![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, esmu tikko pabeidzis manu eksāmeniem un ar nepacietību gaidu jauku ilgi vasaras pārtraukuma ... tas notika ar mani, ka modernizācija varētu būt laba ideja .... Currenlty I have: Intel E8200 Dual Core 2,66 @ 3.6 GHz OCZ 4 GBS PC2-6400 RAM Sapphire ATI Radeon 4.850 512mb MSI P35 Neo2-FR iP35 MOBO Esmu arī iegādājies jaunu 23inch kontrolēt tā tagad esmu 1x19in + 1x23in plašs Kam ir 2 monitori man daudz sīkumi uzreiz tāpēc es esmu vajadzīga pilnveidoti. Mans budžets ir £ 220 ($ 360). Es biju domājis vairāk RAM un quad kodols? Vai varbūt citā 4.850? Lūdzu padomu, Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es pieņemu, 23 "1920x1200 vai 1920x1080? 4.850 šajā res gatavojas cīnīties, to aizvietot ar 4.890, un kas būtu visekonomiskākais pilnveidoti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH Es piekrītu atjauninātu savu grafikas karti, un es arī vienu SATAII cieto drisk prefably 10.000 RPM tikai jūsu operētājsistēma un programmas, un tas jums dos ātrāku piekļuvi reizes failus un mapes un ātrāku pārlūkošanu ar datoru. |
|
| |||
| |||
| I'd izlaist uz šo Raptor diska. Nav reālu vajadzību, Raptor drives mēdz būt visvairāk hardcore PC Gamer, es nedomāju, ka tas puisis vēlas palaist Crysis uz miljons fps. Es pieņemu, kopš viņš darbojas 8.200 un ir overclocked, viņš ir 2 SATA HDD too. Nesenā pētījumā atklājās meklēt reizes 74GB starpsienu, 1TB diska ir ātrāk nekā reižu lūgt par Raptor too. Vai iet ar oglekļa padomu, 4.890 redzēs Jums ar slodzi spēļu un 3d progr par labu, kamēr Jūs varat paķert vēl viens Crossfire ja jūs to vēlaties. Tas būtu labākais jauninājums jums, 1Gb atmiņas palīdzēs shed slodzes augstu izšķirtspēju. Procesors ir labi, it īpaši, ka OVERCLOCK tik neuztraucieties tur. |
|
| |||
| |||
| YH Piekrītu Razer raptor disku isn't patiesi, ka svarīgi, lai ātrumu datora, ja neesat būs spēļu. Tas arī dod atšķirīgu ātrumu OS un ātrumu, kā piekļūt failiem un programmām. |
![]() |
|
| Bookmarks |