![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello there, mam tylko moje zakończeniu egzaminów i am looking forward to miły długi wakacyjnej ... to mi się, że nastąpiło uaktualnienie byłoby dobrym pomysłem .... Currenlty Mam: Intel E8200 Dual Core 2,66 @ 3,6 GHz 4 gbs OCZ PC2-6400 RAM Sapphire ATI Radeon 4850 512MB MSI P35 Neo2-FR IP35 Mobo Mam także kupił nowy 23inch monitora tak teraz mam 1x19in + 1x23in szeroki Po 2 monitory zrobić o wiele więcej rzeczy na raz, tak ja jestem w potrzebie uaktualnienia. Mój budżet wynosi £ 220 ($ 360). Myślałem, że więcej RAM i quad core? A może innym 4850? Proszę doradzić, Dzięki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakładam, że w 23 "to 1920x1200 lub 1920x1080? A że w 4850 res będzie walka, zastąpić go w 4890 i które powinny być najbardziej opłacalne aktualizacji.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh Chciałbym zgodzić upgrade karty graficznej, a także przez jednego sataII twarde drisk prefably 10000 RPM tylko dla używanego systemu operacyjnego i programów, a to daje razy szybszy dostęp do plików i folderów oraz szybsze przeglądanie komputera. |
|
| |||
| |||
| I'd przejść na dysk Raptor. No real konieczność, Raptor dyski wydają się być dla większości graczy hardcore PC, nie sądzę, ten facet chce uruchomić Crysis na milion fps. Zakładam, bo w prowadzeniu 8200 i overclocked to, że ma zbyt Sata 2 hdd. Niedawne badania wykazały szukać razy na 74gb partycji o 1 TB dysku, są szybsze niż szukać razy na zbyt Raptor. Czy iść z porad węgle, a 4890 będzie można zobaczyć poprzez obciążenie gry i aplikacje 3D na dobre, natomiast, można chwycić drugi do Crossfire, jeśli sobie tego zażyczą. To byłoby najlepsze dla ciebie aktualizacji, 1GB pamięci pomoże rzucić obciążenia przy wyższych rozdzielczościach. Procesor jest dobrze, szczególnie z tym overclockingu więc nie istnieją obawy. |
|
| |||
| |||
| Yh Zgadzam się z Razer na dysk Raptor isnt że naprawdę ważne, aby prędkość komputera, chyba że będą w grach. Korzystna byłaby także różnica w szybkości systemu operacyjnego i szybkość dostępu do plików i programów. |
![]() |
|
| Zakładki |