![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there, ja sam upravo završio moje ispite i ja veseli lijepa duge ljetne pauze ... to mi se da se dogodila nadogradnje bio bi dobra ideja .... Currenlty sam: Intel E8200 Dual Core 2,66 @ 3,6 GHz OCZ 4 GBS PC2-6400 RAM-a Sapphire ATI Radeon 4850 512MB MSI P35 Neo2-FR iP35 mobo Također sam kupio novi monitor 23inch sada sam 1x19in + 1x23in široka Imajući 2 monitora učiniti daleko više stvari odjednom, tako sam u potreba od nadogradnju. Moj proračun £ 220 ($ 360). Sam mislio više RAM memorije i quad core? 4850, ili možda neki drugi? Molimo vas savjetovati, Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljam 23 "je 1920x1200 ili 1920x1080? A 4850 at res da ide borba, zamijenite je 4890, te da bi trebao biti najisplativije nadogradnju.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh bih složiti nadograditi grafiku karticu, a ja bih i jednog sataII hard drisk prefably 10000 RPM samo za svoj operacijski sustav i programe i to će vam dati puta brži pristup datotekama i mapama i brže pregledavanje na računalu. |
|
| |||
| |||
| Htio preskočite na tom Raptor pogon. Nema stvarne potrebe za to, Raptor diskovi imaju tendenciju da se za većinu hardcore PC igračima, JA dont 'misliti ovaj momak želi pokrenuti Crysis na milion fps. Pretpostavljam jer je pokrenut jedan 8200 i ima overclocked to, on ima 2 Sata hdd previše. Nedavna studija pokazala je tražiti puta na 74gb particija od 1Tb se voziti brže od vremena tražiti na Raptor previše. Da li ići s Carbons savjet, a 4890 će vas kroz učitavanje igara i 3D apps za dobrom prilikom, možete dograbiti jedan unakrsna vatra za ako tako želite. To bi bilo najbolje za Vas nadogradite, 1GB memorije će pomoći proliše učitavanja na višim rezolucijama. Procesor je u redu, a posebno sa overclock, tako da ne brinite se. |
|
| |||
| |||
| Yh Slažem se s pogonom Raptor Razer je stvarno nije važno da se na brzinu računala, osim ako su idući u biti gaming. To bi također napraviti razlika u brzini u OS i brzinu pristupa datotekama i programima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU nadogradnje Savjetovanje Please. | viši trenutak | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. kolovoz 2009 08:02 |
| Savjeti Comp potrebu da se izgradi | xZoDiACx | General Hardware Chat | 16 | 12. svibanj 2009 03:33 |
| Upgrade savjet | CE Jones | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. svibanj 2008 18:01 |
| Upgrade Savjeti | JonniBravo | General Hardware Chat | 10 | 5. veljača 2008 17:38 |
| Savjeti o nadogradnju | Plusi | General Hardware Chat | 4 | 13. listopad 2007 14:02 |
| Thread Tools | |
| |