![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem právě dokončil mé zkoušky a těším se pěkné dlouhé letní přestávce ... Napadlo mě, že přechod by byl dobrý nápad .... Currenlty jsem: Intel Core E8200 Duální 2,66 @ 3,6 GHz 4 GBS OCZ PC2-6400 RAM Sapphire ATI Radeon 4850 512mb MSI P35 Neo2-FR iP35 mobo Také jsem koupil nové 23inch monitoru tak teď jsem 1x19in + 1x23in širokou S 2 monitory udělat mnohem více věcí najednou, takže jsem na potřebu upgradu. Můj rozpočet je £ 220 ($ 360). Myslel jsem, že víc ram a čtyř-jádrové procesory? Nebo snad jiný 4850? Prosím poradit, Díky:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Předpokládám, že 23 "je 1920x1200 nebo 1920x1080? A 4850 u res, že je to zápas, nahradí ji s 4890 a že by měl být z hlediska nákladů efektivní-upgrade.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH bych souhlasit upgradovat grafickou kartu, a já bych také jediný sataII tvrdé drisk prefably 10000 RPM právě pro váš operační systém a programy, a to vám krát rychlejší přístup k souborům a složkám a rychlejší prohlížení na počítači. |
|
| |||
| |||
| I'd přeskočit na tomto disku Raptor. Žádná skutečná potřeba jej Raptor disky bývá u většiny PC hardcore hráči, nemyslím si, že ten chlap chce spustit Crysis na milion fps. Předpokládám, že od té doby, kdy je provozování 8200 a má overclocked to má Sata 2 HDD taky. Nedávná studie ukázala, vyhledejte časy na 74GB oddíl na disku 1Tb jsou rychlejší, než hledat krát na Raptor taky. Do jít se poradit uhlí, což je 4890 vás prostřednictvím zatížení hry a 3D aplikace pro dobré a zároveň si můžete urvat ještě jednu pro Crossfire, pokud si to přejí. To by bylo nejlepší upgrade pro vás, 1GB paměti pomůže haly zatížení při vyšších rozlišeních. Tento procesor je v pořádku, a to zejména s tím přetaktování tak tam žádné starosti. |
|
| |||
| |||
| YH Souhlasím s Razer Raptor na disk isnt opravdu důležité, že na rychlost počítače, pokud bude hra. Rovněž by se rozdíl v rychlosti OS a rychlosti přístupu k souborům a programům. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CPU Upgrade Poradenství prosím. | senior moment | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 8.srpna 2009 08:02 |
| Potřebujete poradit Comp, který má být postaven | xZoDiACx | Obecné Hardware Chat | 16 | 12. květen 2009 03:33 |
| Upgrade poradenství | CE Jones | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. května 2008 18:01 |
| Upgrade Poradenství | JonniBravo | Obecné Hardware Chat | 10 | 5. únor 2008 17:38 |
| Poradenství o upgradu | Plusi | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. říjen 2007 14:02 |
| Thread Nástroje | |
| |