![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μόλις τελειώσει τις εξετάσεις μου και Προσβλέπω σε ένα ωραίο καιρό καλοκαιρινές διακοπές ... αυτό συνέβη σε μένα ότι μια αναβάθμιση θα ήταν μια καλή ιδέα .... Currenlty έχω: E8200 Intel Dual Core 2,66 @ 3,6 GHz OCZ 4 gbs PC2-6400 RAM Sapphire ATI Radeon 4850 512MB Σ. 35 MSI Neo2-FR iP35 mobo Επίσης, έχω αγοράσει ένα νέο 23inch παρακολουθεί μέχρι τώρα έχω 1x19in + 1x23in ευρεία Έχοντας 2 επιτηρητές να κάνω πολύ περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα είμαι τόσο ανάγκη από μια αναβάθμιση. My προϋπολογισμού είναι £ 220 ($ 360). Σκεφτόμουν πιο ram και quad πυρήνα; Ή ίσως μια άλλη 4850; Παρακαλείσθε να συμβουλεύει, Ευχαριστώ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτω ότι οι 23 "είναι 1920x1200 και 1920x1080; Μια 4850 στο ΑΠΕ ότι πρόκειται για την πάλη, την αντικαταστήσει με μια 4890 και ότι θα πρέπει να είναι η πλέον αποτελεσματική από πλευράς κόστους αναβάθμιση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH Θα συμφωνήσω αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών, και θέλω και από ένα και μόνο sataII σκληρό drisk prefably 10000 RPM μόνο για το λειτουργικό σας σύστημα και τα προγράμματα και αυτό θα σας δώσει φορές ταχύτερη πρόσβαση σε αρχεία και φακέλους και ταχύτερη περιήγηση του υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Είχα παραλείψετε ότι για RAPTOR οδήγησης. Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για αυτήν, RAPTOR δίσκων τείνουν να είναι για τους πιο hardcore PC gamers, δεν νομίζω ότι αυτός ο τύπος θέλει να τρέχει Crysis σε εκατομμύρια fps. Υποθέτω ότι από τη στιγμή που η λειτουργία μιας 8200 και έχει overclocked αυτό, έχει πολύ hdd Sata 2. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε επιδιώξει φορές σε 74gb διαμέρισμα ενός 1TB δίσκου είναι ταχύτερη από την επιδιώξει φορές σε RAPTOR πολύ. Να προχωρήσουμε με συμβουλές από άνθρακα, ένα 4890 θα δω μέσα από ένα φορτίο 3δ παιχνίδια και εφαρμογές για μια καλή, ενώ μπορείτε να τον πάρετε μια άλλη για το Crossfire, εάν το επιθυμούν. Αυτό θα ήταν το καλύτερο για εσάς αναβάθμιση, 1GB μνήμης θα βοηθήσει μια ρίξει βάρος στο υψηλότερο ψηφίσματα. Ο επεξεργαστής είναι καλός, ιδιαίτερα με overclock ότι έτσι δεν υπάρχουν ανησυχίες. |
|
| |||
| |||
| YH Συμφωνώ με την Razer RAPTOR μονάδα_δίσκου isn't πραγματικά σημαντικό ότι με την ταχύτητα του υπολογιστή αν δεν πρόκειται να gaming. Επίσης, θα κάνει τη διαφορά στην ταχύτητα του OS και την ταχύτητα πρόσβασης στα αρχεία και προγράμματα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναβάθμιση CPU Συμβουλές Παρακαλώ. | ανώτερους στιγμή | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Αυγούστου 2009 08:02 |
| Χρειάζονται συμβουλές Υποχρ να κατασκευαστούν | xZoDiACx | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 12η Μαΐου 2009 03:33 |
| Αναβάθμιση συμβουλές | CE Jones | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23η Μαΐου 2008 18:01 |
| Αναβάθμιση Συμβουλές | JonniBravo | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Φεβ 2008 17:38 |
| Συμβουλές για την αναβάθμιση | Plusi | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13 Οκτ 2007 14:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |