менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Невизначений проблем з обладнанням та відповіді

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 жовтня 2008, 23:09
Донор групи

Default Невизначений проблем з обладнанням та відповіді

Більшість проблем з новою версією зводяться до кілька простих помилок. Ось декілька порад про те, як виправити найбільш поширені.

Мій комп'ютер відновлення в середині гри Oh No тепер я повинен побити цей робот хлопець з ракетної пускової установкою знову допомогти

Ви купили плохой БП. Ринок БП смокче, і це дійсно досить легко зробити. Цей список досить добре для перевірки, якщо ви отримали Crappy одну, а насправді Corsair 450 дійсно дешево такої фіксації цього не повинно бути занадто дорогим. Гарні блоки живлення є великі інвестиції, а їх можна використовувати вічно, поки все як і раніше працює на електриці, що вони, ймовірно, буде якийсь час.

Мій комп'ютер звукові і прокидаючись кожен і їх нявкання кішки є і деякі з них навіть гавкали і це жахливо

Сигнал може означати багато. Краща частина сигнал про те, що ви оратора, тому що більшість випадків не мають виступаючих більше. Динаміка дозволить вам створювати багато цікавих старих timey попурі на нього і робити вигляд, ви використовуєте MS-DOS у 1995 році або, може бути, ви перебуваєте в дійсно погані фільми про відео ігор з безліччю звукових сигналів і boops або щось.

Але ви не можете зробити це тільки ще як ваш комп'ютер не працює! Тому постарайтеся читаєте цю захоплюючу статтю Коди на Beep. Перевірте параметри BIOS, щоб дізнатися, що заголовок розділу, ви повинні шукати в - максимально використовувати AWARD BIOS, але воно варіюється в залежності від виробників.

Коли я натискаю на кнопку живлення на моєму комп'ютері не запускається

Багато людей роблять помилку, думаючи, що вони повинні їх гвинтами плати в корпус. Це не є хорошою ідеєю, тому що багато інших людей роблять помилку, ніколи їх загвинчування плати в корпус, і тому всередині підборів імпульсу процесорного вентилятора спінінг і все, що руїни.

Не один з цих людей. Використовувати ці латунь протистоянь, які додаються до справи і / або материнської плати, з'ясувати, де гвинти вибудовуватися на материнській платі, і дотримуватися протистояння в цих отворів. Таким чином, що проводять гвинтами або шишки на материнській платі не викликати коротке замикання від випадку. Звичайно, це не велика, але перевірити справу відносно пошкоджень обладнання.

Нарешті, ви завжди можете перевірити сам перемикач харчування шляхом підключення заголовків на материнській платі, де кабель вимикача проходить покласти викрутку між ними. Це 100% безпека.

Я бачу дивні кольорові або потворного речей на екрані, коли під час ігор. Іноді я бачу Діви Марії в них. Я просто хочу, щоб удар речей без божественного втручання, якщо тільки це робить речі підірвати краще в цьому випадку це було б здорово

Вони називаються артефактами, і вони означають, що ваша відеокарта відкриває нові та цікаві факти про давно померлих цивілізацій. Це може означати, пару речей: відео пам'ять погана, чи блоку живлення погано, і я не жарт, тому що ви ніколи не повинні жартувати харчування. Ви повинні RMA вашої графічної карти, оскільки вона більш імовірно, що, проте, якщо у вас є інший блок живлення зручно йти вперед і спробувати що в першу чергу.

Я намагаюся зафіксувати LGA775/Core 2 Duo процесорів. Боюся, що мені потрібно Incredible Hulk.

Назад в Pentium 4 дня було те, що називається Zero Insertion Force Socket. Тепер вона називається "ад багато Insertion Force" сокет. Переконайтеся, що ваш процесор не збудовані правильно. Якщо це так, подолати страх розриву дійсно дорогих речей і натиснути важіль, що так складно, як може.

Як тільки це вниз йти вперед і висуне її в бік заблокувати його і поклав на ваш радіатор. Удачи шикуються Push Pins, оскільки це так само погано. Пам'ятайте, стріли нічого не значать, якщо ви вставки, тільки якщо ви витягнути її, так що ігнорувати їх. Найпростіший спосіб зробити це, щоб робити такі засувки діагоналі рівні сили застосовується через сокет.

Я може завантажитися з однією палицею пам'яті, а не дві, / я отримую BSODs.

Це може означати багато. Ви повинні завжди перевіряти фонду пам'яті Вимоги напругу, щоб побачити, що напруга він повинен працювати на материнських платах, оскільки часто undervolt них і викликають безліч проблем (див. Контрольний список нижче). Якщо ви все ж таки не вдається, можна спробувати memtest86.

New Build Контрольний список:

CASE PREP:
[] Рахунок перевірив, чи всі частини доводилося
[] Електростатичний група зап'ястя / обгрунтованої самоврядування у справі або БП.
[] Встановлена потужність живлення до справи.
[] Готова до експлуатації мережі шнур служить для забезпечення легкого заземлення під час складання (Touch БП часто)
[] Встановлено всі жорсткі диски, оптичні накопичувачі і інші пристрої передньої панелі.
[] Підключений кабель даних SATA на цих дисках, залиште підвісний до платі підключений
[] Встановлено тонка алюмінієва пластина "I / O Shield" для материнських плат

Материнські ПЛАТА ПІДГОТОВКА:
[] Віддалені пластикове покриття від процесора і материнської плати Socket. Unhooked засувку на сокеті.
[] Розміщено процесор у сокет, перевіривши напрямку стрілки (вона йде тільки в один бік!). Чи не чіпали ні нижньої або верхньої частини процесора.
[] Зниження металевим корпусом розетка, штовхнув дійсно важко на засувку і в сторону, щоб забезпечити процесор.
[] Кінна радіатора з усіма чотирма шпильками поштовх.
[] Готова до експлуатації CPU_FAN заголовків для вентилятора кулера
[] Встановленої пам'яті в двоканальної конфігурації (якщо є)

Установці плати:
[] Знайдено різьбовими отворами, відповідну моєї материнської плати на випадок & покласти протистояння в ці отвори.
[] Розміщено у випадку материнської плати і угвинчується протистояння
[] Встановлена відеокарта.
[] У встановленому периферійних карт (звук, мережа і т.д.)
[] Готова до експлуатації 24-контактний роз'єм ATX материнську плату від блоку живлення
[] Готова до експлуатації 4-контактний роз'єм для процесорів плата від блоку живлення
[] Готова до експлуатації 6/8/multiple роз'єм для відеокарти від блоку живлення
[] Готова до експлуатації Power, Reset, HDD LED, і т.д. заголовків на материнській платі
[] Готова до експлуатації випадку вентилятори для материнських плат заголовки (якщо є)
[] Готова до експлуатації USB / FireWire / Audio передня панель заголовків

Cable Management:
[] Захоплені копіювання даних з жорсткого диска кабелі / Оптичні приводи
[] Готова до експлуатації силових кабелів на жорсткий диск / Оптичні приводи
[] Готова до експлуатації силових кабелів для випадку вентилятори (пам'ятаєте роз'єми можуть Daisy-Chain!)

/! \ У разі сумнівів зібрати всі з корпусу і покласти вашої материнської плати W / CPU, одна паличка ОЗУ і відеокарта на картонну коробку або Непроводящая Поверхневі та CHECK IT THERE /! \
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 жовтня 2008, 16:35
Донор групи

Дуже хороше керівництво, як завжди вуглецю, ви rearly витрачають багато часу ці рішення. + Rep

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 8 жовтня 2008, 17:01
Донор групи

Дуже хороше керівництво " Ви повинні розповсюдження деяких репутацію в усьому, перш ніж він знову до вуглецю. "
Нахиляє + Rep ви так я оцінив 5 з 5 зірок
Old 9 жовтня 2008, 00:52
Донор групи

Спасибі, як ви можете бачити на останнє запитання я хотів покласти перелік програмного забезпечення та конфігурації BIOS, а також, але забув.

Припускаючи, збирання і все це добре:

[] BIOS до дати (зауважте, що ви не можете це зробити без доступу до Інтернету)
[] Перевірено напруга пам'яті, щоб встановити всі ОЗУ хоче (див. упаковку)
[] Встановити таймінги пам'яті які рейтингом (не мати його під AUTO!)
[] FSB / швидкість роботи процесора є те, що оцінили на коробці
[] Встановлена ОС
[] Материнські плати встановлені драйвери (Тепер ви повинні мати доступ в Інтернет через USB / Ethernet)
[] Останні драйвери відеокарти встановлений (використання чистої, а не ті, на компакт-диску)
[] Периферійні пристрої PCI встановлені драйвери (див. вище)

На цьому етапі ви можете почати завантаження його з вашого програмного забезпечення і такі. Якщо ви хочете розбити диск, подвійного завантаження, жартуйте з завантажувачем, незалежно зараз саме час зробити це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 23 листопада 2009, 10:02
Нові члени групи

Default Re: Проблеми Загальна апаратне забезпечення Питання та відповіді

Дуже приємно керівництво для новачків вуглецю, йти в ногу!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Bluetooth проблем з обладнанням Paul4763 Мережа, Модеми & VoIP 7 23 жовтня 2009 12:43
Проблеми із завантаженням Windows Після основних апаратних зміну shuabert Операційні системи Windows 18 3 жовтня 2009 14:37
Проблеми при встановленні ... Чи пов'язана вона з моїм апаратним забезпеченням? lynxafc Процесори, материнські плати RAM & 9 8 січня 2008 13:52
Апаратні вимоги / Графічний проблем lloydwoodford91 Графічні карти & Монітори 2 13 грудня 2007 05:17
Апаратні проблеми insertfunds Процесори, материнські плати RAM & 2 17 вересня 2007 16:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.