![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто завърших изпитите и очаквам хубава дълга лятна почивка ... това ми хрумна, че ъпгрейд ще е добра идея .... Currenlty Имам: Intel E8200 Dual Core 2,66 @ 3,6 GHz OCZ 4 gbs PC2-6400 RAM Сапфир ATI Radeon 4850 512MB MSI P35 Neo2-FR iP35 mobo Трябва също да си купи нова 23inch монитора така сега имам 1x19in + 1x23in широк Като 2 мониторите да направя много повече неща наведнъж, така съм се нуждаят от ъпгрейд. Моят бюджет е £ 220 ($ 360). Аз мислех повече овен и четворни ядрото? Или може би друг 4850? Моля, посъветва, Благодаря:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам, че на 23 "е 1920x1200 или 1920x1080? А 4850 по това нещо няма да се борят, да го замени с 4890, и че трябва да бъде най-ефективен ъпгрейд.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH съм съгласна надстроите графична карта, а аз също би от един-единствен sataII твърди drisk prefably 10000 RPM само за вашата операционна система и програми, а това ще Ви даде бърз достъп пъти до файлове и папки, и по-бърза с браузъра на компютъра. |
|
| |||
| |||
| Бих Пропускане на това Raptor диск. Не реална нужда от нея, Raptor дискове обикновено са за най-хардкор PC геймърите, аз не мисля, че това момче иска да тече Crysis при милиона FPS. Предполагам, че тъй като той е пускане на 8200 и е overclocked него, той има 2 SATA HDD също. Скорошно проучване показа, търсят пъти по 74gb дял на 1Tb карам бързо, отколкото се търсят пъти по Raptor също. Да отида с въглен съвети, A 4890, ще се видим през натоварване на игри и 3D Apps за добро време, можете да вземете по един за друг Crossfire, ако желаят това. Това би било най-доброто за вас ъпгрейд, 1GB памет, ще помогне на проливат натоварване в по-високите резолюции. Процесорът е добре, особено с overclock, така че не се тревожете там. |
|
| |||
| |||
| YH Съгласен съм с Razer на раптор шофиране isn't наистина, че важни за скоростта на компютъра, ако не ще бъде игри. Тя също така ще направи разликата в скоростта на ОС и скоростта на достъп до файлове и програми. |