olanları kullanın [] Çevre PCI aygıt sürücüleri yüklü (yukarıda görebilirsiniz) Bu noktada ki, yazılım ve bu tür bu kadar yükleme başlayabilirsiniz. Eğer açılış ile, çift çizme, karmaşa, ne şimdi yapmak için zaman olduğu sürücü bölümü istiyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| yeni başlayanlar için çok güzel bir kılavuz Karbon, tutmak! |
![]() |
|
| Bookmarks |